Gå til innhold

IsKrem

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IsKrem

  1. Hei. Kjøpte Acer 5920G for 2 dager siden. Lurer på om det er noe galt med skjermkorte eller noe?(har ikke så mye peil på data). Når jeg er på f.eks youtube,ser en video og klikker på "fullt bilde" knappen,da blir halve skjermen min svart og andre halvdelen grå. Mister også lyden! Skal vel ikke være slik? Sammer skjer om jeg ser video på liveleak og lignende andre sider.

     

    Takk for svar :)

  2. Hei. Kjøpte Acer 5920G for 2 dager siden. Lurer på om det er noe galt med skjermkorte eller noe?(har ikke så mye peil på data). Når jeg er på f.eks youtube,ser en video og klikker på "fullt bilde" knappen,da blir halve skjermen min svart og andre halvdelen grå. Mister også lyden! Skal vel ikke være slik? Sammer skjer om jeg ser video på liveleak og lignende andre sider.

     

    Takk for svar :)

  3. Nope ikke ta av dørtrekket enda. Napp ut en svart gummiplugg som sitter litt over låsekassa. Det sitter det en 6 mm tolvkant(spes verktøy, men du får kjøpt det overalt.). Dra håndtaket ca 1cm ut og skru ut skruen til hele lås sylinderen kommer ut. Stram så skruen igjen. Da har du hele låssylinderen i hånda og du kan se fort om det er noe mygel inni der..

     

    Har bytta 100 millioner milliarder sånn las sylindre så jeg holder en finger på den. Har bytta mye annet rart inni døra der også, men stort sett så er det sylinderen som er ødelagt.

     

     

    Takk for svar.

    Det var lås sylinderen som var problemet :thumbup:

  4. Til trådstarter..

     

    Gi oss et bilde på hvordan du ser ut, så kan vel hele gjengen her dømme om du er så søt som du skal ha deg til. Du virker som et selvgod soss som tror du har sjans på alt du kommer over, men med den holdningen kommer du ikke så langt. Hvis du oppfører deg på den måten, så skjønner jeg godt hvorfor dama driter i deg, og velger han som er eldre. Det handler vel også noe om hvor voksent man oppfører seg?

     

    Du skrev jo lengre oppe at du går i 8. og han i 10.? Du har jo helt sikkert ikke fått utviklet fullt hverken fysisk eller psykisk. Det vil si at du sikkert har dårlig humor og er barnslig i forhold til din kjære rival. (Ta ikke dette personlig).

     

    Så ...ifølge det du har skrevet her, så virker du ikke så voksen ifra min side, men det kommer seg. Puberteten din har så vidt begynt, og du har en lang vei igjen og gå, og mange nye sjanser, så ikke gi opp.

    7895792[/snapback]

     

     

    Haha,enig! :thumbup:

  5. skal vi se

     

    King Crimson

    Uriah Heep

    Triumvirat

     

    har selvfølgelig masse masse musikk, men disse tre blir det ofte en god del av.

     

    så har vi musikk som jeg hører på utenom:

    Limbonic Art

    Helloween

    Dimmu Borgir

    Frank Zappa

    Focus

    Rick Wakeman

    Manowar

    ++

    5924966[/snapback]

     

     

    Focus :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...