Gå til innhold

CandyShot

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CandyShot

  1. Ok Jeg har mottat nytt hypersim fra selgeren nå og det fungerer heller ikke, faktisk så fungerer det ikke i det hele tatt.

    Har solgt P905i'en siden jeg ikke fikk det til å fungere, men kan skrive hvilke kombinasjoner jeg har prøvd slik at andre kan se hva som ikke har fungert for meg hvertfall. Er litt usikker på årsaken til at det ikke fungerer da jeg har fått bekreftet at det fungerer både i england, danmark og tyskland. Mulig jeg bare har vært uheldig med kombinasjonene, men jeg valgte å 'cut my losses' for å si det sånn.

     

    Jeg har testet med Netcom 3G Sim & Onecall sim (den eldre typen).

     

    iNEX Hypersim pss sim for p905i only - testet både med onecall og netcom 3g sim. Problemet her er at jeg ikke kommer lenger enn til 'enter pin1 code' evig loop her, mister ikke sim forsøk, men kommer heller ikke inn på mobilen ved å taste riktig sim kode eller sikkerhetskode.Dette burde fungert da dette er brukt både i danmark, tyskland og canada. Snakket med selgeren og han hadde aldri vært borti dette problemet før så ingen løsning mao.

     

    Allen extreme 905 hypersim for p905i SH905i - Testet med netcom og onecall sim, kommer inn på telefonen, men kan ikke koble til noe nettverk. Netcom + onecall.

     

    Fake PSS HYPERSIM - Eneste unlocken som faktisk har fungert, dog bare utgående (ringe+sms) både på netcom og onecall.

     

    Er mulig jeg bare har vært max uheldig med kombinasjonene her, men gidder ikke holde på mer, solgte med 15% tap og det er helt greit mtp. at jeg har hatt telefonen i over 1 mnd liggende og slenge. Tenker jeg venter på Iphone 3G som kommer snart istedet, men litt surt å sitte med telefonen i hånden men ikke ha mulighet til å bruke den.

     

    Hvis noen andre tar en sjanse på å teste så får de si ifra her så vi andre kan se hva som fungerer/eller ikke.

     

    Forøvrig for de av dere som tenker på å kjøpe selv så har jeg 2 steder som dere burde titte på;

    http://www.howardforums.com/forumdisplay.php?f=418 <- Mest amerikanere og canadiere.

    http://forums.hardwarezone.com.sg/forumdisplay.php?f=168 <- Singapore forum, mye nyttig informasjon.

  2. Ja jeg vet det står det, men så langt har det ikke fungert her hvertfall. Selv om det burde ha gjort det ifølge selgeren. Husk at de som produserer disse er på andre siden av jorden, så det testes mest mot gsm nettene der nede, og ja du må sette mobilen i 2g mode, men har ikke fungert for det.

    Venter på nytt hypersim nå så får jeg se hva som skjer :)

     

    Med tid å stunde så burde det være mulig å soft unlocke mobilen også(det eksisterer visstnok en unlock) men den er ikke tilgjengelig enda. Og hvis du ser på ebay at de selger fully unlocked 905 mobiltelefoner så ikke la deg lure, de har bare åpnet mobilen og fysisk lagt inn et unlock card i den. Du må også være klar over at selv med et hypersim som fungerer så vil ikke mobilen være 100% stabil og du kan slite med såkalte outs som betyr at du mister signalet og må enten starte mobilen på nytt eller utføre cpr(putte sim+unlock i en annen telefon, sende motta sms+samtale) for å få den til å fungere igjen.

     

    Men må tilbake til eksamens lesingen:)

  3. Neida, du kan ringe og sende melding med hypersim, det er den andre veien som ikke fungerer i det hele tatt. Du får ikke tatt imot sms eller motta inngående samtaler. Skal si ifra hvis/når jeg får det til å funke =) Men du må huske på at det er mange forskjellige versjoner av disse unlock sim'ene så er mulig at jeg bare ikke har funnet en som fungerer enda.

  4. Ja 905I serien støtter det norske nettet, det som ikke ser ut til å fungere er hypersim'ene. Har en P905i som jeg ikke får brukt pga. av dette; skal bestille et par flere unlock cards og teste, men stiller meg sterkt tvilende.

    Dessuten må du være klar over at når du bestiller ketai telefoner så er det en del funksjoner som vil falle bort. I japan så er det stort sett bare NTT Docomo & softbank som selger egne versjoner av disse mobilene, og Softbank telefonene er lettere å unlocke enn docomo telefonene.

    Videre er disse telefonene svært skreddersydd det japanske mobil nettverket, med tanke på 1seg(mobil tv),internettsurfing osv. Men finner man et unlock card som fungerer så er det definitivt verdt det, de er mye mer fancy enn det som er på det europeiske markedet, sitter f.eks å spiller Ridge Racer Mobile edition på min telefon =)

     

    Anbefaler deg å titte innom howardsforum og hardwarezone da de har et mye mer levende miljø for japanske mobiler =) er mest canadiere men her i norge så er det ikke mye info å spore opp i det hele tatt så vær forberedt på at det kan bli dyrt hvis du bestemmer deg for å kjøpe!

  5. Hms.

    Half Life var basert på Quake1, med noe quake2 kode. Så myten om at halflife var en/er grafikk motor er feil. Den var lisensiert fra ID, som de seff gjorde forandringer på, men grunnarbeidet var gjort av ID.

     

    De viktigtigste "motorene";

     

    Quake - gfx motor (Quake 2 & 3) er mest sansynlig de mest brukte Ved tilbakeblikkvil man se at det meste av fremgang før et visst punkt faktisk bare var gjort av ID.(Spill:Halflife,MoH;AA,SOF,Alice,CoD) grunnen til sukses er at de har lagd en motor som kan scaleres.

     

    Unreal Warfare - Samme som quake men ser virkelig lovende ut med U 3.0 (ny versjon) Splinter Cell osv. Går på billig salg til alle som vil ha

     

    Source- HL2 Lisensieres også ut, men kommer noks til å ligge nært opp mot D3 i kvalitet. Hovedkonkkurenter mao.

     

    Men nå skal jeg forklare dere en liten ting cs/hl elskere.

    Forstå dette Quake eller alt av engines som blir utviklet av idsoftware lisensieres ut til noen, men ikke alle. grunnen? de vil ikke at folk skal lage dritt spill på dem.

    Valve har snurpa seg sammen og snekra sammen en pen motor nå med source,siden alle cs elskere som kjøpte spillet Half-Life ga dem cash i kassa, dette ga dem noks svært god finansiering. Som de brukte til å lage source, som de så lisensierer ut til alt og alle.Paradokset? Cs var en mod eller TOC, så half life ble stort på grunn av cs ingen annen grunn. Når Half life kom vardet kult, men half life vanilla multiplayer var dritt, de enestesom spilte det mye var de som ikke visste bedre.

     

    misforstå meg ikke HL2 kommer noks til å bli dritt bra, men 90% av dritten man kommer til å se på fps fronten kommer til å komme fra Source og Unreal 3. men seff også gode spill.Folka bak unreal enginen(Epic) de er totalt ute etter cash og lar alle som vil lisensiere motoren.

     

    ikke så veldig sammenhengende, men blir frustrert når det er så mye uvitenhet,og et søk på google ville sagt mere enn 1 1/2 side med hl/quake motor diskusjon.

    btw. Nå kommer Doom3, bli sikkert lisensiert til 4-6 stykker som får lage spill, men man kommer noks til å se svært mye HL2 grafikk etterhvert.

    De store motorene kommer noks til å bli D3 & HL2, glem alt annet innen fps hvertfall.

    Unreal og alt mulig av andre motorer (merk innen fps sjangeren, NWN hadde konge motor til sitt bruk.) kommer til å ta restene.

  6. Jeg blir nesten skremt når jeg leser innleggene her "dagbladet har gjort det igjen osv".

    Dagbladet er en avis og som en avis har de rett til å kommentere det de måtte ønske, at folk ikke liker måten det blir gjort på er greit.

     

    Ikke mange som gir db credit for at de faktisk tar seg bryet med å fortelle gjennomsnitts nordmannen hva det er som egentlig har skjedd på nettet ang. mp3.

    Er ikke alle som har peiling på alt, og da tenker jeg på folk som fatters som ikke engang kan brenne en cdr etter drøssevis med opplæring, ikke en gjeng som har det som hobby. Man er klar over at å laste ned mp3'er er ulovlig, men som de sier i artikkelen så er det så j**la bra at alt av musikk ligger ute. Det lå sinnsyke muligheter i napster, de hadde alt alle andre alle i all ettertid har kjempet for, - tilnærmet monopol. Typisk platebransjen å ødelegge, istede for å tenke.

     

    Dere små gutter som skal være tøffe forkjempere for anti-warez osv, hadde det ikke vært for warez hadde dere ikke engang sitti på windows nå, ei heller ikke hørt på mp3'r på vei til skolen f.eks, heler ikke spilt det dritt spillet cs, siden det er bygd oppå q2 motoren osv osv.

    Hele denne threadn er idiotisk.

     

    Det spillet som omhandlet napster og warez har ikke noe med warez å gjøre, det handler om hvem som skal melke forbrukerne. når dere hører om TONO, RIAA representerer de en gjeng med snyltere som tjener seg rike på andres arbeid. En musiker får typ 10-20 kr pr cd plate som blir solg, mens selskapene sitter igjen med 40-70. Les litt sos øk så kanskje dere klarer å se litt sammenhenger( T&E - hvor kan man melke forbrukerne mest).

     

    Har lest gamer.no forumet ganske lenge, og respekterer at mod'ene ikke vil ha warez prat her, det jeg ikke kan takle er alle disse hersjens idiotene som liksom skal støtte en avgjørelse, mot warez. ikke no vits, man gjør det reglene tillater resten tar man andre steder(IRC?).

     

    beklager å skrive så mye sh!t men har sett meg grundig lei på alt idiotien som blir skrevet her til tider.

     

    //CandyShot

  7. Server uses bla bla er fordi du ikke har det du trenger.

     

    Siste oppdatering :

    ftp://ftp.online.no/pub/online.no/spill/s...e_132_win32.exe

     

    Osp :

    ftp://ftp.online.no/pub/online.no/spill/s...3-1.01_full.zip

    RQ3 hvis du vil teste det :

    ftp://ftp.online.no/pub/online.no/spill/s...uake3/reaction/

    Rocket Arena 3

    ftp://ftp.online.no/pub/online.no/spill/s...ake/quake3/ra3/

     

    Det er vel det du trenger, men husk for å spille på de fleste serverne må du starte med følgende syntax

    ..quake3.exe +set cl_punkbuster 1

  8. Finner ingen servere under 100ms til q3? lol!

    Siden ASE tydeligvis ikke vil sammarbeide med deg - http://www.online.no/servers

    dutrenger osp, og de sist oppdateringene for å spille q3 på net, og mest sannsynlig pb enabled. Hvis du vil spille tdm så er tdmpickup.no @ quakenet obligatorisk.

    Og når det gjelder rq3 så er det nesten ingen som spiller det i norge og takk gud for det. Spill aq2 i stedet.

×
×
  • Opprett ny...