Gå til innhold

Camel0n

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Camel0n

  1. Det er ikke bare snakk om at man drømmer om noe som skal skje, har man en vanskelig periode i livet kan det komme mange rare drømmer.

    Som da foreldrene mine gikk fra hverandre, da kom drømmen om bjørnen, det drøme jeg i sikkert 1 år etter vi flyttet, men det ble gradvis mindre og mindre.

     

    Jeg personlig bruker å tyde drømmer som jeg vet ikke stemmer inn i det daglige livet, hvis man/jeg drømmer at jeg prater med venner, kjører bil, gjøre daglige ting, så er det som regel ikke nødvendig at det jeg drømmer skjer, for hjernen tar inn mange inntrykk og situasjoner ila en dag, og det er normalt å drømme "dagligdagse" ting.

     

    Til den som ser for seg nyhetsoverskrifter o.l, det har ikke jeg opplevd.

    Men derimot bruker jeg å få noen kraftige deja vu :ohmy:

    Og det tolker jeg også som deja vu, det er aldeles ikke sikkert jeg har sett det før eller drømt det. Det jeg fokuserer på er det jeg drømmer når jeg sover...

  2. Hvorfor tyde drømmer?

    Det er så mye du får svar på hvis du lurer, for eksempel fargene i drømmene, hva det betyr hvis den du drømmer om har de og de klærne på.

    Det er selvfølgelig ikke alt som kan tydes, men det meste har en betydning.

    Men hvis man ikke har noen interesse av å finne ut hva drømmene betyr så er det jo bare å gi f*** :)

     

    Uansett...det var snakk om ting man drømmer om.

     

    Tror du ikke på at det finnes noe mer enn det du kan se rett foran nesa på deg,

    da har du gått glipp av noe...

  3. Jeg hadde også en våken fornemmelse av at noe var galt den dagen min farfar døde. men det skal jeg ikke gå innpå her.

     

    Rocket sin tante hadde en stor diskusjon med sin mor i en drøm, samme natten som hennes datter skulle føde. Det hadde seg sånn at hennes døde mor ville ikke være alene, hun ville ha denne ungen som selskap. Diskusjonen foregikk lenge og hun var ikke til å rikke, hun skulle ha denne ufødte jentas selskap i døden.

    Denne natta sov jeg heller ikke så godt. Svangerskapet til la oss kalle henne eva, hadde gått smertefritt, men jeg klødde på magen fra den dagen hun ble gravid (noe jeg ikke forsto før hun sa at hun var gravid).

    Dette var natt til torsdag, og det klødde og klødde, det ville ikke gi seg, men plutselig var det borte! Vi fikk senere på dagen høre at hun hadde fått en velskapt datter, men hun klarte ikke puste selv, så hun lå i respirator i 5 timer, da måtte de ta et valg, la henne ligge med respirator, eller skru den av og se om hun overlevde...noe hun da ikke gjorde.

    Da eva var under fødselen, drømte tante enda at hun diskuterte med sin mor. Hun kranglet og tryglet om å få beholde ungen i live, men hun tapte diskusjonen. Hun våknet fra denne drømmen med at eva ringte og fortalte at det var blitt komplikasjoner.

    Tante turte ikke fortelle eva om denne drømmen før etter noen dager.

     

    Det er skummelt hvordan ting kan ha seg...selv om det kanskje bare var en tilfeldighet, men det vet man ingenting om.

  4. Jeg har lest litt rund på forumet om drømmer og hva de betyr.

    Det er som regel mange drømmer som kommer inn, men lite svar på hva de betyr...

     

    Jeg drømmer VELDIG mye rart og som regel er de ikke koselige.

    Jeg har drømt kraftige og stygge drømmer helt siden jeg var liten og det er faktisk ikke alle drømmene som er relatert til noe du har sett på tv eller har opplevd de siste dagene.

     

    Da jeg og mamma dro fra pappa (grunnet alkohol og vold) drømte jeg nesten hver natt at jeg satt på en stor stein som er på øversiden av huset til bestemor, og lekte.

    Plutselig ser jeg en stor brunbjørn komme ned fra berget og mot meg, jeg løper ned til huset med bjørnen i hælene og får akkurat lukket og låst døra og tatt tak i bestefars hagle før jeg våknet.

    Denne drømmen fikk jeg ikke oppkart før jeg var 18, var 4-5 år da drømmene herjet som værst. Det betyr store forandringer i livet, og at man er redd for hva som kommer til å skje framover. Tolkninger er som regel ikke helt likt fra munn til munn/bok til bok, men det var desse problemene jeg slet med da.

     

    I ettertid har jeg jo drømt en god del, men vil ikke dele alt, er ikke alt som burde gjenfortelles :no:

     

    Da jeg bodde i lag med min X, drømte jeg veldig ofte at han druknet!

    Av og til så jeg bare at han druknet, og av og til prøvde jeg å redde ham, men klarte ikke å trekke han opp fra det han druknet i (oftest vann, men også i blod!)

    Disse drømmene betyr at man er redd for å miste den man drømmer om.

    Som dere ser så er han en X, så mine innerste bekymringer var jo sanne.

     

    Nå er jeg i lag med rocket (her på forumet), og jeg har hatt et par drømmer om han også, ene drømmen så kom jeg hjem tidlig fra jobb, kommer inn i gangen og ser rocket og en ansiktsløs dame med langt lysbrunt hår sittende på senga vår!

    Jeg spør hva dette skal bety, og dama sier hun skal dra nå.

    Idet hun kommer til døra der jeg står tar jeg tak i nakken hennes og smeller hodet hennes mange ganger i dørstokken (hehe). Da våknet jeg og var fly forbanna, opp med knyttneven for å klappe til rocket, men jeg innså før jeg slo at jeg bare hadde drømt... :whistle:

    Drømmer om utroskap skal visst være motsatt mening, altså at din dame/type ikke kommer til å være det.

     

    Jeg har hatt flere om utroskap, og har hver gang vært klar med knyttneven!

    Det jeg har blitt fortalt av en dame som har studert drømmer o.l, er at du skal huske den følelsen du har når du våkner, selvfølgelig er man sint når typen er utro, og da blir reaksjonen deretter også.

     

    En annen gang drømte jeg at vi var ute å kjørte bil, denne turen gikk rund og rundt noe som kunne ligne et sykehjem vi har i nærheten. Sykehjemmet låg i en stor trekant med vei rundt, og på to av sidene inni trekanten låg det graver med små gravsteiner. Turen gikk rundt og rundt, og tilslutt ble rocket så lei at han begynte å kutte svingene, og iom at han kuttet svingene så kjørte han over flere av gravene.

    På fanget hadde jeg en metallboks med diverse perler og kuler, disse begynte jeg å kaste på rocket siden han drev med gravskjenderi! Turen fortsatte og han kjørte over fler og fler graver og jeg kjeftet fordi han ikke hadde skamvett nok til å tenke på etterkommerne av de avdøde!

    Så tilslutt våknet jeg av at rocket tok rundt meg og sa "god mårn!", noe han da fikk angre på, den jæ*** gravskjendern!

     

    Nå i sommer så døde min bestefar, noe jeg har tatt veldig tungt.

    Han slet mye av livet med polio, altså han hadde sammenvokste ribben og hadde en liten pukkelrygg. Siden han hadde vokst sammen da han var 14, så hadde ikke de viktige indre organene til en 70 år gammel mann plass i en "14 år gammel gutts" ribben, derfor hadde han mange plager med dette.

    Jeg drømte at bestemor og bestefar kom hit til oss, bestemor sto bak meg og pratet, men jeg fikk ikke med meg hva hun sa fordi bestefar satte seg ned men msn(!!).

    Plutselig forsvant bestemor, og bestefar reiste seg fra kontorstolen, han var høy og muskuløs, (noe han ville ha vært hvis han ikke hadde fått polio) han ser på meg og virker fornøyd, så sier han at nå er det på tide at du kjøper maten din sjøl.

    Jeg var faktisk redd da jeg våknet, og fikk ikke sove mer.

    Jeg gikk på internett å leste på den drømmetydesiden jeg bruker.

    Je fikk litt mer indre ro, og tenkte over drømmen. Fant ut at bestefar har det bra nå, han har ikke vont mer :)

     

    En drøm jeg hadde da jeg og min X enda var i lag: Jeg gikk etter fjæra, der ser jeg en båt som er strandet litt ute i vannet. Jeg ser noe som ligger ved båten og går å sjekker, der ligger en kompis av oss, druknet, han er vasstrukken og grå/blå. Han hadde hvit skjorte og dressbukse på.

    Plutselig våkner jeg av at telefonen til X'n min ringer. Det er denne kompisen som jeg hadde drømt om. Han spurte om vi kunne være "bartendere" i et bryllup som skulle være den helga. Da jeg sto opp og leste i drømmetydeboken min sto det;

    hvit skjorte betydde stor sammenkomst.

    Svart dressbukse betydde bryllup eller dåp.

    Druknet betydde at en man kjenner kommer til å be om en tjeneste.

     

    Det var skummelt det!! :ohmy:

     

    Jeg lurer på om det er flere som meg, som har sterke drømmer og som til tider er sanndrømt?

     

    Vil ikke høre om alle dere som ikke tror på dette eller som synes dette er tull.

    Det er mer som skjer i underbevisstheten enn man skulle tro.

  5. Ja...rareste plassen man har hatt sex...

    må vel bli på handicap dassen på en ferge :p fikk mange rare blikk da vi kom ut derfra :!:

     

    Så er jo i bil en god gammel slager...(rundt om kring i nord-norge)

    Oppå en sentrifugerende vaskemaskin, ikke til å anbefales på hyblel/kombi maskinene :hrm:. så har jeg hatt meg på diverse dass rundt om kring..

    Hjemme i senga (utrolig hva man kan finne på i den :!: )

    Litt avsides fra en vei, på bilpanseret en sen høstkveld :love:

    I en lavvo 3 mil på fjellet, med 5-6 andre sovende rundt oss...hehe :blush:

    I telt på diverse turer... (koselig)

     

    I dusjen og på badet på hybelhuset jeg bodde på (deles med 6 andre).

    På badegulvet, på kjøkkenet, stua...ja rund om kring i huset.

     

    Er ikke viktig hvor man har sex, bare det er med noen man er glad i /elsker :)

  6. Det er en hobby å ha akvarium, ivertfall for oss som har mer enn ett.

    Det er heller ikke alle som kunne tenke seg å ha akvarium, derfor synes jeg det er litt usaklig å komme med fiskeboller... Liker du ikke ha akvarium, så greit.

     

    Men til deg som vil ha en bolle med fisk, det er MYE mer arbeid med små kar/boller enn med ett som er større.

    Dessuten burde du sjekke alle fakta om den fisken du vil ha, det kan være de helst skal være i grupper/stim, eller at de skal ha spesielle vannverdier som du ikke får av vannet i springen eller ved å ha aqua safe oppi. Noen blir også veldig store, som f.eks gullfisk/slørhaler. Ikke alle dyrebutikker er så behjelpelige med info om dette :(

     

    Det var en her som sa at du må skifte ut vann og sand...haha..

    Neida, du skal skifte ut 1/4 - 1/2 av vannet avhengig av hvordan vannveriene og hvor mye skitt som er i vannet. Sanda kan man bruke en slamsuger på, det får vekk det meste av mat og skitt som ligger på bunnen.

    I mine kar gjør jeg dette hver 14. dag...men med en bolle burde dette gjøres 1 gang i uka, minst.

     

    Men, du burde jo ikke kjøpe den lille søte bolla på dyrebutikken, ta heller den store. Det er mye hyggeligere å ha større plass, og litt planter og evt litt pynt, istedet for grus/sand og èn stakkars fisk.

     

    Jeg personlig synes at boller er dyreplageri..

    Men skal du absolutt ha en bolle, så kjøp en pumpe, plante og en algespiser, i tillegg til fisk :thumbup:

     

    Man skal ha respekt for alle dyr, ikke bare hund og katt :mad:

     

    Hvis dere er interessert kan dere lese mye om fisk og akvarium på www.akvaforum.no

  7. Jeg har også akvarium..

    Har 3 stykker 380 l, 68 l, og 18 l.

     

    I 380l har jeg kuhlii-ål, albino pansermaller, sjokolademaller, pleco, ancistrus SP, Amanoreker og slørhaler, hadde en red crystal reke, men tror den er død :cry:

     

    I 68l har jeg pleco, ancistrus SP og ca 50 guppyer (3 voksne resten yngel)

     

    i 18l har jeg mine to platy og en liten ancistrus Sp.

     

     

    Fine fiskene :green:

×
×
  • Opprett ny...