Gå til innhold

Logitech87

Medlemmer
  • Innlegg

    175
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Logitech87

  1. Hei

     

    Har spilt singleplayer delen av GTA4 ferdig og hadde lyst til å kaste meg over i multiplayer delen. Men der kommer jeg ikke inn. Står bare "lost conection" eller noe sånt.

     

    Så leser jeg meg fram på forumer og diverse at jeg må gå inn på www.portforwarding.com og gjøre noe der.

     

    Og det første jeg må gjøre er å sette static IP -adress. Men gjør jeg det , så mister jeg internett kontakten og får ikke surfet på nettet eller noe?

     

    Så hva skal jeg gjøre da? Har kjør conection testen på 360'en og der står NAT på strict.

     

    Men hvorfor må portforwarding til for å få dette til å funke? Hva med de som ikke kan noe om data i det heletatt og som vil spille over Live? Må de pent bare la være da?

     

    På forhånd takk for all hjelp!

  2. Hei

     

    Har lyst til å prøve meg på å sette opp en enkel filserver, som skal være koblet 1 eller to andre maskiner. Altså den enne er server og det evt andre PCene er arbeidstasjoner. Er det noen enkel og grei måte å få til dette på. Skal ikke være tilkoblet internett, men altså bare som en filserver.

     

     

    Hvis dette kan vise seg å være litt inviklet kunne jeg også tenker meg å prøve med på Windows Share eller hva det heter? Er det enklere? Men jeg finner ingen gode guider på nettet. Finner ingen der de går igjenom oppsette på både serveren og maskinen som skal dele..

     

    På forhånd takk for all hjelp!

  3. Hei

     

    Vi har ca 30 laptoper, som en gang i blandt klikker eller noe sånt. Da kan det være veldig deilig å bare smelle inn en CD/DVD med backup av opperativsystemet, med driverer og alt av innstillinger.

    Er ikke interissert i tips om speiling eller noe sånt. Det skal være DVD/CD basert :p

     

    Har prøvd Clonezilla, men får det ikke helt til.

     

    Har noen noe tips? Helst enkelt og gratis å bruke..

  4. Gikk VK1 IKT-driftsfag. Vi hadde ikke noen praktisk gjennomføring av å sette opp en server, bare teoretisk dessverre.

    Det skal være AD ja, og det skal bare vare tikobling mellom serveren og to arbeidsPCer. Det skal ikke ha internett, men et felles område på serverern til å opprette mapper osv. Det skal være simplet.

     

    Jeg skal ha en kurs satt i gnag av opplæringskontoret nå snart, men vil se litt på egen hånd.

  5. Hei

     

    Jeg skal ha fagprøve til sommeren og vil nå forberede meg litt med å sette opp en Windows 2000 server med to arbeidstasjoner. Altså en server maskin og to arbeidstasjoner.

     

    Jeg vil satt stor pris på en step-by-step framgangsmåte på hvordan det gjøres, så jeg får gjort alt riktig den første gangen. Å få installert Windows 2000 klarer jeg greit selv, men det er når jeg skal få koblet arbeidstasjonene til servermaskin jeg blir litt usikker..

     

    På forhånd takk!

  6. Har koblet min xbox en ruter og har med det en kobling til PCen min.

    Jeg har fått sett videoer, bilder og spilt av musikk fra Pcen igjenom Xbox360'en og det gjør jeg forsatt.

    Men her er promblemet. Hvis jeg skal legge inn nye videoer, bilder eller musikk på PCen, er det ofte slik at 360'en ikke har oppdaterste med hva jeg har på PCen. Jeg får forsatt tilgang til det gamle jeg har på maskinen fra før av, men for å få tak i det nye jeg la inn, må jeg ofte starte PCen og 360'en på nytt opptil flere gange, ogdet er ikke alltid det hjelper. Og kanskje en dag etter og jeg sett er på Xboxen, så er de nye filene der..

    Men skal det være så tungvindt? Og jeg vet egentlig ikke var jeg gjør, for jeg får det jo til tillsutt. Men er bare så utolig kjeddelig å knotte så mye hver gang!

  7. Har jeg noe grunnlag for å få byttet til en ny Xbox 360 hvis spill ofte henger seg. At melding: Disc is unreadable. Take out the Disc osv..."

     

    Samme spill hange seg nemlig 3 ganger i løpet av en kveld. Det er heller ingen store ripper på spill DVDen heller, bare en mindre overfladisk som ikke skal ha noe innvirkning...

     

    bare lurer

     

    Skjer dette på flere plater? eller bare en bestemt?

     

    Det skjer på en eller to plater, uten at jeg kan se noen nevneverdige ripper på noen av dem...

  8. Har jeg noe grunnlag for å få byttet til en ny Xbox 360 hvis spill ofte henger seg. At melding: Disc is unreadable. Take out the Disc osv..."

     

    Samme spill hange seg nemlig 3 ganger i løpet av en kveld. Det er heller ingen store ripper på spill DVDen heller, bare en mindre overfladisk som ikke skal ha noe innvirkning...

     

    bare lurer

  9. Hei

     

    Har en laptop som jeg har med på jobb og kobler meg opp på nettet med brukernavn og passord.

    Da fungere Pcene fint og er så rask man kan forvente.

    Men hvis jeg tar med meg PCen hjem og skal bruke den der, blir den kjempe treig!

    Hva kan det komme av? Jeg kobler bare lpatopen til bredbåndstilkoblingen som en hvilken som helt vanlig PC, men det blir treig. Da tenker jeg på at systemet blir treig, hele PCen bruker lang tid på alt!

     

    Hjelp!

  10. Hei

     

    Har helt kommet ut av lønsystemet for når jeg skal stige i lønn. Vet at det er hver halvår, men husker ikke hvilke måneder!

    Hvis jeg begynte i i august på lærlingplassen, skal jeg da gå opp i lønn i mars?

     

    Kan lønstigningsoversikten se ut som dette:

     

    August - Mars (2006/2007)

    mars - august (2007)

    august - mars (2007/2008)

    mars - august (2008)

     

    Og åssen vil lønnen være i augsut da? for jeg er ferdig på jobben til sommeren

  11. Hei

     

    Har Vista home premium og her er problemet mitt:

     

    Har gitt opp Media Center som en seriøs avspillingsmåte for mine videofiler på PCen, og etter å har hørt noe tips om at man kan bruke Windows Media Player som avspillingsmåte for Xbox 360, ønsker jeg å bruke dette!

     

    Så jeg gikk inn på xbox.com/seup og prøvde å følge guiden der: Jeg går inn på "Windows Media Player" og "bibliotek" og "mediedeling".

    Men så er er boksen der jeg skal krysse av for "dele mine medier" grå!

     

    Så da trykker jeg på nettverkkanppen og går på mediedeling i "Nettverks og delingsenteret" og trykker på "Endre". men da blir jeg bare kastet tilbake til mediedelingsboksen i Windows Media Player.

     

    Hva er galt?

  12. Heisann

     

    Hadde en diskusjon med en venn i går om at gammel hardware drar ned ytelsen til sitt nivå, selv om du skulle ha annen maskinvare som er helt nytt.

    Så kom vi inn på temaet harddisker: Er det sånn at hvis man f.eks har kjøpt seg helt ny pc, med alt nytt og så vil man sette i sin gamle harddisk fra sin gamle PC, på la oss si 4 år. Er det sånn at den drar ned lesehastigheten til sitt nivå, selv hvis den nye harddisken skulle ha rask lesehastighet? Gjelder dette også hvis man hadde lagt Windows på den nye harddisken?

     

    Jeg bare spør av nyskjerighetet. Håper dere skjønner sånn ca hva jeg vil vite..!?

  13. når jeg går inn config siden til routeren og ser under WAN, står det:

     

    Connection tybe: DHCP Client

    Qos engine: Active

    Cable staus: Connected

    nettwork status: Establishing (Please Wait...) Sånn har den stått hele tiden

    Connectinon up time: 0 days, 0:00:00

     

    Ip-adress, subnet adress, default gateway, primary DNS server og secondary server, der står det bare nuller.

     

    Under lan infoen står Ip og subnet mask

×
×
  • Opprett ny...