Gå til innhold

Gagsit

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gagsit

  1. Infiltrerer denne tråden hvis det går greit da jeg har samme spørsmålet selv. Har fulgt oppsettet på pcmonitors men føler det blir noe mørkt og en meget gulaktig hvitfarge(eggehvit). Når jeg har den gamle skjermen ved siden av ser jeg virkelig forskjellen på hvitfargen.

     

    Hva må justeres for å få fikset dette?

     

    EDIT: Virker som ICC profilen gjør skjermen enda gulere

    post-120186-0-86759300-1417544518_thumb.jpg

  2. Begge dele. Dt990 er ganske lyse (i følge meg).

    Riktig... Føler nesten det blir litt i skarpeste laget for meg når jeg klarer å få en kraftig hodepine etter en times bruk. Hvordan er det med angrerett når produktet er brukt? Har jeg fortsatt angrerett på 14 dager?

     

    Er Hi-Fi settingen et must å bruke forresten? har prøvd å trikse litt i EQ å klarer å justere opp bassen en del der, men føler lyden bare blir merkelig da

  3. Takk for svar! Ble så jeg kjøpte meg DT990 Pro 250ohm og Xonar Essence stx. Tror jeg har gjort alt riktig i Xonar Audio Center og, men har lite peiling på slikt bortsett fra det jeg har lest her og på head-fi.org.

     

    Føler det er grusomt mye diskant og relativt lav bass når jeg bruker "HI-FI". Føler det mangler det ekstra "trøkket". Er dette fordi det er uvant for ørene mine? Fikke hodepine etter en liten time med bruk..

  4. Det kommer litt an på bruken. DT880 er semi åpne, og DT990 er helt åpne.

    Begge vil gi et litt annet lydbilde enn DT770, og begge vil slippe inn mer støy ifra omgivelsene enn DT770.

    Men de vil også gi et mer åpent lydbilde.

     

    Pga musikksmaken din, ville jeg gått for DT770 eller DT990, da DT880 skal være mer på den nøytrale siden, og jeg ser for meg at du ønsker det lille ekstra kicket i bassen.

    Spørsmålet er da om du føler du trenger "hørselvern", at du tror du vil bli plaget av støy ifra omgivelsene, og/eller eventuelt støy ifra deg, vil plage omgivelsene.

     

    Om du ikke trenger den passive lyddempingen, gå for DT990, om du ønsker den passive dempingen, gå for DT770.

     

    my 2c.

     

    Edit:

     

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=18752 Prolyd er veldig grei butikk, så ingen fare med å kjøpe ifra de (vet kanskje ikke så mange ha hørt om dem). 1 på lager.

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=376133 NetonNet f.eks har fri frakt.

     

    Så da havner du rett under 3k inkl frakt ifra prolyd, så fortsatt innenfor ditt budsjett.

     

    Takk for godt svar! Driver å bestiller nå, men lurer litt på hvilken ohm jeg skal gå for da jeg ser at det er flere valg. Leste litt ang. Ohm på head-fi.org, og de fleste anbefalte 600ohm versjonen mens på linken var det 250ohm.

  5. Har planer om å investere i hodetelefoner. Da jeg merker godt at det jeg bruker nå ikke holder helt mål når jeg skrur opp volumet.Er helt blank når det gjelder hodetelefoner og lyd, men har lest litt her ang. Beyerdynamic DT770, DT880 og DT990.Men det er jo så mange muligheter der ut så tenkte det kunne være enklere å spørre de med litt peiling på dette! :)

     

    Hvilke hodetelefoner anbefaler dere til en elektronisk musikkentustiast?

     

    Budsjett: ønsker å holde meg på max 3000kr. inkl lydkort(antar jeg må koste på meg et nytt lydkort da det jeg bruker nå er integrert i hovedkortet).

    Størrelse: Ikke peiling egentlig. Bryr meg pent lite hvor store det er så lenge de spiller bra og gir mest lyd for penga.

    Type: Ikke peiling egentlig. Bryr meg pent lite hvor store det er så lenge de spiller bra og gir mest lyd for penga.

    Bruksområde: Hovedsaklig musikk og noe film.

    Tillegsinfo: Hører som regel på alt av elektronisk musikk(EDM, Trap, House, DnB) og Hip Hop

    Hvilket lydbilde liker/ønsker du? Elsker å kunne spille høyt. Bortsett fra dette har jeg ikke særlig peiling da jeg aldri har hatt noen skikkelige hodetelefoner.

    Evt kilde: Blir å bruke de hjemme på PC.

    Hva har du ifra før, trives du med det? ja/nei, hvorfor? Har for tiden Logitech G35 da de ble anbefalt og har hatt de i over ett år nå. Kjøpte de i hovedsak da de funket greit til mitt bruk da jeg spilte en del før og at det var mikrofon på headsettet var supert. Synes de er veldig behagelig å ha på hodet, noe som er et pluss.

     

    På forhånd, takk!

  6. Hei, og takk for svar!

     

     

    Pratet litt med kollega som kjører alt av anleggsmaskiner og han trodde man kun trengte maskinførerbeviset og klasse B. Noe annet enn det hadde ikke han hørt om ihvertfall.

     

    Kamerat kjørte opp til hjullaster når han var 17 år, å da fikk han beskjed om at han ikke kunne kjøre den på vei før han ble 18 og fikk klasse B(rundt 4 år siden). Den lastern veide 13-14tonn.

     

    Tenker lastern som er aktuell for meg veier rundt 12-14tonn og har en maksfart på rundt 30km/t.

     

    Er dette en regel som har kommet i løpet av de siste årene?

  7. Hei,

     

    Har vurdert å hive meg på ett maskinførerkurs da jeg jobber som vikar innen veiarbeid å har mulighet til fast ansettelse om jeg skaffer meg førerbevis til hjullaster.

     

    Har kun klasse B fra før.

     

    Har prøvd å lese meg opp på diverse forum om klasse B og maskinførerbevis holder for å kjøre hjullaster på vei, da lastern kommer til å bli brukt til kantklipping, brøyting etc.(vedlikehold og drift av vei) noe som alt foregår på vei.

     

    Som jeg har forstått det trenger jeg kun maskinførerbevis om jeg skal holde på i ett anleggsområde, men finner ikke noe konkret info ang. det å kjøre og jobbe langs vei.

     

     

    Om noen her er opplyst å kan svare på dette hadde det vært supert :)

     

    På forhånd, takk!

  8. Vurderer å gå til innkjøp av ny skjerm, men er veldig usikker på om det er verdt å gå for en 120hz skjerm.

     

    Spiller en del rts spill som SC2 og LoL, samt noe BF3 og MW3.

     

    Har lest en del på forumet her og mange anbefaler denne skjermen: http://www.dustinhom...hProvider_dacsa

     

    Men stusset på at det var 8ms, samt at det ikke er 120hz, men igjen så er det kanskje ikke nødvendig med 120hz.

     

    Noen som kan gi meg noen tips om om jeg bør gå for en 120hz skjerm og evt hvilken?

     

    Takk for svar på forhånd! :)

  9. Er på utkikk etter en rettetang for menn, å ettersom jeg har null peiling å har kun hatt google som hjelp, fant jeg ut at mange anbefalt HH Simonsen.

     

    http://www.blivakker.no/product/hh-simonsen/elektrisk/rettetang/HHS0012/hh-simonsen-digital-rettetang-

     

    http://www.blivakker.no/product/hh-simonsen/elektrisk/rettetang/HHS0020/hh-simonsen-pro-elite-slimline-rettetang-med-veske-

     

    Så at den siste var smalere og de kan jo være kjekt mtp at jeg ikke har så grusomt langt hår.

     

    Hvilken av de to anbefales til en person med null peiling og har medium langt hår?

     

    EDIT: Hvilken varmebeskyttende spray anbefales? vurderer denne: http://www.blivakker.no/product/harpleie/styling/varmebskyttende/SEH0016/straight-sexy-hair-smooth-protect-spray-150ml-

     

    Takk for svar på forhånd! :)

  10. Reiser til San Diego i California i slutten av januar og skal være der i 2 måneder. Har ett par spørsmål ang. turen, og har søkt på forumet og andre steder men finner ikke helt svar på det jeg lurer på..

     

     

    Hva koster ting som mat, drikke og severdigheter der? Skal bo i leilighet å kommer til å handle mesteparten av maten på butikk så vi kan lage den der.

     

    Takk for svar på forhånd! :)

  11. Gleder meg til Cold Response, selv om jeg ikke heeelt vet hva det innebærer for min del. Vet bare at det ikke er snakk om å surre rundt i skogen o.l.

     

    Er bekagelig nok en øvelse for de høyere herrer. For min del var det utrolig mye venting, OP tjeneste og patruljering. Vi måtte til og med sitte å koke kål i teltet i ett døgn fordi svenskene truet med å sende jagerfly mot allierte styrker om vi rykket lengre fram.

     

    Eneste som var noe spennende for min del var at vi tok ut noen svenske jegere som var ute på patrulje og ett nederlansk artillerilag som drev å pakket sammen(var helt random de ble spottet, da han ene måtte ta en pissepause.

     

    Mulig noen andre her har ett annet synspunkt enn det jeg har men. Er nok alt ettersom hvor man tilhører

  12. Springer og springer, Bytex. Beltevogner brukes for det meste og når alt er satt opp kan man sitte og slappe av i dagesvis.

     

    Litt feil å ta alt under en kamm. rørte nesten ikke en BV under tjenesten. Var fotoppsatt eller på snøscooter. snittsøvn på en 5 dagers øvelse var på rundt 1-5 timer pr. døgn(er selvfølgelig noen stillinger som er sykt chill men)

     

    Du vet at ett releelag er noe av det tyngre? Er få som har samme vekta i sekken som det vi hadde under øvelser.

  13. er du tjenestedyktig er du i god nok stand til å tjenestegjøre hvor som helst i forsvaret

     

    Feil. At man er tjenestedyktig trenger ikke å bety at du er fysisk sterk nok til alle tjenester. Det finnes mange stillinger som er svært lite fysisk krevende i forsvaret. Også de stillingene må fylles.

     

    Er på ingen måter feil det jeg sier. Er du tjenestedyktig er du i god nok form til å tjenestegjøre hvor du vil(snakker da ikke om fsk/hjk eller mjk), heller ikke at det kommer til å bli ett lett år og om det er av forsvarets interesse at ola dunk på 120kg som har spilt BF siden han var 15 år bemanner cv90'n.

    Hadde en på 40kg som hadde mange års erfaring bak tastaturet i lomma når han kom. Men på papiret var han tjenestedyktig å han klarte seg gjennom året, uansett hvor mye han sluntret unna og hatet 24/7

  14. Dimmiterte fra sbbn 1.juli i år

     

    Å til folk som mener beretløp er ille.. :nei:

     

    SBBN --> Ikke ille beretløp

     

    Sier vel det meste :)

     

    Skal du sitere noe, få med alt.

     

    Sier vel heller hvor dårlig form noen er. Sier ikke at jeg koste meg, men i forhold til andre ting er det ingenting. Hadde du hatt mestring(er veldig få bataljoner som har mestring til værnepliktige) hadde du skjønt hvor chill beretløpet var i forhold.

     

     

    beretløpet varer i 30 timer, mestring varer 3-5 dager, you do the math.

     

    EDIT: og mtp at du selv har hatt mestring, skjønner jeg ikke hvorfor du skriver det, blir for dumt egentlig. Poenget mitt var at om folk synes beretløpet av sykt hardt, da skal de være glad for at de ikke har mestring.

×
×
  • Opprett ny...