Gå til innhold

rcambiz

Medlemmer
  • Innlegg

    243
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rcambiz

  1. Likte ikke oppdateringen til Samsung Pay som nå heter Samsung Wallet. Jeg var stor fan av Samsung Pass, og jeg brukte det daglig. Men nå har de slått sammen Samsung Pay og Pass. For å kunne bruke Samsung Pass må ma aktivere Samsung Pay. Og som de flest vet er ikke Samsung Pay støttet i Norge. Det funket med Curve-kort tidligere, men det er slutt på det også ser det ut som. 

  2. Ser flere sliter med Google Pay på sin Note 20/20Ultra. Jeg har ikke hatt noe problemer. Jeg bruler Note 20 Ultra og har Chilimobil. Men siden ikke alle butikker har den terminalen som støtter teknologien G-Pay bruker så har jeg etter tips fra en her skaffet meg Curve og bruker det sammen med Samsung Pay. 

    Synes G-Pay var lettere å bruke siden man ikke måtte gjøre noe spesielt bortsett fra å låse opp skjermen. For å bruke Samsung Pay må man tydeligvis  Swipe opp først så bruke fingeravtrykk før man kan betale. 

  3. MAG8 skrev (På 24.8.2020 den 19.42):

    Selv har jeg testet å betale med Google pay på flere måter. Som vanlig med telefonen ppplåst og NFC på, med Google pay appen åpen. Ingenting hjelper. Jeg har ingen deksel og har skrudd Google pay som standard betalingsmåte. 

     

    Men jeg gir F nå, siden Samsung pay fungerer så bra. 

    Funker Samsung Pay i Norge? 

  4. Noen kloke hoder som kan hjelpe meg? Prøvde å roote min Note 9+ uten å lykkes helt. Når jeg bruker "Root checker-app" sier den at telefonen ikke er rootet. Men når jeg skal oppdatere Programvaren på telefonen, sier den telefonen er rootet og da er ikke det mulig å oppdatere den. Iris-skanner er også deaktivert. Jeg fulgte denne guiden: 

     

  5. Først det opplagte, omstart på telefonen. Nullstille innstillinger skal visstnok kunne hjelpe. Slette cache i recovery mode skal visstnok kunne hjelpe. Appen Good lock skal kunne skape dette problemet, visstnok.

    Omstart hjalp ikke. Skal prøve å nullstille innstillingene hvis jeg ikke finner en annen løsning. Jeg har ikke installert appen Good Lock på min mobil. Takk for hjelpen :)

  6. Ikke sett til noe flimring hverken på S9 eller Note9, har dere noen overlegg som er aktive oppå telefonappen eller slått av animasjoner? Prøvd å endre skjermzoom eller skrift til mindre? (husker at det fantes en bug på en eller annen Android telefon som gjorde at overflow av ikoner førte til "hopping" av appskjermen)

    Jaa :D. Tusen takk! Funker nå!

  7. Jeg kommer til å savne opptak av tlf samtaler.

    Veldig kjekt å kunne gå tilbake og høre hva man har blitt enige om når man nesten er dement..  :confused:

     

    Vurderer å enten vente en stund med å oppdatere eller bare å hoppe i det og evt roote tlf.

    Var det mulig før? Eller tenker du på tredjepartsapper?

×
×
  • Opprett ny...