Gå til innhold

XitereX

Medlemmer
  • Innlegg

    517
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XitereX

  1. Hei, har tatt meg tid endelig til å få installert windows 7 på dataen min. Men det har seg sånn at jeg ikke får til å formatere riktig, jeg vil at filene på datamaskinen skal bli borte. Men når jeg har formatert før (med annet hovedkort) har det kommet opp F8 eller F12 knapp etter at installeringen gjør så datamaskinen restartes, sånn at jeg får slettet mine hardiskers innhold.. Jeg får ikke til denne gangen siden knapper som kan trykkes på er DEL: BIOS SETUP og TAB: memory (husker ikke helt) bios..

    Hovedkortet mitt er P5Q serien av ASUS..

     

    Takk på forhånd :)

  2. Har et problem der jeg får komponentoverføringsfeil melding når jeg skal installere spillet sims3 drømmejobben :p men det er jo ikke cd så er ikke riper som kan være problemet. Spillet er kjøpt på ea-games og lastet ned fra der. Så lurer litt på hva problemet er, noen som vet?

     

    ikke sikker på om det er riktig plass å poste men...

     

     

    takk på forhånd ;)

  3. Skal til Lillehammer i morgen! Tatoveres på underarmen :D en tribal med stjernetegnet av væren i bakgrunn siden jeg er født i væren :) gleder meg :D

     

    Kanskje også navnet ditt eller kanskje "Peace and harmony" i kinesiske tegn oxo?!?!?! Tror det hadde vært døøøøøøødsrått, skjempe orignalt oxo :w00t::dribble:

     

    Unødvendig dissing der synes jeg! Og ikke si du mente alvor!

    Enig, men ser at XitereX er bare 17 år, kanskje lurt å vente litt med tatovering? Trodde ikke det var så mange seriøse aktører som tatoverer på folk under 18.

    så morsomt xboffen, hahaahah! *tosk*

    hvorfor vente? :p

  4. En druide trenger følgende for å tanke:

    Armor.

    Stamina.

    Agility.

    Hit/Expertise.

    Dodge.

     

    Når du tanker, husk å bruk både Enrage og Barkskin ofte.

    Så vi trenger ikke defense lengre?

    Og slik det ser ut på det vi trenger, blir det nesten det samme som en dps eller? Vi kommer til å stjele items fra rouge på en måte vi da?

×
×
  • Opprett ny...