Gå til innhold

CtrLzoreN

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CtrLzoreN

  1. Her var det ekstrent lite informasjon, hva skjer med linjeleie? Hva blir bredbånd alternativet fremover nå get tilbyr 1 gigabit så på tide telenor tilbyr det til andre en bedrifter?

     

    Har vært lenge snakket om g.fast blir lagt ned sammen med fastelefoni av analoge typen, så iptelefoni men som vanlig tar ting lang tid der, de skal ikke gjøre endringer før 2020.

     

    https://www.telenor.no/privat/internett/fiber/#tab1=1

    Fremdeles er telenor tilbakeholden på informasjon om fremtiden.

     

    Vi vet canaldigital\telenor lyver, før var det teknisk umulig å flytte coax over på telenor sin avtale. Man måtte si opp bredbånd avtalen å gå for fiber\eller VDSL.

    Ut ifra det jeg leser så bærer svare ditt på artikkelen på en typisk missoppfatning av telenor å Canal digital samt forskjell på kabeltv og satelitt. Canal digital kabeltv er et eget selskap og canal digital satelitt er et eget selskap. Telenor er også et eget selskap, men er eier av canal digital. Så er det ryddet opp.

     

    Vanal digital satelitt kunder blir ikke berørt av dette å kommer heller aldri til å bli berørt av dette da de allerede har internett fra telenor eller annen aktør og har tv via satelitt hvor man uansett ikke kan få internett via.

     

    Canal digital kabeltv sine kunder blir nå migrert over til telenor. Husk dette har ingenting med vdsl eller telefonkabler å gjøre. Grunnen til at det ikke har vært mulig å flytte coax til telenor tidligere er ikke fordi det ikke er teknisk eller hypotetisk mulig. Men det blir som å flytte coax fra get til canal digital. Det er 2 forskjellige selskaper. Så enkelt er det. Nå som telenor tar over blir de bare ført over. Det blir det samme som at get kjøper et kabel området fra canal digital å tar over kundemassen. Kan forøvrig hende det kommer noe nytt utstyr da de sikkert ønsker å inegrere løsninger osv.

     

    Linjeleie har heller ingenting med dette å gjøre da canal digital sine kunder ikke har linjeleie å de kommer heller ikke til å få noen linjeleie. For de som er kunder hos telenor idag på vdsl/adsl (en helt annen teknologi) så foetsetter de som før.

     

    Håper dette svaret var greit nokk:)

    • Liker 4
  2. Nå vet ikke jeg hvem som tilhører div organisasjoner her, men om det er sånn at noen av de som er involvert i saken uttaler seg her i kommentarfeltet er det krise. Det er mediehåndtering på sitt aller verste. Jeg og alle andre har rett på vår mening å kan øse ut som vi vil, men ingen fra som er innvolert kan kommentere her, det blir bare for dumt. Når jeg leser ser det ut som enkelte er direkte involvert så da ber jeg fint om at dere passer dere littegrann :)

    • Liker 2
  3. Hei,

     

    Har startet opp igjen med moviemaking etter en del år i brakk siden Source tiden. 

     

    Kommer til å lage content til CSGO ukentlig å laste opp på youtube channeln min. Her tenker jeg da å lage ukas frag osv for å vise frem frags fra norske spillere.

     

    Håper så mange som mulig har mulighet til å sende meg demoer. De kan sendes via http://lkvalo.wix.com/norgecsgo

     

    Håper også så mange som mulig har mulighet til å følge meg på Youtube da dere får beskjed med en gang jeg laster opp noe :)

     

    Lagde en Higlight movie fra ELEAGUE her om dagen som viste høydepunkter fra NIP VS G2 i den ukentlige finalen. 

     

     

    Kjører en giveaway av en Man O war awp ved 50 subs på youtube! 

     

     

     

  4. ctrl productions ser etter en XHTML/CSS person som kan dele opp designet til websiden. Systemet bak siden er klart, trenger bare en erfaren psd2html person.

     

     

    screenshoot av designet www.ctrl-productions.net

     

    å nei det er ikke betalt, men går fort for en som kan det.

×
×
  • Opprett ny...