Gå til innhold

skabbrev

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skabbrev

  1. Man kan komme med ønsker om når man vil begynne. Jeg tipper det fordeles litt tilfeldig og litt basert på grunner man oppgir. 

     

    Jeg fikk testinnkallingen 4. juni. Søknadsfristen var vel 31. mai, så det gikk ganske fort. De kaller nok inn flere enn de trenger, siden noen vil falle fra, enten fordi de ikke består testen eller av andre grunner. Mener det er nevnt tidligere i tråden at 25% ikke klarer helsetest og/eller yrkespsykologisk test, men vet ikke om dette stemmer. 

  2. Det er en uformell prat med legen og mer fokusert med psykologen. De kaller det jo yrkespsykologisk skikkethetstest, så de spør og snakker til de har dannet seg et inntrykk av kandidaten. Jeg synes det var ganske interessant. Mange kule kognitive tester.

     

    Fikk aldri vite hvor mange poeng jeg hadde. Det var tydeligvis nok til å komme inn :) Jeg begynner i januar.

     

    Du kan sikkert korrigere i ettertid, men da kan du nok risikere mer venting :p Legesjekken er jo bare godkjent eller ikke godkjent, så jeg vil tro at det er best å ha briller/linser i orden når du skal testes. Synstesten tok kanskje ett minutt for min del, bare en kjapp sjekk på hvordan det står til.

  3. Hei. Er det noen som har vært igjennom opptaket som vet om helsesjekk og den psykologiske testen er på samme dag? Eller om det har vært slik før i hvertfall?

     

     

     

     

    Jeg var gjennom opptak i høst, da var det helsesjekk og psykosjekk på samme dag. 

     

    For øvrig ganske avslappet helsesjekk og mer omfattende psykologiske tester. Men det sentrale er nok pratingen med lege og psykolog, så de kan bedømme personlig egnethet.

  4. Har mange av de samme erfaringene med One Call og Network Norway. Rett som det er kobles jeg mot Netcoms nett, før det sekundet etter er tilbake til Network Norway.

     

    Datatilkobling er absolutt ikke godkjent. Én ting er at 3G ikke er aktivisert, en annen ting er at tilkoblingen jeg får i dag er meget ustabil. Ofte får jeg ikke koblet opp i det hele tatt. Skal nå forsøke å velge Netcom manuelt. Håper dette hjelper.

×
×
  • Opprett ny...