Gå til innhold

Hittman

Medlemmer
  • Innlegg

    315
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hittman

  1. ...

    vet ikke hvordan dere som er ferdig med roacuttan har blitt, hadde vært fint å fått en tilbakemelding fra dere andre her inne som er ferdig med kuren.

     

    Brukte selv roacutan for noen år siden. Kuren gikk vel over 6 mnd eller noe sånt. Nå husker jeg ikke lengre hvordan det var da jeg tok kuren daglig men jeg er kvitt de plagene jeg hadde(det dukker fremdeles opp en kvise eller to en sjelden gang men de er små og det går en stund mellom hver gang). Noen arr ble det, men ikke så ille at jeg tok meg bryet å gjøre noe med det. Hudlegen min sa det var mulig å gjøre noe med, men jeg undersøkte aldri dette nærmere.

  2. Den förste her er ikke et spörsmål:

    Det ringte en dame en dag og trengte litt hjelp til oppsett av en trådlös router. Jeg spurte hvordan router det var snakk om men dette var hun ikke sikker på. Jeg ber henne derfor se på routeren. Hun begynner å lese noe av det som står på routeren, bla "Wireless 802.11g" og hun kommenterer da "Nei, det var vekten på routeren det"...

     

    Dette ble til et spörsmål etterhvert. En person ringer inn og trenger hjelp til å sette opp en trådlös router. Får vite router-typen og begynner den vanlige prosedyren. Lokal tilkobling på maskinen gir bare beskjed om at en kabel er koblet fra, og de finner heller ingen trådlöse nett i närheten med sitt trådlöse kort. Etter litt feilsöking får jeg spörsmålet "Må routeren väre satt opp?" Det viser seg at routeren står i embalasjen den kom i, og den har ikke värt åpnet, bare satt ved siden av pcen.

  3. Cafe Sør. Ligger i Torgata 11, litt forbi Eldorado. Hyggelig sted.

    Dus i Akersgata 35(rett ved Egertorget) er et lite og hyggelig sted. Passer fint til å ta noen øl og slappe av litt. God mat har de og.

    Barbera på Aker brygge er og et greit alternativ. Ølprisen er ikke ille til å være aker brygge og sist jeg var der mener jeg det stod noe om billige drinker enkelte dager.

     

    Sjekk evt Nattguiden for flere tips om utesteder. De har en liten omtale om de fleste steder i byen.

  4. Hei!

    Har tatt frem igjen denne klassikeren, fordi jeg ikke ble ferdig med spillet sist. Da sklei det så dårlig på pc'n at jeg ikke orka mer, men nå går det naturligvis glatt.

    Uansett:

    I det oppdraget hvor du skal knærte morello jr, hvor er det han gjemmer seg nede på havna? Skal man bruke granatene for å sprenge opp en dør der hvor bilen står?

    Noen som veit. Takker for svar

    5014752[/snapback]

    Han gjemmer seg i en av de to store lagerbygningene som ligger i enden av området. Det står to togvogner der. Disse er viktige i forbindelse med å komme seg inn i bygningen.

  5. Når jeg prøver å laste ned en torrent dukker det bare opp en feilmelding som sier "Error connecting to tracker". Denne fortsetter å dukke opp uten at nedlastingen starter. Kjører slack 9.1 og bruker den vanlige bittorrent klienten uten gui. Har og forsøkt BitTornado med samme resultat. Har ingen problemer hvis jeg forsøker å laste ned torrenten på windows-maskinen min. Begge maskinene står bak samme router.

     

    Kjørte tidligere slackware 9 på maskinen og da virket bittorrent uten problemer. Noen som har vært borti lignende problemer eller vet hva som kan være galt?

×
×
  • Opprett ny...