Gå til innhold

Taren

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Taren

  1. Vil ha derres meining om dette:

    Ville derre ha helpet ein 174 toon får å få alappa pads?

     

    Jeg ser ikke vitsen med alappa pads på 174 fordi det ser litt kult ut i social. Om orgmaten din kjører jevnlige raids med dette for å hjelpe folk er det sikkert mange som trenger disse mer enn en 174 ville gjort, og jeg tror nok han vil hjelpe så snart du møter lvl req :) Såklart er det vanskelig å få alappa team på 174 men det er jo ganske naturlig - når du til og med er for lav level til å bruke disse.

     

    I vår org er det et ganske innarbeidet need before greed system, som gjør at alle får hjelp til det de trenger, og om bots / andre phatz dropper i orgraids så går disse til noen i org som trenger / kan bruke i stedet for å bli solgt, selv om vedkommende kanskje ikke engang var med på raidet. Over tid er dette positivt for alle og veldig samlende for orgen :)

     

    Jeg skjønner at du sikler på disse padsene og sikkert har veldig lyst på de, men er det verdt å bruke andre sin "verdifulle tid" på å motta hjelp til noe som strengt tatt er unødvendig per dags dato? Hadde du gjort det samme?

  2. Vel eg meinte da ikkje at vist eg dinger 220 vil eg få 15 single ip reset som ein slags reward. Snakkket med nokon og dei meinte at man fikk eit vist antall single ip reset når får kjem til ny title level.

     

    Du får nye IP reset hver title level utenom når du kommer til TL7, så siste gang du får IP reset er på level 190. Ellers kan man kjøpe single IP reset points for 50k VP eller i Jobe for mange penger (tror det var 200 mill eller noe sånt.. VP er i alle fall lettere å bruke siden man alltid får de til overs etter en stund)

  3. Angående grafikk-oppdateringen, har jeg sett rykter om at det neppe vil bli noe av fordi Funcom bruker nå mindre ressurser på AO etter lanseringen av AoC. Håper det ikke stemmer, men av det jeg har sett av den oppdateringen, klarer jeg meg fint uten det.

     

    De har ikke satt noen dato men jeg vil tro mot slutten av året/på nyåret. De har ikke lagt ned arbeidet med grafikkmotoren men skjønner at de vil teste at alt fremdeles fungerer selv om de bytter motor. Litt slitsomt om oppdateringen gir flere bugs ut av det blå..

     

    Her er siste nytt fra Funcom, bl.a angående dette..

     

    Letter from the Game Director

  4. Enig, finn en begynnerguide eller to for din profession og prøv deg frem. Et godt tips er å ikke bruke IP (raise skills) uten at du er helt sikker på at du vil gjøre dette, basert på din profession, våpenvalg, spillestil etc.

     

    Blundere mange gjør er å makse "feil" skills, hvilke dette vil si varierer selvsagt men tror jeg har mange med meg når jeg sier at å makse f.eks swimming, vehicle skills, map navig og riposte virker temmelig dumt.. :p

  5. Kan jeg bare gi et velment råd til alle som skal lage chosen/faithful:

     

    Vær grei å bruk Tradeskill-verktøyet (Shift+T) og sjekk hva resultatet blir før dere combiner! Noen ganger må du høyreklikke på advanced pad / ta den på deg før du faktisk kan få lagd itemet.

     

    Hvis du ikke gjør dette, eller gjør ting i feil rekkefølge kan du ende opp med pads/backitem til feil profession! Og siden de er nodrop får du ikke gjort noe med det..

     

    (Ta dette fra en MP som har både advy pads og doc backitem i banken ;))

  6. Jeg liker godt "find item" selv, for da slipper jeg å stresse med å enten vente med å drepe en spesiell person eller å fylle inventoryet med repair ingredienser (roller gjerne flere missions i samme område om gangen så det blir effektivt)

     

    Om % for reward øker kjapt for hver mob jeg dreper venter jeg gjerne til den blir over 85% for å klikke på dingsen jeg skal finne (trekant eller terning på gulvet med spørsmålstegn på alle sider), om det går sakte (dvs mange mobs i missionet) prøver jeg meg ofte på 60-70%, da jeg kun gjør missions for å få tokens.

     

    Å vente til 100% blir litt for mye arbeid; på 80% vil du jo få token 8 av 10 ganger og det går såpass kjapt at man tjener på det i lengden.. Men det er nå min mening da :)

  7. Eg har også fått eit godt inntryk av DeLutte her på forumet og kunne ikkje tenke meg at DeLutte oppfører seg som ein 12 åring.

     

    Støttes! DeLutte har vært en dyktig skribent på forumet; reflektert og høflig. Har ikke møtt han ingame (spiller RK2 for det meste) men han har i alle fall opparbeidet seg pondus her inne med sine mange innlegg. At det kommer en nyregistrert person inn for å prøve å skape en flamewar har jeg ikke tro på at kommer til å havne noen andre steder enn på hard steingrunn. Jeg er i alle fall ikke interessert i interne diskusjoner :)

     

    Forresten så var det noen som spurte om halloween phats tidligere; jeg har gjort min skjerv av disse halloween missions og har fått 5x Freedom Arms 3927 G2, 1 Freedom Arms 3927 Guerrillaog 1 Freedom Arms 3927 Chapman

    Ganske fornøyd med det, men har veldig lyst på den andre Chapman ;p

     

    Ellers så må vi jo feire at tråden har "dinga" 220! :D (Edit: 221... :()

  8. Synd det gikk skeis med RR, DeLutte, men det ser jo ut til at dere har funnet en fin org så skaden er nok ikke så stor likevel? :)

     

    QL300 Sureshot Glasses er noe de aller fleste Bow MP's sikler etter, prisene var som forventet altfor høye etter de begynte å droppe i den QL, og det er vel ikke unormalt om du finner noen på GMS til 150 mill+++. Glem de, det er en grunn til at de ikke er solgt. Jeg kjøpte mine for 60 mill på Rimor, vil nok si 60-70 er normalt der nå.

     

    Så er det vel slik at økonomien på Atlantean er litt annerledes, i alle fall ser det slik ut fra market-trådene på forumet.

  9. DeLutte:

     

    Hehe, prøver ikke å fanatisk verve folk?

    Da tror jeg du skal få deg litt bakkekontakt og lese innleggene du har skrevet på de to siste sidene på ny.

     

    Håper og tror du skjønte at det ikke var deg jeg henviste til da jeg skrev om exploits.

     

    Henning75:

     

    Har toons i begge leire og har sett det samme selv, men litt av grunnen tror jeg er at flere clans på rk2 skrur av clan OOC når de er på RK, og at det er en selvforsterkende effekt som gir en økende overvekt av tullinger i chaten =)

  10. Helt enig, tåpelig å slenge frem og tilbake tullprat.

    Tåpelig å drive på med exploits.

    Tåpelig å si til en nybegynner at han skal joine clan eller omni fordi "Det er best" eller "Vi har alle towers nå".

     

    Er det noe som virkelig er balansert i spillet så er det forholdet clan/omni. Det blir bare dumt å si at du får en bedre char i en av sidene. Alt har med personlig preferanse / hvilken type du vil spille.

     

    Skuffet over en ellers så god innleggsforfatter (DeLutte) nå.

  11. Nå er det sånn at det nesten ikke kreves tålmodighet for å få typer heller da :)

    I og med at typene bare trenger å være ql 50 eller noe for å kunne oppgradere ql300 våpen/armor går det ganske kjapt om det kun er types du er ute etter.

     

    Måten vi gjorde det på var denne:

     

    Jeg og en orgmate trengte types. Jeg logga min 50-og-noe toon, så logga han sin froob toon som var i teaming range med min (Roller må være i team med noen i riktig level range for å kunne å mission).

     

    Jeg rulla missions og ga nøkkelen videre til orgmaten. Ikke nødvendig å teame han eller kopiere nøkkel. Så er det bare å storme frem til lowbie boss og se om riktig type dropper. Om min type droppa så var det bare for meg å logge mainen som stod utenfor mothership, få nøkkel av orgmate og plukke typen.

     

    Tok svært kort tid før vi hadde alle typene vi trengte. Fikk riktignok ikke AXP, men så var det jo ikke det vi var ute etter heller =)

  12. Edit: En annen ting, er det noe snakk om en overhaling a grafikkmotoren eller noe lignende i den nærmeste fremtid? Og hvordan fungere AO på vista x64?

     

    Edit2: Og hva er plan for AO fremover? er det noe nytt som kommer eller lignende?

    9351760[/snapback]

     

    Ao har nettopp fått nye servere, noe som medførte en del downtime og en del ekstra lagspikes i dagene som fulgte.

     

    Letter From The Game Director

     

     

    Planene for AO fremover er vel først og fremst å introdusere paid content, dvs du kan kjøpe spesielle points som du kan bruke på forskjellige ingame items som hoverboards, jetbikes etc. Ellers så skal det komme ny, overhalt grafikkmotor, men tviler på det skjer før AoC er ute.

     

    Letter From The Game Director 2

     

    Ao på vista skal fungere greit etter det jeg har hørt, en kompis av meg fikk AO i i "fast-forward" men han fant en fix på tech-forumet.

  13. :dontgetit:

     

    Marlark banned.

     

    Det betyr at bl.a infonet, phatznet, alienfun og cameloot også er banned.

     

    Håper virkelig at dette ordner seg rimelig kjapt; mange RK2 clans som savner poengene sine! :cry:

     

    EDIT: Det skal visst være i orden nå, leste på forumet at han er unbannet. Frykt ikke :p

  14. 2 lootraids i går.

     

    Først droppa enduring, så droppa supple (lavlevel)

     

    burde gi ca 250 mill i kassa :yes:

     

    Har ikke hatt lootraid på aldri så lenge, og at det droppa bots på begge var en ganske så gledelig overraskelse.

     

     

     

    (Om dere skulle lure, så kommer jeg til å være i city og farme de neste dagene :p )

×
×
  • Opprett ny...