Gå til innhold

three-bees

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av three-bees

  1. Billedkunst

     

    le-peintre-claude-monet-29306.jpg

     

    Noen tilhengere av billedkunst her på forumet? Noen som er glad i å gå på gallerier, osv.? Isåfall, hvilken periode/kunstner/stil liker du best? Vært på noen gallerier i det siste? Noen kunstrelaterte linker du vil dele med oss?

     

    Personlig er jeg meget glad i impresjonistisk kunst, av for eksempel Monet, Manet, Bazille, Degas, Sisley, osv.

  2. Bibelen

     

    et spennende sci-fi/fantasy eventyr, med både noveller, sagn, dikt og lyrikk.

     

    Handling:

     

    En mann blir født med utrolige egenskaper. Jeg leste det x-rated utgave der han gifter seg med en hore og får en sønn. Tilslutt blir han hengt på kors og dør.

     

    Men denne boken var skrvet for lenge lenge siden, så biten med at han døde måtte skrives flere ganger da de ulike forfatterne hadde hver sin slutt. Tror det finnes en Directors Cut der han bare dør en gang.

     

    Uansett tror jeg det kommer en Bibelen 2, da det sies at han skal oppstå igjen. Men de fleste fans har venta i nesten 2000 år, så jeg tror ikke det skjer i min levetid :D

    4590355[/snapback]

     

    Haha, noen som så på Manshow da de anmeldte Bibelen som en påskekrim? Det var utrolig bra! Og ja, det er mange som har lest hele Bibelen. Dette er naturligvis ikke noe man leser fra perm til perm, men mange leser litt hver dag, og etter et langt liv, har man til slutt lest hele.

  3. Harry Potter and the Order of the Phoenix

     

    1168267850Harry%20Potter%20406px-HPOOP_First_Poster.jpg

     

    Jeg har søkt igjennom forumet, og finner ingen tråd for generell diskusjon av denne filmen. Slett den gjerne om den finnes fra før av.

     

    13. juli kommer en av dagens mest omtalte filmserier, Harry Potter tilbake norske kinoer. Og jeg lurer på; Er jeg den eneste 18 år gamle gutten som faktisk gleder seg til å se hva som skal skje på Galtvort denne gangen?

     

    Relaterte linker:

     

    http://harrypotter.warnerbros.com/

    http://www.imdb.com/title/tt0373889/

    http://www.harrypotterorderofthephoenix.com/

    http://www.apple.com/trailers/wb/harrypott...erofthephoenix/

    http://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_..._of_the_Phoenix

    http://www.mugglenet.com/

     

    Relaterte tråder på diskusjon.no:

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=346649

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=738078

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=681526

     

    Si ifra om du vil ha linker eller lignende i førsteposten.

  4. Jeg har lastet ned programmene du nevnte nå, og kjørt igjennom maskinen. Ytelsen er noe bedre, og jeg har ingen pop-ups lengre, men jeg ser natruligvis nødvendigheten av å skaffe mer RAM. Jeg har 512. Tror dere det vil være merkbart om jeg dobler? Noe annet jeg kan oppgradere fysisk?

  5. Hvorfor er snus så veldig mye billigere i Sverige enn Norge?  :p

    8442959[/snapback]

     

    Generelt sett vil alt av varer og tjenester i Sverige være litt billigere enn i Norge. Dette skyldes naturligvis lavere reallønn i vårt naboland. Tendensen ser dog ut til å snu.

  6. Hei. Jeg har en IBM T-23 med Windows XP. Maskinen er treg og jobber veldig mye på enkle oppgaver. Jeg har også meget mange prosesser i gang ifølge oppgavebehandlingsfunksjonen. (Bruk av CPU ligger på omtrent 7%.) Jeg har omkring 5 GB ledig på harddisken til en hver tid, jeg har ikke et eneste program installert bortsett fra Norton Antivirus, Ad-Aware og Microsoft Office, og bruker maskinen kun til å surfe på nettet og gjøre lekser på. Jeg scanner systemet et par ganger i måneden med både Norton Antivirus og Ad-Aware, og jeg har ingen virus, spyware eller lignende. Hva kan jeg gjøre for å få maskinen til å bli raskere? Bør jeg skaffe en ekstern harddisk, slik at jeg kan legge over musikk og annet som tar plass (bortsett fra systemfiler) på den? Bør jeg oppgradere RAM eller forandre på noe annet fysisk ved maskinen? Er det noen andre programmer enn Ad-Aware jeg bør bruke, som gjør at jeg får fjernet et eventuelt underliggende spyware, virus, el. som krever en høy andel av CPU-kraften? Noen andre ideer til hva jeg bør gjøre?

     

    Tråden ligger kanskje ikke i rett forum, så vær så god å flytt tråden dit den eventuelt passer bedre.

     

    Takk.

  7. noen som har sjekka seer tallene til house på nrk?

    nrk har jo lettest de fleste seerene nesten uansett da. tv3 for kjeldent over 150 000 seere

    8413962[/snapback]

     

    Ja, men TV3 har heller ikke like bred målgruppe som NRK1. TV3 viser serier beregnet på ungdom fra omkring 16 til 30 år, og derfor vil heller seertallene aldri bli like høye som NRK, som forsøker å sikte seg inn på hele spekteret.

     

    (Forresten: "Seer tallene" - Seertallene, "For" - Får, "Kjeldent" - Skjedent.)

  8. Syntes det er en veldig bra serie. Bare synd den ikke har fått så stor oppmerksomhet her i landet i og med at den sendes på NRK...

    8410415[/snapback]

     

    Jeg synes også dette er synd, men jeg tror ikke dette kommer av at serien sendes på NRK. Mange hadde for eksempel hørt om Prison Break og Lost en god stund før seriene kom på norske skjermer, på grunn av populæriteten i Amerika. House ble aldri like populært som disse to seermagnetene, og derfor har heller ikke så mange nordmenn hørt om House. TV3 er mye flinkere til å skaffe serier som amerikanerne ser mest på. Jeg har aldri likt noen av seriene TV3 har å by på. Jeg skjønner ikke hvorfor serier som Prison Break og Lost ble populære. Virker som en lett jobb å være manusforfatter i serier som det.

  9. Hei.

     

    Jeg går i år på vk1 og skal søke på studieplass om presis ett år. Jeg har tenkt på mange forskjellige ting, men tror jeg har landet på Molekylærbiologi og biologisk kjemi ved UiO.

     

    Jeg lurer på hvordan jobbmarkedet vil være for meg med en slik utdanning. Tenker på en masterutdanning etter bachelor. Noen med erfaringer innen dette? Er veldig redd for å gå arbeidsledig.

     

    Takk.

×
×
  • Opprett ny...