Gå til innhold

Larsen69

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Larsen69

  1. Skjermen er veldig bra til spilling og film men hvor bra den er til bilderedigering vet jeg ikke.

    Men du kan få den 6000 som demovare på komplett ivertfall , men husk ivertfall å skift til DP 1.2 ( 1.1 står den på orginalt ) på innstillingene ellerså er skjermen veldig lagget , muse pekeren går ikke glatt osv.

    https://www.komplett.no/product/835184/datautstyr/demovarer-billigkroken/skjermer/philips-40-4k-led-bdm4065uc00-demo

  2. Jeg har windows 10 og 290 vapor x i crossfire , jeg har bare overklokket min gamle skjerm og det bare rett før jeg skiftet den ut så har ikkeno peiling på overklokking av skjerm osv så vet ikke om det er noe bedre verktøy å få testet det ut med eller hvordan jeg skal få testet det ut i 1080p på en onkli måte med høy hz med tanke på at man må kjøre forskjellig hz i 4k / 1080p , når jeg setter på 120 hz i windows så får jeg melding på skjermen at den ikke kan vise dette bildet

  3. Jeg har denne skjermen , kjøpte den som demovare på komplett for 6300 , helt nydelig skjerm så lenge man stiller display porten på skjerm innstillingene til 1.2 , det forandrer seg om man bytter mode på skjermen om man bruker det ofte f.eks game / movie osv men blir lagret om man forandrer det 1 gang innenfor den settingen.

    Om det står på 1,1 så virker skjermen som den er noe skrot med latency , musa går ikke glatt osv.

    Jeg vet ikke hva dem review folka her har holdt på med men regner med dem ikke satt over til dp 1.2 noe som skulle stått på standard men står på 1.1 av en eller annen grunn for skjermen er nydelig både til film og spill etter det jeg har testa , har vel hatt skjermen en måneds tid nå.

  4. Er jo bare bruke en hdmi kabel er ikke verre enn det om man vil billigst mulig ut av det + ingen hardware mellomledd.

    Liker at man kan spille One spill på pc'n for nå gidder jeg faktisk å starte maskinen og spille litt da jeg nesten bare bruker pc og det gjør ting mye enklere for meg personlig og nå får jeg ikke lagg / stuttering som jeg gjorde for bare noen uker siden så fungerer veldig bra for meg nå.

  5. Testa å streame til pc med win 10 nå , fungerte helt ok det , litt slowdowns og hakk innimellom men det blir vel løst etterhvert og som jeg ser over så er det vel ikke mulig å bruke tastatur og mus selvom jeg spiller det på pc enda eller ?

  6. Hei.

    Bare lurte på om det var en lett måte å bytte immellom eyefinity 3 skjermer og 1 skjerm / midterste eyefinity skjerm utenom å måtte disable eyefinity display group og må lage en på nytt neste gang, om man kan kjøre et script eller så den bare bytter over om man trykker på en knapp. ( win 8.1 / r9 290 )

     

    Fant det ut 1 min etter jeg laget tråden såklart :S

    Bare å bytte til midterste skjerm så den defaulter til den før man slår på eyeffinity igjen så defaulter den tilbake til den.

     

    Denne tråden kan slettes.

     

    Mvh

    Cato Larsen

  7. Sitter nå og vurderer innkjøp av ekstern harddisk til bruk på Xboxen, og har bestemt meg for at den helst skal være 2TB. 

     

    Denne for eksempel; http://cdon.no/elektronikk/seagate/seagate-expansion-portable-drive-v2-usb-3-0-2tb-2-5-p26874823 er én jeg vurderer. Jeg har også sett på tilsvarende 2TB versjoner fra WD, men siden jeg ikke har allverdens med penger akkurat nå, så er den harddisken fra Seagate, med det tilbudet hos CDON, veldig interessant. 

     

    Skal jeg slå til og kjøpe Seagate harddisken nå mens den er såpass "billig" på CDON? 

    Fin pris på denne disken , veldig fornøyd med kjøpene jeg har gjort på Dustin home tidligere å  https://www.dustinhome.no/product/5010673379/expansion-desktop

  8.  

     

     

     

    Er det like bra som skyrim? Like mye å finne på, like stort osv?

     

    Har sett frem til å spille det :)

     

    Mer å gjøre, og mye større. Om du likte Skyrim så kommer du nok til å like dette.

     

    Dog er det to litt forskjellige spill, og story er nok litt bedre i Skyrim.

     

     

    Prøvde betaen på PC, men kom aldri til steget å tegne sub på den tiden, var mye annet som tok tid.

    Men vurderer å kjøpe til Xbox, også spille fast der. 

     

    Etter ca 20 timer og en lvl 30 char på Neverwinter på Xboxen, fungerer MMO overaskende godt på konsoller.

     

    Kan en solo spille story i ESO? Eller krever det party osv?

     

    kan helt fint kjøre solo

     

     

    Cool! Takk for info.

     

    Er bare titte på en review/lets play på youtube så kan du jo se åssen gameplayet er siden det har vært ute på pc en stund.

    Er ikke som skyrim , er bare lore og hvordan man levler som er likt etter hva jeg husker fra å ha spillet det på pc.

  9. Vel, håper jeg får en ny advanced exchange boks snart. Fikk endelig satt meg ned med Forza Horizon 2 og ved roadtrip til Castelletto begynte plutselig bildet å flimre og forsvant til og med i noen sekunder, får meg til å tenke at vifta ikke klarer å kjøle ned boksen som den skal :p

    Hadde det problemet jeg å , måtte bare bytte hdmi kabel

  10.  

    Fikk Diablo fra komplett idag , bare stappe inn å spille.

    Patchen var på rundt 270 mb og tv`n min viser at det er 1080p 60 :)

     

    Var ikke det litt tidlig? Trodde release var 19 august? Uansett kos deg! :) Blir nok en god helg!

     

    Regna ikke med det skulle virke før release datoen , men flaks der :)

  11. Hei , tittet på Diablo på gamestop pga pre order bonusene dems.

    Da lurte jeg på om jeg til butikken å forhåndsbestille det da jeg ikke finner noen mulighet for å gjøre dette på netsiden dems , også er det mulig å få sett pris ?

    Ser dem har det på Elkjøp , Komplett osv til 500 kr men da uten bonuser.

    http://www.gamestop.no/Xbox%20One/Games/37517/diablo-iii-reaper-of-souls-ultimate-evil-edition?previousUrl=http%3A%2F%2Fwww.gamestop.no%2FSearchResult%2FQuickSearch%3Fq%3Ddiablo

     

    Mvh

    Larsen69

×
×
  • Opprett ny...