Gå til innhold

Hunted

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hunted

  1. Toss mot terran er som nevnt en vanskelig kamp, men også svært forutsigbar. Man nærmest _vet_ at terran kommer med M&M og svaret mot dem er, ihvertfall helt i begynnelsen, zealots og sentries som nevnt. Ikke la dem få stim'e opp rampen din, hold dem på avstand og evnt prøv å kutt hæren deres i to med forcefield. Og IKKE glem guardian shield. Det hjelper enormt mot marines generelt :)

    Tech så opp mot Coloss og smil mens du smelter marines til en haug aske.

     

    PS: Er banen rett og spawnpos rett funker det veldig kjekt med voids for å containe terran til du klarer teche opp.

  2. Michael Pachter har tatt opp dette temaet i sitt show "Pach-attack" på gametrailers. Han tar opp muligheten om at man betaler som nevnt ett ekstra fast beløp i måneden for så å få tilgang til filmer og/eller tv-serier som man kan streame akkurat når man vil. Jeg ville lett ha betalt ekstra hvis konseptet blir like sømløst som blant annet Zune Videos, som har blitt implementert for noen oppdateringer siden :)

  3. Leter etter ett spill som jeg spillte mye når jeg var liten.

     

    Det gikk ut på at du var en "fange" som skulle sprenge deg ut av fengsel. Du hadde politi etter deg. Du brukte dynamitt til å sprenge vekk deler av banen. Spillet var 2d

     

    Det het noe slikt som Dynamite.........

    Spillte det mye på Windows 98/95

     

    Om jeg ikke tar feil snakker du om Dynamite Joe, som drev å ble forfulgt av politikonstabler som du kunne slippe steiner på eller kaste dynamitt på i et 2d-plan :)

     

    http://www.softlookup.com/display.asp?ID=16366

  4. Har spilt spillet sånn smått og må si meg rimelig enig med anmelder, kanskje presse det til en femmer fordi det var noen matcher som levde opp til konseptet til tider :) Uansett, en anmeldelse er en subjektiv mening om noe, så å rope fail hjelper nok lite ;)

     

    Likevel må jeg gi gamer.no en klapp på skuldren for å bruke _hele_ karakterskalaen. Crucible linker til metacritic og suser noe om at snittet ligger på 8. Først og fremst er det en algoritme som kjører gjennom metacritic som tar de "viktigste" sidene og gir dem mer å si for snittet. For det andre hvis man scroller nedover så ser man merkelig mange 6-ere (av 10), og flere av disse igjen er kjent for å holde seg på den berømte 6-10-skalaen istedet for å kjøre fullt ut med 1-10.

     

    Jeg sier prøv spillet(hvis du har mulighet) før visa-kortet sendes til det forgjettede land av overtrekking ;)

     

    PS: Crucible, ingen av eksemplene dine gav noe mening... (1.Metallica kom med eget trommesett og egne gitarer 2. Modern Warfare var jo tross alt et single-player spill, de hadde ikke aning at det ble å ta sånn av på nett(Fat Princess er patetisk på single player og er hovedsaklig ment for å være multiplayer))

  5. Hehe tenkte enda nyere, type 2004 og utover :)

     

    http://www.metacritic.com/games/platforms/...aftermath?q=ufo

    http://www.metacritic.com/games/platforms/...ftershock?q=ufo

    http://www.metacritic.com/games/platforms/...fterlight?q=ufo

     

    Skal du begå utpå det eldste av de tre (Aftermath), må du patche det til himmels før det blir nogenlunde spillbart :) Spillet er litt tregt i begynnelsen, men så begynner plutselig de forbanna aliensene å få sin egen type rocket launcher. Da sliter man fort :p

×
×
  • Opprett ny...