Gå til innhold

Lonestarr

Medlemmer
  • Innlegg

    293
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lonestarr

  1. Neida, alt av stats osv. ligger på Dice/EA sine servere. Mister ikke noe av det som er på battlelog. Du kan ta vare på battlefield 3 mappa i "mine dokumenter" også, så mister du ikke noe av evt. screenshots/settings heller :thumbup:

     

    Er ikke sikker på om det løser problemet ditt da.. Men det kan være lurt å prøve før du gir opp helt. Følg også med på det offisielle bf3 forumet, her: http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/

    Er mange med samme problemet.

     

    I værste fall kan du spille på servere uten punkbuster.

  2. Her er en link til programmet du trenger for manuell oppdatering av pb: http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bf3.php

     

    Last ned "For Players Filename: pbsec.htm" til punkbustermappa i origingames/bf3. Resten er relativt selvforklarende. Legg til BF3 i lista, og klikk på update.

     

    Hvis dette ikke virker kan du følge denne: youtube.com/watch?v=b8KTt59OAbU. Stort sett det samme, men litt bedre forklart.

     

    Pass forresten på at punkbuster a og b + battlefield 3 er lagt til som unntak i brannmur og antivirusprogrammet ditt.

     

    Hadde samme problemet selv i starten, og denne metoden fikset det for meg.

  3. Da fikk jeg innkallelsen min jeg og.

     

    22. Juni - 1. Juli.

     

    Blir spennende dette. Trener hver dag nå + flyr litt flysimulator i ny og ne. gleder meg til Fase 2 nå :)

     

    Hmm.. Står 23. juni - 2. juli på min innkalling :hmm: Er det skriveleif? Virker rart at jeg skal møte 1 dag senere..

     

    Kan hende jeg har missforstått noe her nå, men jeg trodde alle med skole/eksamen osv. i mai/juni skulle inn på Rygge til samme dato?

     

    Hva slags datoer har dere andre som skal inn til fase 2 fått?

  4. nå er det vel ikke lenge til vi får igjen svar om vi kommer videre til fase 2:)

     

    Tja, var det ikke snakk om slutten av mars/begynnelsen av april? Det er lenge å vente når man er spent! :)

     

    vi skulle kanskje få svarene i begynnelsen av mars var det en som sa:)

     

    ja når man er spent så virker det lenge uansett! :)

     

    Både majoren fra luftforsvaret (som forøvrig også er sjef for seleksjonssenteret) og han andre karen som var på Linderud sa at vi skulle få svar i slutten av mars. Så vi må nok bare smøre oss med tålmodighet :p

  5. Du glemmer at det er 2009, men likevel er det flyshow i år? :wee:

    Regnet med at de fleste forstod hva jeg mente selv om det var litt rot angående når forrige Rygge-airshow var, men nå har jeg endret orginalposten slik at du også kan få det med deg :thumbup:

     

    Poenget er at det er flyshow på Rygge i år, altså i august 2009. Tenkte at dette var greit å informere om i en flyrelatert tråd. Men nå er det nok OT, da dette egentlig ikke har noe med luftforsvarets flygerutdanning å gjøre. Jeg ville bare rette opp evt. missforståelser.

     

    jeg er blitt satt opp til opptak i oslo, men vil til trondheim, så er det noen som vet hvor i trondheim det skal være?

    Sikker på at det bare er å møte opp i trondheim, når du er innkalt til Oslo?

    Man må kontakte LSES på forhånd for å endre oppmøtested.

  6. Hvor har dere hørt at det er 900 søkere?

     

    OT: Blir flyshow på Rygge igjen i år forresten. Dere visste det kanskje fra før av, men jeg tenkte det var greit å si ifra uansett :p Håper det blir like bra som i fjor!

    Var det flyshow på Rygge i fjor også? Trodde det kun var ett sted i landet årlig.

    Var ikke i fjor nei. Er bare jeg som surrer :p

  7. jeg skal til oslo i fase 1, men hvor i oslo skal det være? oh når på dagen er det?

     

    i fase en skal de vell teste norsk, engelsk, matte, egenskapene våre og Iq, viss jeg ikke tar feil? skal vi i gjennom mer enn det i fase 1?

     

    jeg er nok en av mange som gleder seg til dette!!

    Det er vel på Krigsskolen på Linderud. Står ikke det i brevet?

     

    jeg har ikke fått brevet enda, men det var en fra forsvaret som ringte og sa at jeg skulle til oslo..

    Datoene i Oslo er 14. og 15. februar i følge brevet jeg fikk. Det er ved Krigsskolen Linderud.

     

    Og ja, i fase 1 er det kun teoretiske opptaksprøver. Psykologiske prøver som måler evnenivå, teknisk innsikt og romforståelse. Samt kunnskapsprøver i regning, engelsk og norsk.

  8. lurer på om det er noen som har fått svar fra søknaden til luftforsvarets flygerskole, har selv ikke fått svar enda :hrm:
    Dere har ikke fått de ekstra skjemaene engang? Søkte dere en stund etter den originale søknadsfristen, altså nærmere 20. desember er det vel ikke så rart. :hmm: Tok vel 2-3 uker før jeg fikk noe.

     

    jeg søkte noen dager etter søknaden var lagt ut :/

     

    Jeg fikk vel de ekstra skjemaene etter et par uker. Har ikke fått noe endelig svar på søknaden enda, men det kommer sikkert litt lenger ut i januar. De trenger nok litt tid på å gå igjennom alle søknadene før de sender ut svar.

  9. Til dere som har søkt i år, har dere fått de skjemaene som skulle komme i posten? Begynner å nærme seg fristen nå, så er det noe som må sendes ikke før den går ut?

     

    Jeg har søkt for en et par mnd siden, og ringte å hørte etter om det. Det jeg fikk til svar var at det ikke kom før søknadsfristen gikk ut. Men hvis du ikke har fått de til jul ville jeg ringt å spurt :) Føler selv at dette irriterer meg, da jeg blir "redd" for at noe kan være galt med søknaden min.

     

    Hehe :p Har lurt på akkurat det samme. Spurte også tidligere i tråden og fikk svar fra Turin at jeg måtte smøre meg med tålmodighet. Søkte selv for 1 mnd siden ca. Og har ikke fått noe i posten enda. Godt å få 100% bekreftelse på at man må vente til etter fristen før de sender ut noe. Har bekymret meg for at noe har vært galt helt siden jeg sendte den inn :whistle:

  10. Ting tar tid, det må du nok venne deg til ;) Ville ikke blitt bekymret før i midten av desember i hvert fall, siden søknadsfristen er 1. desember. Tenker de venter med tilbakemeldinger til alle søknader er kommet inn. Om du ikke orker å vente kan du alltids ringe og spørre også.

     

    Takk for svar. Får vel bare smøre meg med tålmodighet, og satse på at ingen har rota bort søknaden min.. :p

  11. Hei. Jeg har søkt luftforsvarets flygeskole nå med online søknadsskjema. Jeg fikk beskjed om å ettersende vitnemål/karakterprotokoller til forsvarets mediesenter. Dette har jeg gjort, og venter nå bare på to ekstra skjemaer som de som har søkt LFS visst nok skal få tilsendt.

     

    Er det noen som vet når disse skjemaene kommer? Evt. når jeg får noe tilbakemelding på søknaden?

     

    Begynner å bli en stund siden jeg søkte nå (ca. 3 uker - 1 uke siden jeg sende inn karakterene), og jeg har ikke fått noen form for tilbakemelding :ermm: Er litt bekymret for at noe ikke har kommet fram dit det skal..

  12. Jeg vet ikke hva du skal bruke skjermen til, men hvis det er til en spill-pc burde du tenke på oppløsning kontra pc-specs. En 24'' med 1920 x 1200 oppløsning krever en del mer av pcen enn en 22'' med 1680 x 1050. Vet ikke om du bryr deg, men er lurt å ta i betraktning hvis du gamer på pc ;)

     

    Jeg for min del mener 22'' er perfekt til pc gaming, da det gir en fin balanse mellom ytelse/oppløsning i spill. Når man spiller på pc sitter man ofte også ganske nærme skjermen, og størrelsen er derfor mer enn bra nok etter min mening. Jeg syns også det er deilig å se hele skjermen uten å flytte blikket for mye når man spiller. Har på følelsen av 22'' passer bra til synsfeltet.

     

    Men det er selvfølgelig smak og behag. Noen liker sikkert å sitte nærme en 24'' også :p Det er et ganske vanskelig valg du har, men jeg tipper du blir fornøyd uansett om du velger 22'' eller 24 :)

  13. Vet ikke om du har bestillt skjerm enda, men jeg ville bare komme med mitt syn på Samsung 2253BW (22'') som du linket til tidligere (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=347570).

     

    Jeg kjøpte denne skjermen for noen uker siden, og er ganske fornøyd. 22'' er akkurat passe størrelse for spill, og oppløsningen er perfekt. Skjermen er i og for seg nydelig å se på, og bildekvaliteten er veldig bra når man finner de innstillingene man liker best. Særlig med tanke på den lave prisen (1995,- sist jeg sjekka). Lav responstid (2 ms) og god kontrast er også positive sider ved skjermen!

     

    Det er dessverre også et par negative sider; Min har to "stuck pixels". Dette varierer såklart fra skjerm til skjerm, og jeg var sikkert bare uheldig.. En annen ting er at den har en del "backlight leak". Dette synes heldigvis bare når skjermen er helt sort, og jeg synes personlig ikke det er særlig sjenerende. Både backlight leak og de pixlene som ikke virker må jeg anstrenge meg for å se, og det er absolutt ikke noe man legger merke til når man spiller/bruker skjermen til vanlig ;) (skjermen må forøvrig også være helt sort for at jeg skal se de døde pixlene, og det er umulig å se dem ellers).

     

    Så, alt i alt er det en veldig bra skjerm for en billig penge!

×
×
  • Opprett ny...