Gå til innhold

jafra

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jafra

  1. Vel, nå kontaktet jeg ikea om saken, sendte inn bilde og viste til denne diskusjonen  med link. De sa isoporen skulle fjernes, noe jeg gjorde, og da gikk alt fra vondt til verre. Nå har jeg ei løs vifte hengende oppi kanalen. Haha. Det betyr en ny runde med klaging og reklamasjon og å vise til en dum chat med en eller annen ungdom på Ikea for ikke å få skylda for å ha ødelagt produktet. 

  2. Bestemor vil nok ha bedre bilder av barnebarna. Med et bedre kamera ville jeg kanskje kjøpt denne, for jeg må sant å si innrømme at jeg tenker med lengsel tilbake til årtusenskiftet og de gamle modellene med deres gode taster. En melding skal kunne sendes nærmest uten at man trenger lese over først - skrivingen satt i fingrene, husker jeg.

  3. Hei!

     

    Fantastisk log, dette, jeg har lest hele i dag og er meget imponert over arbeidet og engasjementet ditt. Sjøl har jeg ikke peiling på bil, men har en corolla -97 som bruker like mye olje som din gjorde - det var på leiting etter et svar på hvorfor, jeg fant arbeidet ditt.

     

    Verkstedet nevner stempelringer, noe du vel har byttet. Hjalp det?

  4. Skrev en hel masse før jeg så linken til det Casio CTK 710 Keyboardet. Ser skikkelig stillig ut, har masse lyder og lærefunksjon og 61 tagenter... Ihvertfall mye bedre en det jeg fikk da jeg var 8 år.

     

    Det jeg skulle fram til i det jeg skrev, som jeg "mystisk" slettet, var at besteforeldrene mine hadde et piano, og selv om jeg hadde gode tider med det første 39 tagenters keyboardet, og 61 keys keyboardet, så ble det aldri den samme gleden som da jeg spillte på et ekte pianoet. Om guttungen virkelig digger keyboardet, og fortsatt spiller om et par år kan du jo invistere i et digitalt piano med vektede tagenter.

     

    Men hvilken planer har du for guttungen, skal han til en piano lærer etterhvert? Du får kanskje se hvordan det går først.... Kan jo hende at det er den typen, "når man har fått det er det ikke like kult som når man ikke eide det selv", som ofte hender med unger.

     

     

     

     

    Hei, takk for det du skrev og som ikke kom fram, ha ha.

     

    Du spør om planer - det er et håp for meg at han skal finne glede i musikk. Jeg har ingen desiderte planer, men han elsker å høre musikk og å synge, jeg mener som alle stolte fedre at han har verdens nydeligste stemme, treffer tonen, på en måte, der han skal. Selv er jeg helt umusikalsk,men liker å lytte til musikk.

     

    Jeg kommer ikke til å pushe han på pianotimer med det første, tror jeg, men det er som en karmerat av meg sa: gi han et instrument før fotballen tar han...

  5. Du har nok rett i det, jeg tror jeg har landa på et billigere keyboard med fine lyder. Han har ikke ønsket seg noe av dette, bare refererer til denne hendelsen i sommer som noe veldig morsomt.

     

    Ser meg om på nettet etter et brukt keyboard. Jeg synes imidlertid det er viktig at det har litt god lyd når jeg først skal kjøpe noe. Tror unger går lei av ting også fordi de ikke får respons på det de holder på med. Men han skal da for h.... få slippe noe Beethoven-krav.

  6. Hei!

    Takk for fint svar! Det er altså veide tangenter det heter. - Og digitalpiano.

     

    Har du peiling? Kan det erstatte et piano for innlæring? Er det like greit med noe annet?

     

    Han er ikke mer enn seks år ennå. Kanskje jeg overdriver, men vi var på besøk hos noen som hadde piano, og der satt han seg ned og begynt å klimpre. Dette har han snakket om i flere måeneder etterpå som noe av det morsomste han har gjort. Kulere enn Tusenfryd og Kaptein sabeltann på en gang, sier han..

     

    Kanskje det bare var å lage lyd? En venn av han dro fram en gitar, og så satt de og "spilte" sammen. Det hørtes grusomt ut, men det er vel ikke rart.

     

    Tror det var å lage lyd som varr gøy.

     

    Vel, takk for tips, jeg skal jobbe litt mer med dette.

  7. Forstår ikke helt logikken bak det resonnementet. Det er mulig praksisen er som du beskriver, men hvorfor?

     

    Slik jeg ser det bør mannen som har lånt og ødelagt pc-en betale butikken erstatning for hva han har ødelagt. Beløpet må ligge på gjenanskaffelsesverdien av det ødelagte,altså markedsverdi av en brukt pc med samme spesiifikasjoner. Jeg antar det var en brukt PC han lånte og ikke en ny?

     

    Da er spørsmålet om det finnes en brukt pc på markedet som er omtrent lik den han ødela. Hvis ikke, veit jeg ikke, men det finnes vel regler for hvor mye en pc synker i verdi hvert år?

×
×
  • Opprett ny...