Gå til innhold

IRazor

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IRazor

  1. Jeg jobber selv i butikk som selger digitalkamera, og kan bekrefte at Konica/Minolta desverre sliter med servicen. En stakkar hadde knust lcd på sitt X50 kamera og var klar til å betale for rep. Han leverte inn kamera i november i fjor og i April i år så hadde enda de ikke fått tak i delene. Til slutt fant de ikke kamera heller. Det er ikke enste saken heller desverre. Konica/Minola har bra produkter, men desverre veldig dårlig servicetid.

  2. Jeg har snakket med de på Acer, og de er bare glade for at det ikke har kommet noen oppdatering. De mener det bare blir problemer når folk skal oppdatere firmware. Gjelder ikke alle, men det kan jo hende.

    Skal klage på den "nye" brenneren jeg fikk også. Den er eldre enn den som var i, og funker like dårlig.

    En kompis fikk Matsushita UJ-835 når han kjøpte sin Ferrari 3400 for noen uker siden. Er den bedre? Tror den er 8x ved brenning.

  3. Hva slags brennere har folk her på forumet i sine Ferrarier? Jeg har desverre Matshita UJ-825S (UJ-825C) i min. Fikk samme i utbytte i går. Funker like dårlig. Tar ikke alle cd-r plater. Prøvd mange forskjellige merker. Dvd-r plater som blir brent funker ikke alltid i dvd spillere eller i dvd-rom i andre pc'er.

×
×
  • Opprett ny...