Gå til innhold

gretema

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gretema

  1. Mitt forslag havner litt over budsjettet, men det er fordi jeg tror den har bedre byggekvalitet og dermed vil holde lengre.

    https://www.mpx.no/lenovo-thinkpad-l440-14-hd/823801

     

    Av de to maskinene du linket til, så er prosessorytelsen nokså lik (i7-4510U er nok bittelitt raskere). Denne lista gir en god indikasjon på hvor raske prosessorer er i forhold til hverandre.

     

    Forslaget fra Omnithunder er også et bra alternativ. Den har FullHD-skjerm som gir større arbeidsflate. Den raskere grafikken hjelper ikke til skole, men kan være greit hvis det senere blir ønske om spilling. Prosessoren er litt treigere, men ikke så mye at det vil ha noe betydning i praksis. Forskjellen er større fra de du foreslo og opp til i5-4300m som i Thinkpaden

     

    Superfish er den forhåndsinstallerte programvaren som det har vært mye om i media for tiden grunnet en forferdelig sikkerhetsproblem. Det er ikke noe stort problem å avinstallere den.

    Takk for svar ;)

  2. Skal kjøpe pc og er usikker på hvilken PC jeg skal gå for :

     

    http://www.lefdal.com/INTERSHOP/web/WFS/store-lefdal-Site/no_NO/-/NOK/ViewProductCompare-Remove?ProductRefId=LE80E501D6MT@store-lefdal

     

     

    Hvilken ville du ha kjøpt?

     

    PC skal brukes til primert skolearbeid for en 11 åring. Den bør holde noen år. Optisk driver er ett pluss da den skal brukes til cd-rom bøker pga dysleksi.

     

    Kom gjerne med andre forslag, max pris er kr 5500,-

  3. har ikke spilt på noen mnd og nå kommer jeg meg ikke inn :(

     

    installerte authenicator, men i spillepausen har mobilen krasja og jeg mistet authenicatoren. Og nå finner jeg ikke serialnr og kode.

     

    Hva gjør jeg nå, har prøvd å søkt inne på battle net support men blir ikke klokere.

     

    HJELP!!

     

    gretema

  4. Jeg hadde SE Arc før og hadde samme problemet, treg som fy nesten hele tiden. fabrikkresatte telefonen et par ganger og lagret kontaktene på Telenor sin kontakt app. Den ble raskere en kort tid, før den ble treg igjen. Prøvte div "launchere" som funket til en viss grad bedre en SE sin egen, men etter litt tid begynte de og "lagge" også. Ble rett og slett så lei av heile telefon at jeg ga den bort til slutt, hadde ikke samvitighet til og ta betalt for den selv om jeg ble tilbudt penger for den :p

     

    At denne telefonen kom meget bra ut i tester etter den ble lansert sier meg at en telefon som er "testvinner" ikke behøver og være en bra telefon. Telefonen blir testen i kort tid og så blir den utropt som en meget bra telefon eller en dårlig etc.

     

    Kjøpte meg noe annet en Sony Ericcson nå og angrer ikke et sekund, kjappeste telefon jeg noen gang har hatt og ikke et eneste problem meg "lagging" eller treg telefon ;)

     

    Hvilken kjøpte du? ;)

  5. Hadde også lignende problem på min gamle Xperia X10 mini. Etter å ha tatt en fabrikkreset ble telefonen nesten som ny og brukeropplevelsen en helt annen... Anbefales! :) Men viktig å huske å ta backup, det gjorde nemlig ikke jeg...

     

    Tusen takk for svar begge to :D Men trenger jeg å backup, jeg har jo lagret alle telefonkontakter, bilder og musikk på minnekortet.. Alle apps er jo registert på googlekonto, og kan lastes ned igjen.. er det noe annet jeg trenger å tenke på?

     

    Kom på meldingene mine, de hadde vært greit å ha videre, men hvordan tar jeg backup av dem? Vet jo ikke hvor de ligger lagret heller..

  6. Jeg prøver å reinstallere W.O.W. pga at jeg ikke fikk startet launcheren, og dermed ikke fikk lastet den nye versjonen, jeg ble rådet til å reinstallere hele Wow. Men nå når jeg prøver det får jeg opp samme feilmelding når jeg skal starte setup'en. Feilmeldingen er som følger:

     

    16-biters program som ikke støttes

    /??/C:/ ProgramData/Battle.net/Agent/Agent.1363/Agent.exe kan ikke startes eller kjøres på grunn av

    inkompatibilitetet med 64-bitersversjonene av Windows. Kontakt programvareleverandøren og spør om det finnes en verson som er kompatibel med 64-biters Windows.

     

     

    Noen som kan hjelpe???

  7. Det går an å laste ned repair.exe filen om man mangler den, bare å søke på google. Den hjalp ikke meg da jeg trengte den, men kanskje verdt et forsøk? :)

     

    Tusen takk for tipset men den kunne ikke reparere, :(

     

    Så nå er det bare å avinstallere og installere igjen da.. og informere resten av familen om at PC kontakten ikke skal røres, uansett hvor påtrengnede støvsuging må være ;)

  8. Jeg er en skikkelig amatør spiller, for det meste leveling ;) spilte senest i går, men i dag når jeg skulle starte launcheren fikk jeg følgene error:

     

    16-biters program som ikke støttes

    /??/C:/ ProgramData/Battle.net/Agent/Agent.1363/Agent.exe kan ikke startes eller kjøres på grunn av

    inkompatibilitetet med 64-bitersversjonene av Windows. Kontakt programvareleverandøren og spør om det finnes en verson som er kompatibel med 64-biters Windows.

     

    Skjønner ingen ting, spilte jo i går og jeg har jo installert 64 biters Wow på PC.

    Kan noen hjelpe.

     

    Jeg får til å starte spillet men ikke launcheren og den er jo litt viktig akkurat i disse dager ;)

  9.  

    Ja det er klart det finnes alternativ på markedet, se bare på disse lekre utgavene med MEGET god dekning, overalt:

     

    nokia%205110%20-%20www.old-handphone.blogspot.com.jpg

     

    Ikke en smartphone sier du? Nei, det er sant, da blir dette korrekt alternativ:

     

    nokia+9000+-+www.old-handphone.blogspot.com.jpg

     

     

    Det klages på det samme i Galaxy Nexus-tråden, og var samme syt om iPhone 4, osv. Til slutt ender vi opp med at mobilene enten viser dekning eller ikke dekning. All kranglingen om fire eller fem streker blir i hovedsak bare tøvete.

     

    :thumbup:

     

     

    Jeg har overhode ingen problemer med dekningen med Arc'n. . Jeg bor på bygda og ferdes derfor ofte utafor allfarvei.

    Ser at venner som har andre merker som I-phone,HTC har dårligere dekning enn hva jeg har. Og så kommer det jo an på hvilken operatør en bruker da. Arc'n er rett og slett perfekt :D

  10. Takker for svar, jeg har kanskje formulert meg litt feil ;) skulle vel ha skrevet: med best mulig kamera :D

     

    Fordi jeg ikke gidder å drasse med meg både kamera og mobil, er jeg ute etter en mobil som kan ta "Best mulige" bilder.

     

    Flere mobiler kan ta "gode" bilder ute i godt lys, men jeg er ute etter å kan ta "gode" bilder innomhus og i mørket. Så gode at jeg ihvertfall kan se hvem som var med på bildene ;)

     

    Det jeg får ut av surfingen min er at ledlamper ikke fungerer noe særlig, til nød går det det med ledblitz men det beste har vært en xenon blits, men etter å ha surfa rundt ser jeg at det ikke er produsert noen android telefon med xenon blitz ennå, håper det skjer snart :D

×
×
  • Opprett ny...