Gå til innhold

AlternB

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AlternB

  1. Du trenger neppe å vente så lenge. De store kjedene selger enkelte modeller så billig at du ikke har så mye å hente på disse spesialdagene. Du vet neppe hva som kommer på salg heller så det må du vurdere der og da, og selges noe spesielt billig så er neppe kvanta så stort heller så du må bestemme deg relativt raskt.

     

    Jeg synes i alle fall at disse tingene er viktige:

     

    LED uten felles bakgrunnsbelysning

    God og rask bildeprossesering som egentlig er det som skiller de fleste TV'ene nå.

    Game Mode

     

    Smart-TV er som du sier bare tull om du bruker smarte dingser koblet til TV'en.

    Etter å ha lest mye erfaringer, reviews og andre forum, ser jeg foreløpig for meg noe i denne duren:

    https://www.netonnet.no/art/lyd-og-bilde/tv/46-50/samsung-ue49ku6475/230989.11451/

    Eller kanskje en av de i Sony XD85 serien? Er trofast kunde hos hifiklubben (når det har gjeldt kjøp av lydutstyr), og ser de har mange sony og samsung tve'er som får gode reviews! Kanskje det er lurt å dra å ta en titt der? 

  2. Hei alle sammen! Jeg tenker å kjøpe en ny tv nå snart, men venter til en av disse billigdagene black friday eller cyber monday. Siden prisene kan være så mye som 50% ned disse dagene tenker jeg ikke å bruke mer enn max 5000-7000kr og trenger hovedsakelig hjelp med dette:

     

    1. Vite hva jeg burde se etter, og hva en TV disse dager BURDE og MÅ ha

    2. Hvor mye må jeg gå over min prisklasse for å få noe merkverdig bedre?

     

    Litt informasjon om mine behov, og hva jeg har/ikke har:

     

    * Nå har jeg en TV som i sin dag (2008) kostet 5000kr. Den er 40 tommer og er passe i stua. Helt greit fornøyd med den, men nå vil jeg ha noe bedre. 

    * Tror ikke jeg har plass til noe mer enn 49 tommer. Både med tanke på tv-bordet (har ca 10cm plass til hver av høyttalerene mine nå), og at vi sitter ca 3m unna tven. Vi skal ikke ha den på veggen. Den skal stå der på tv-bordet. 

    * Jeg trenger ikke å legge penger i noen god "smart tv" (hvis ikke dette er en standard som alle kommer med nå da) - Bruker Nvidia shield play / NAS, og har en god HD-receiver med 5. 1 anlegg - så alt det tekniske rundt programvare og lyd er på stell.

    * Bruker TVen hovedaskelig til å se på serier i 1080p fra NAS samt NEtflix HBO osv. Spiller svært lite spill på ps3. 

     

    Håper noen av dere har noen tips til meg, og hva jeg burde gå for. Er meget blank når det gjelder disse nye TVene. 

     

    Takk!

  3. Jeg hadde en fitbit charge. Etter kun 5 måneder gikk skruene ut, og plastikken røyk i overgangen. Dette mente jeg var en klar konstruksjonsfeil (hadde ikke utsatt den for vann utenom regn av og til ute).

     

    Sendte mail til netonnet og forklarte situasjonen, og mente dette var en klar reklamasjonssak. De var helt enige med meg! De hadde ikke lenger vanlig charge, så de sendte meg en charge HR (gratis selvfølgelig). Den har jeg på meg den dag i dag. Om det skjer med den også, sender jeg den tilbake.

  4. Lyttet både på disse og på andre i samme prisklasse. Hadde sett for meg Urbanite XL, men etter jeg hadde hørt forskjellen på disse og Urbanite (on ear) til 400kr rimeligere, må jeg si at jeg ble overasket. Urbanite (on ear) låt i mine ører en god del bedre enn XL. For min del mangler XL mye lower og mid treble. Dette kom spesielt i uttrykk da jeg hørte på Muse (gammel Muse med fete gitarlyder!), som hørtes råfett ut i mine urbanites. Det er bra med bass, men den er presis og ikke for "boomy". Passer bra til ALL musikk. Nå er jeg fornøyd eier av Sennheiser Urbanite (android), som fungerer ypperlig med min LG telefon.. Valgte disse fremfor momentum/momentum on ear. Skulle jeg gått for støydemping ville jeg nok gått for Bose QC25 (men disse er jo en god del dyrere, og lydmessig blir disse danket ut av B&W P7, som jeg heller ville valgt om det var den gode LYDEN man var ute etter... Hvis man vil bruke litt mer penger vel og merke)..

  5. Hei. Har nettopp kjøpt meg en ipod touch, og jeg sliter med å få opp lyden... Den står på max inne på: Innst - musikk - volumbegrensning.... og har testa med både heaphones, og de som følger med ipoden... Altså det er umulig å høre noe på buss og generelt ute i gata. Men i et heeeeelt stille rom kan det fungere på max... Hvordan kan jeg sette opp lyden? (uten da selvfølgelig å måtte tweake inne på EQ). Og hvordan får jeg på tastelås... Vet at den kommer på automatisk etter 1 min, men hvordan setter man den på selv.

     

    Hilsen en N00b innenfor Ipod touch

  6. Hallo, Jeg har et integrert lydkort som har funket helt fint (Realtec AC97 Audio tror jeg). Men i går slutta lyden å funke fra PCen. Jeg hadde nettopp installert et gammelt spill, som jeg måtte kjøre setup i windows 95 mode for å installere. Wipeout 2097.... Etter jeg var ferdig med å installere spillet, og etter jeg hadde spilt noen runder (med lyd) gikk jeg ut av spillet igjen.

     

    Siden den gang har lyden vært av, men jeg vet at høytalerene funker, for jeg har gitar/forsterker/innlinje koblet til og det funker igjennom høytalerene.

     

    Hva skal jeg gjøre for å få tilbake lyden?

  7. Alle filmer som jeg prøver å spille av i (mediaplayer,mediaplayer c,VLCplayer,BSplayer osv) henger seg opp. Får bare opp mediaplayeren, og da skjer det rare.. Alt går saaakte. Akkurat som om all ramen bare forsvinner, og jeg bruker ca 2min på å få skrudd av mediaplayeren i oppgavebehandlingen (i mellomtiden blinker skjermen til sort gjentatte ganger). Og når jeg får den bort fra oppgavebehandlingen går alt som vanlig igjen, bortsett fra at av og til blir "legg ned,minimer,lukk" ikonene oppe i høyre kant helt sorte, helt til jeg har restarta...

     

    Hva skyldes dette? Har geforce 7600GS, og når jeg starter opp pcen står det, Doesnt get enough power etc... Men det har funket helt fint i spill osv. Kan det ha noe å gjøre med avspillingen på filmene?

  8. Jeg hadde dette problemet med at jeg ikke fikk spilt av filmer i mediaplayer (alt gikk kjeeempetreigt), og fant ut at det var driveren sin skyld (så jeg rulla den tilbake). Men nå har jeg kjøpt nytt 3d kort og måtte derfor installere den nyeste Nvidia driveren (som jeg fikk problemer med tidligere). Jeg må altså få filmene til å fungere igjen. Hvordan skal jeg gjøre det. Jeg kan jo ikke rulle tilbake driveren nå, siden jeg nettopp har installert et nytt kort. hva skal jeg gjøre?

×
×
  • Opprett ny...