Gå til innhold

ElKlovno

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ElKlovno

  1. Hei

     

    Trenger hjelp med en excel funksjon.

     

    Jeg har en kolonne A som jeg vil telle opp hvor mange ganger en gitt streng forekommer. La oss si at jeg vil telle hvor mange ganger "test" står i kollonnen, dette er greit. I tillegg vil jeg sjekke om cellen på samme rad, i kollone B er tom eller ikke. Det vil si det skal kun telles hvis det står "test" i kollonne A og kollone B på samme rad har en verdi(tekst/tall). Hvis Kollonne b er tom skal den ikke telles, og hvis det står noe annet i A skal den ikke telles. Opptellingen skal vises i en celle i kollone C.

     

    Si ifra hvis det er for lite info.

  2. På ordrebekreftelsen var totalsummen 2970,- med frakt og oppkravsgebyr.

     

    Da han mottar leveringsbekreftelse,er summen plutselig blitt til 2970 + moms.Altså moms av 2750,- som varen koster.

     

    Står det 2970 + ca 700(moms av 2970) = totalsum: ca 3700?

     

    Eller har de bare satt opp hvor mye av summen på 2970 som er moms? Det er vanlig at det står hvor mye momsen utgjør på kvitteringer og liggnende.

     

    Uansett burde han få klarhet i dette ved å ta kontakt med den aktuelle butikken.

  3. Vel, nå har de akkurat en heller stygg sak gående her på forumet som de skal komme med tilbakemelding på (tenker på saken med laptopen som var brukt i 109 minutter og sendt tilbake)

     

    Sånne saker vil vel alle butikker og nettbutikker ha før eller siden. En stygg sak burde ikke være nok til å trekke en konklusjon om at (nett)butikken alltid yter dårlig kundeservice. På lik linje med at en bra erfaring ikke burde lure noen til å tro at alt er gull og grønne skoger... Bra at det blir gitt ros når ros bør gis, har vært veldig mye kritikk til ulike nettbutikker her i det siste.

    Er selvfølgelig som alle andre opptatt av at de dårlige erfaringene kommer frem også, men noen ganger er folk litt vel ivrige på å kritisere.

  4. Dette var vel også helt tilbake i 2005, om dette er samme saken som jeg leste om før.

     

    Moralen er altså:

    Nå skal jeg laste ned TI GANGER så mye, bare for å HEVNE meg på hennes vegne :O :O :O

     

    Jeg skal til og med laste ned britney spears...

    9640106[/snapback]

     

    Hmm.. platebransjen taper ikke noe på at du laster ned alt du kommer over. Det er kun de tingene du ellers ville ha kjøpt hvis du ikke hadde muligheten til å laste de ned som de taper penger på. Men hvis du vil ha maskinen din full av britney og annet crap så er det bare å kjøre på for min del. ;)

×
×
  • Opprett ny...