Gå til innhold

bjorn0706

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bjorn0706

  1. Nå handler jo artikkelen først og fremst om gamere som konkurrerer i ligaer og driver med dette på et svært høyt nivå. Synes folk går litt off topic. Selvfølgelig kan en jente slå en gutt på en vanlig server, dette skjer hele tiden, men her snakker man om personer som trener mange timer om dagen.

     

    Denne egenskapen med å navigere i 3d rom og ha en større forståelse av hva som foregår rundt har med testosteron gjøre. Homser (som ofte har lavere nivåer med testosteron) fikk dårligere resultater enn heterofile og omvendt med lesber.

     

    Se på eksempel med hun dama som er verdens beste kvinne innenfor starcraft. Hun trener mange timer hver dag og det er det eneste hun gjør, men allikevel har hun ikke sjangs mot de beste gutta. Så det handler ikke bare om FPS spill her eller, hvor de beste jentelagene ikke har sjangs mot de beste guttelagene.

  2. Intel Quad Core 6700 Extreme

    Abit IN9 32X - MAX

    Zalman CNPS9700

    Corsair TWIN2X 8500C5 DDR2 2GB

     

    Temp ved idle:

    Speedfan - 50

     

    Core Temp Beta - 39

     

    Abit uGuru - 24

     

     

    vifte: 2580 rpm

     

     

    Ved full load viser Speedfan alt mulig av høye temperaturer (65-90) mens Core Temp og Abit uGuru stiger med 10-15 grader.

  3. Hei,

     

    Har prøvd å bruke include men da kommer dette opp:

     

    Warning: include() [function.include]: Failed opening 'www.sidenavn.com/forum.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/3/c/sidenavn/forum2.php on line 5

     

    Da bruker jeg funksjonen:

     

    include('www.sidenavn.com/forum.php');

     

    Er dette riktig?

  4. Hei, Jeg har en webside og har lyst til å integrere et forum inn i siden. Jeg bruker et phpBB forum men har følgende spørsmål:

     

    - Jeg har prøvd å bruke en iframe, men dette går ikke siden iframes ikke er dynamiske og det blir masse scrolling hit og dit. Noen annen måte å gjøre det på? Helst en funskjon som "moser" siden litt sammen og former seg etter forumet. Siden kjører på PHP5.

     

    Takker for alle svar

     

    Mvh,

     

    Bjørn

×
×
  • Opprett ny...