Gå til innhold

x3no

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av x3no

  1. Alt jeg har slitt med etter å ha hatt telefonen i 2 uker.

     

    Jeg har hatt problemer med å sette opp samtaler. Ofte så tar opp og sier hallo, og selv om jeg hører de andre så hører de ikke meg før andre eller tredje gangen jeg snakker. Eller så får jeg ingen summetone og det kobler ikke opp.

     

    Jeg sliter også med at det er "lokal" summetone som er vanvittig høy; men det gjelder ikke alle samtaler. Det er så høyt at det ikke er mulig å ha telefonen inntil øret, og det å skru ned lyden mens man ringen hjelper ikke. Jeg har ikke klart å finne ut når det skjer og ikke; det er så tilfeldig virker det som.

     

    Noe annet som jeg også reagerer veldig på som jeg ikke har sett noen andre kommentere ennå er at det ikke finnes en "forward" knapp. Det er jo vanvittig irriterende når man surfer. Hvis jeg klarer å trykke "tilbake" i nettsiden litt for fort og klarer å treffe to ganger, så må jeg faktisk søke på nytt eller gå inn på den nettsiden jeg var ved å skrive inn adressen på nytt; det finnes ingen forward knapp. Er det noe jeg har gått glipp av her? Er den skjult på en eller annen måte? Swiping går jo heller ikke.

  2. Hei.

     

    Jeg har skaffet med daTax Totaløkonomi Standard og prøver å føre inn tidligere fakturaer. Jeg har nylig blitt mvapliktig så alle mine utsendte faktura før juni var uten mva, men når jeg oppretter en ny faktura (for så å sette en tidligere dato) så virker det ikke som det er mulig å ta vekk mva.

     

    Jeg har krysset av for uten mva på varen jeg har laget, og nei til at prisen jeg har satt er med mva og at foretaket ikke er mvapliktig, men likevel kommer det opp med mva.

     

    Hva er det jeg gjør feil?

  3. Oi da dan!! Det var sterke meninger!!! Legger til enda flere !! bare for markere meningen min!!!

    --

     

    Jeg syns det var et fint bilde, men det stopper der. Jeg tror det hadde vært kulere hvis du hadde brukt vidvinkel så treet hadde fått enda mere svai. Nå er det bare et fint bilde som du egentlig ikke kan bruke til noe. Veldig fine farger da.. :)

  4. Haha. Nå må dere slutte. Har Julie Pike null forståelse for blitz fordi hun kun bruker naturlig lys? Eller Signe Vilstrup som sier blitz er det verste hun vet? Det er en smaksak gutter, og har ingenting med forståelse for lys å gjøre.

     

    Smil og vær glad. :)

     

    Tja, Signe Vilstrup sa vel bare at hun ikke likte å bruke. Foretrakk fastlys fordi det er WSYIWYG ;=)

    Tviler på at noen av de ikke liker bilder tatt med blits på en generell basis ;)

     

    Men såklart, mye som er sagt i tråden her er litt spesielt. Det er ikke noe problem å ta bilder i fult sollys om du har god kontroll på eksponeringen din etc, og det blir - såklart - ikke nødvendigvis bedre bilder av å bruke blits.

     

    Poenget er at bare fordi man ikke liker blitz, så betyr ikke det at man ikke kan eller har forståelse for det.

  5. Det eneste jeg ser umiddelbart selv er at den blå har litt refleksjon jeg skulle ikke hadd med. er ikke fan av å brushe slikt bort i fotoshop så jeg bare legger dem ut slik.

     

    Du bør bli fan av å brushe bort ting i photoshop rimelig kjapt hvis du skal drive med produktfotografering. :p

  6. Veldig fint uttrykk på ørnen, og skarpt rundt hodet og overkroppen. Likte bildet godt, jeg, men er det bare meg, eller blir det mer og mer uskarpt nedover? Ser nesten ut som det er noe foran føttene?

     

    Stemmer nok det. Er tatt gjennom et bur så fikk liksom skarpheten akkurat på ansiktet :)

  7. Tja, er veldig på å gi kritikk til andre så tenkte jeg kunne legge ut noe selv. Tar veldig sjeldent slike type bilder (dyr) til vanlig, dette er vel tredje gang tror jeg.

     

    Bare generell tilbakemelding, om det er noe vits å beholde eller ikke.

     

    V1.

    post-119199-1243181132_thumb.jpg

     

    V2.

    post-119199-1243181137_thumb.jpg

     

    Edit: Jeg personlig liker nummer 2 bedre. Nr1 er tilnærmet lik original.

  8. Når det gjelder bildet så tok jeg og lekte litt med det i photoshop selv og det er MYE å hente i himmelen og fjellene. Det kan du leke mye med. Jeg ville - som du selv sa - tatt vekk kvisten og kanskje steinen nederst i venstre hjørne også. Bare generelt ryddet opp litt.

     

    Og den grønnfargen er litt.. hmm.. sterk. Hvis du f.eks. kjører Gradient Map med svart/hvit og legger den i soft light, så ser du grønnfargen du får. Den er mye enklere for øyet å se på. Ta selvfølgelig opacity ned til det du syns passer da den legger ganske mye kontrast også.

     

    Fin komposisjon, du får med mye info uten at det blir altfor mye.

     

    Dette er selvfølgelig bare det jeg syns. :)

  9. Dessverre sitter fokus (ser det ut som) på bladene og kun delvis på den ene smørblomen.. Motivet er bra, fine farger, om enn liiiitt for overeksponert gult i blomsten. Men at det er så dårlig som de to kommentarene ovenfor tilsier finner jeg meg ikke i :ermm:

     

    Kjedelig betyr ikke dårlig.

  10. Med mindre det er en pressefotograf (altså ta bilder som skal vise en situasjon som den er til publikum - aviser, tv, reportasjer osv) du vil bli, så er vel ikke det noe du burde tenke på. Alle andre kan gjøre akkurat hva de vil med bildet sitt for at det skal se bra/best ut. :) Men syns du det ser best ut med det grønne, så er det selvfølgelig sånn du skal beholde det. :)

  11. Grønt vann er liksom alltid så.. ekkelt syns jeg, så jeg ville bytta farge på den. Ser litt ut som kloakk. Jeg ville også tatt vekk det bladet som flyter i vannet der, som gjør at det ser ut som søppel i kloakkvannet. Gjør du det og skarper opp bildet litt, lysner fuglen og demper vannet, så tror jeg du har noe. ;)

×
×
  • Opprett ny...