Gå til innhold

virulence

Medlemmer
  • Innlegg

    496
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av virulence

  1. Hey folkens, trenger litt rådgiving. Jeg skal gjennomføre det uvanlige ritualet å gå til anskaffelse av et nytt bilspill(forandring fryder), og det står hovedsakelig mellom disse to. "There can be only one", som de sier. Hvilket bør jeg ta, og hvorfor? På forhånd takk for tips.

  2. Jeg bruker stort sett www.vgp.ca hvis jeg skal bestille spill som er dyrere enn 200 kr, og setter i kommentarfeltet at de skal merke pakka med $20, noe de har gjort hver gang.

     

    Pleier det komme gjennom uten problemer? Jeg pleide handle ganske vilt på VGP før, men tollvesenet har blitt merkbart strengere de siste to årene, iallefall her i tigerstaden.

  3. Hallo i stua og god jul til dere alle.

     

    Jeg tenkte å gå til anskaffelse av et nytt headset, og tar imot noen anbefalinger med takk. Testene på HW.no virker noe utdaterte, så jeg tenkte å prøve grasrota.

     

    Kommer til å bruke det både til musikk og gaming(mikrofon er mao et must), og tenkte noe i prisklassen 300-500 kr. Finnes det i det hele et bra alternativ som møter disse kriterier?

  4. Du skriver 499 bokstaver per minutt

    Du har 107 riktige ord og

    du har 3 feile ord.

     

    Dette var på en laptop, skal teste igjen når jeg har tastaturet i fanget! Har savna et slikt program, husker touch på videregående... det var tider!

  5. Vil bare si i fra at nå har gamtrailers.com begynt med en retrospective på Resident Evil-serien.

     

    OT: Kult, jeg digger retrospectivene deres. Synd en del av dem ser ut til å bli "glemt" etter første episode.

     

    Kontrollerne funker fint for meg, men har spilt serien siden dens første innslag. For de som nylig blir introdusert til serien og er vant med bevegeligheten i mange av dagens titler kan jeg se at det kan føles litt knotete.

  6. Jeg skjønner absolutt ikke all sutringen om at Raiden er teit, pysete osv. Han er jo en helt vesentlig del av historien.

     

    Du har egentlig helt rett, hetsen er uberettiget til tider, da introduksjonen av en ny figur var nødvendig for å fortelle historien i Sons Of Liberty. Mye av grunnen til klagingen baserer seg nok på at folk forventet å spille gjennom spillet utelukkende som Solid Snake, da det er ham man assosier hovedpersonrollen med. Denne frustrasjonen har vel manifestert seg i direkte "personangrep" på Raiden, hehe.

     

    Skjul
    Forøvrig syntes jeg det var kult at han returnerte i MGS4.
×
×
  • Opprett ny...