Gå til innhold

henke35

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av henke35

  1. OK, jeg er ny med smarttelefon, har hatt en HTC Desire HD en kort stund nå. Kjører den vanlige HTC Scene - ser kalenderfunksjonen ligger på en annen scene, men liker ikke klokka der. Så, skulle gjerne hatt kalenderen min åpnet på hjemmeskjermen - er det noen mulighet for å få dette til?

     

    En annen ting - disse 7 skrivebordene - alle er forhåndsinnstilt - finnes det noen muligheter for å personifisere disse også? F.eks slette den med kontakter og legge alle spillene mine der i stedet?

    Trykk og hold på det du vil slette og dra det ned i søppelbøtta nederst. Legg til "hva du vil" fra paletten.

     

    takker - det var ikke verre, nei :-) en annen ting - kan noen anbefale en ok kalender enn HTC sin?

  2. OK, jeg er ny med smarttelefon, har hatt en HTC Desire HD en kort stund nå. Kjører den vanlige HTC Scene - ser kalenderfunksjonen ligger på en annen scene, men liker ikke klokka der. Så, skulle gjerne hatt kalenderen min åpnet på hjemmeskjermen - er det noen mulighet for å få dette til?

     

    En annen ting - disse 7 skrivebordene - alle er forhåndsinnstilt - finnes det noen muligheter for å personifisere disse også? F.eks slette den med kontakter og legge alle spillene mine der i stedet?

  3. Hei forumeksperter!!

    Er relativt ny i HTC-verden, fikk min DHD for noen uker siden. Merket idag at skjermen ikke slår seg helt av ved ikke-bruk, den bare senker lysstyrken. Før slo den av skjermen helt. Merkelig nok funker det like etter restart, men etter en kort stund funker det ikke lenger - noen som kjenner til dette?

     

    Fikk en annen bug også - fikk en sms, tastaturet kom opp og markøren forflyttet seg hurtig bortover (men så ingen bokstaver, bare at den antall meldinger steg raskt). Merkelige greier?

  4. Jeg har bestilt fra Komplett.no og der står det at forventet sendingsdato er 9 oktober fra dem. Noe som vil si at jeg kansje har den den 12-13 okt smile.gif

    Gleder meg som en unge til å få den inv_biggrin.gif

     

    ikke for å strø salt i såret, men har en følelse av at Komplett spekulerer i urealistiske release-datoer. Bestilte kamera med dem i vår, og de skubba på release-dato 6 ganger, totalt 2,5 måned. Det eneste sikre er å vente på offisiell info fra HTC, alt annet er spekulasjoner - og så lenge dette ikke er kommet så driver de vel med beta-testing og planlegging av utrulling ennå...

  5.  

    Ser ikke en HD2 mye mer ekslusiv ut en iPhone? Etter mitt syn så ser den langt mer eksklusiv ut! 3Gs er mer en fjortissmobil i mine øyne.

     

     

    Så enig så enig - HD2 er designmessig den råeste! Vil ha den, men vil også ha Android.

    Har aldri likt Apple, fikk en aha-opplevelse av det selskapet når jeg oppdaga at ipod kom med usb-lader, og ville du ha med en nettlader kunne den skaffes for kr 249. Steve Jobs mente tydeligvis at jeg skulle ta med meg lap-toppen for å lade mp3-spilleren. Og radio var seff 400-500 kr ekstra. I tillegg til Itunes-dritten jeg ikke hæler, og musikken min vil jeg både kopiere og kunne spille av på ulike medier. Så aldri iphone på meg!!

     

    Gleden var derfor stor når jeg erstatta min gamle Creative med Nokia N95 8GB - den beste telefonen jeg har hatt, og som fungerer som ei kule ennå. Nesten synd å skifte. Men innser at jeg er klar for noe nytt, og da er det nok HTC som blir valgt. Vurderer Desire, men håper den kommer en europeisk Evo-versjon. Eller kanskje HD2 med Winmobile 7.0?? Noen som vet om en site hvor HTC-nyhetene kommer først.

     

    Takk til trådstarter for en god vurdering, støtter den helt og fullt. Og ja, jeg leste alt :-)

  6. Hei!

    Har knipset en del med dette, og det blir stadig færre bomskudd - men noen er det fortsatt. Enig i at innendørs med full zoom ikke er all verden, men da får en heller gå nærmere.

     

    Har et spørsmål hva angår batteri - hvilke engangsbatterier bruker dere i dette kamera. Har teste med Biltema`s alkaliske, det gjør jeg ikke igjen, med mindre det er krise.

     

    Vurderer også kjøpe oppladbare, så om noen har tips setter jeg pris på det.

  7. Har sett Evo, nydelig. Kommer vel kanskje en europeisk utgave om ikke så lenge, men vet ikke om jeg greier vente. Rart med det, men når man først har begynt å se etter noe nytt, så blir utålmodigheten bare verre og verre for hver dag.

     

    Google er jo som sagt en av grunnene til at jeg vurderer HTC. Tror dette, som det meste annet av det Google driver med, vil sette en ny standard innen det meste, også operativsystemer for mobiler. Høres ut som Copilot gjør susen - bygger denne på Google maps eller har den egen karttjeneste?

  8. Har sett på Desire - liker den, men synes den tynne rammen på HD2 er enda kulere. Men dette er nok en smakssak, og smak kan forandres :-) Er jo kult med stor skjerm også, da - men i forhold til min N95 8 GB er jo Desire som å gå fra 29" CRT-TV til 50" Plasma. Og så lenge en ikke skal ha en mobil stående i strømnettet 24/7, så bør en nok ikke velge for stor skjerm.

     

    Tusen takk for veldig gode svar. Kanskje du kan svare på dette også; Ser at noen sliter med å sende og motta MMS - er dette operatørbetinget? Jeg har Telenor, blir det et problem?

  9. Hei forum!

    Hittil har jeg holdt meg til ulike premiummodeller av Nokia, men vurderer nå å skifte til HTC. Vet det kommer en ny Symbian<3, men tror det er "to little to late". Dessuten liker jeg Google sin åpne filosofi.

     

    Har sett på ulike HTC modeller, og den jeg utseendemessig liker best er HD2. Men denne kjører Winmobile 6.5, og da går jeg jo glipp av Googles løsninger.

     

    1 - Så, er eller kommer det noen modeller som ligner HD2 med Android?

    2 - Snakker Android med Outlook? Skulle gjerne kunnet synke her, da jeg bruker Outlook både hjemme og privat.

    3 - Trenger en telefon som i tillegg har brukbart kamera og musikkspiller - Desire scorer vel ikke høyt på kamera?

    4 - GPS - finnes det noen gode GPS-løsninger for Android? TomTom er vel fotsatt bare tilgjengelig på Winmob, eller?

    5 - Er det vanlig FM-radio på HTC?

    6 - Kan en overføre musikkfiler fra WMP til HTC, eller må jeg konvertere til en annen musikkavspiller på PC`en?

    7 - Om jeg kjøper en HTC med Android 2.1, vil jeg enkelt kunne oppgradere til 2.2 når denne kommer?

     

    Har sikkert flere spørsmål senere, men tror dette er det mest essensielle nå. Håper på svar?

  10. Har ikke fått testa mitt ordentlig ennå, men blir litt matt av alle forståsegpåere og semi-eksperter.

    Det er meget mulig at HS10 ikke tilfredstiller deres krav til bildekvalitet, og at DSLR er mye bedre. Men husk da på at vi snakker om et avansert p&s-kamera til ca 3500,-. Det må bedømmes ut fra det, ikke sammenlignes med proffe DSLR. En Toyota kan oppnå terningkast 6 i en biltest, men kunne jeg velge fritt ville jeg mye heller kjørt en BMW eller Mercedes med terningkast 5.

     

    De bildene jeg har sett med dette kamera tilfredstiller i allefall mine øyner hva angår kvalitet.

  11. fortsatt ingen som har fått dette kamera i Norge?

    Noen som har hørt hvorfor dette er forsinket? På utenlandske forum spekuleres det i at det er en del feil på først versjon firmware - bl.a. har flere av kameraene vist seg å bruke langt tid på å lagre bilder, i raw-format opp mot 10 sekunder. Videre er visst delete-funksjonen helt ute, sletter du bilde 150 så går en tilbake til bilde 1 i visningsmodus.

     

    Noen som har info om dette?

  12. Redigerte posten nå... Mente 15.04 smile.gif

     

    Hadde en følelse av det ja, men turte ikke håpe for mye thumbup.gif .

     

     

    Får håpe Komplett får tak i godsakene like kjapt som PS og andre. Jeg er overklar til å legge labbene mine på dette kamera :-)

     

     

    Fanken, nå har komplett endra antatt leveringstidspunkt IGJEN!! Begynner å lure på seriøsiteten til dette firmaet, ettersom enkelte andre har fått bekreftet dato, og iflg Fuji Norge skulle kameraene sendes ut i butikk tidlig denne uken! Og siden min ordre ble plassert i midten av mars mens det ennå var 4-5 igjen

×
×
  • Opprett ny...