Gå til innhold

Demon_Cleaner

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Demon_Cleaner

  1.  

     

    Føler meg fin ellers, men vil ha bort noiaen. Kan legge til at det i såfall en en uke siden noe skjedde. i tillegge så er den nesten borte. Fortsatt noen grunn til bekymring?

  2. Hvilke type utslett kan man vente om man et blitt smittet?

     

    Regnes blodutredning (eller hva enn det heter) som et tegn? Har en enkel liten blodutredning. Er jeg unødvendig bekymret?

  3. Verden må forandres! Det MÅ være andre som føler det samme som meg! Det hjelper lite å springe rundt å slite seg ut, når alt ender med det samme allikevel..... Denne verden tar ikke deprimerte mennesker på alvor! Og det er ikke rart i det hele tatt at folk blir syke og depressive av alt som foregår rundt dem.... Ikke engang helsevesenet tar deg på alvor....

  4. Mulig det, men har dessverre ikke så stor tro på disse standard-rådene :p blir litt som å bare godta at man aldri vil få oppfylt ønske om at ting vil blir bra, om du skjønner? Om man er kronisk deprimert så er nok dessverre ikke det å skaffe seg husdyr svaret, må jeg innrømme :/

     

    makingFaces; det har du helt rett i!

  5. Enig der, men tar i bruk det man har, ikke sant? Hadde jeg hatt noe annet, så hadde det vert mye bedre, men føler alt er bedre enn å sitte å sture å stirre inn i veggen imens man lurer på hvor lenge man holder ut..... dessuten, så ser jeg ikke nødvendigvis på røyk som rusmiddel, men heller som medisin, iallefall i moderate mengder, slik jeg (og så mange andre) har brukt det. Mener det der helt horribelt å nekte folk å bruke noe som er helt naturlig når det først funker så bra som det gjør.... Det kan selvfølgelig misbrukes det også, som alt annet, men det skal ikke kunne gå ut over de som måtte ha god effekt/utbytte av å bruke det.

  6. Tror jeg har fått nok. Helt siden jeg var 15 har jeg slitt meg depresjoner og sosial angst, og det ser ikke ut til å gå over. Har nå sløst bort 10 år av livet mitt på å sitte å røyke bort angsten, og har gått hos NAV det meste parten av tiden. Har jobbet noe innimellom, men det har aldri vart lenge, fordi mine symptomer alltid har komt i veien. Er nå 26 år og har aldri hatt en kjæreste. Har ikke mye håp lengre. Har en håndfull mennesker som jeg annser  som nære venner, men også de sliter med å forstå hva jeg sliter med. Mine foreldre er blandt de som forstår minst. Helsevesenet tilbyr meg 5mg Valium, noe som ikke hjelper i det hele tatt, og de har dessuten fjernet dette fra min resept. 

    Var for et års tid siden innlagt på mentalsykehus i ca. 5 måneder, hvor jeg opplevde lite forståelse for min tilstand, og følte jeg ble "sett ned på" selv om de ikke akkurat behandlet meg dårlig.

    Alt de stort sett gjorde var å dra meg opp alt for tidlig om morgenen for å dytte i meg medisiner.

    Er nå  blitt så lei av alt at jeg vurderer å sette en stopper for alt. Har ennå ikke bestemt meg for hvilken måte jeg skal velge for å forlate dette stedet på.

    Men det som plager meg mest er at det ikke engang hadde vert så vanskelig å hjelpe meg med mine symptomer. Om cannabis hadde vert lovlig i norge, så hadde jeg fått redusert mine symptomer til en så stod grad at jeg kanskje (til og med) hadde klart å fungere i arbeidlivet.

    Mine mest plagsomme symptomer er: søvnløshet (problemer med å falle i søvn, våkner opp om natten), generell rastløshet, lite energi/utmattethet etter å være konstant urolig/nærvøs. 

    Klarer knapt å være blant folk, og regner meg heldig som har funnet et knippe venner som kan skjønne men på et visst nivå. Dessverre blir ikke dette nok i lengden. Trenger desperat en forandring i mitt nokså dagligdagse liv, men begynner å miste motet og håpet for at det kommer til å skje.

    Tviler på at jeg er alene om å føle det slik som jeg gjør. 

    Beklager om dette er rotete skrevet, ettersom jeg har hatt meg et par øl for å roe nervene.

    Har mye mer jeg gjerne skulle hatt fått luftet, men er dessverre atfor sliten til å skrive noe mere i kveld.

×
×
  • Opprett ny...