Gå til innhold

TomJ

Medlemmer
  • Innlegg

    810
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TomJ

  1. Selv fikk jeg først og fremst med meg Sonic Youth idag, fra første rad - på midten! Det var selvfølgelig fantastisk. Så gikk jeg til Sigur Rós. De tre siste sangene var mange hakk høyere enn resten. Takk og lov for det, for det ble en verdig avslutning på torsdagen for min del.

    Når de fyrte i gang med Svefn-g-englar var jeg allerede borte. Digget også når de framførte Gobbledigook. Syntes Hoppípolla var litt skuffende live men alt i alt en veldig bra konsert. Hehe, så Christer Falck i crowden, han bante seg fram til midten. ;)

  2. Topp 10 Arnold Schwarzenegger quotes:

     

    1. I'll be back. - The Terminator

    2. Ice to see you! - Batman and Robin

    3. Stick around. - Predator

    4. See you at the party Richter! - Total Recall

    5. I'm a cop you idiot! - Kindergarten Cop

    6. Hasta la vista, baby! - Terminator 2: Judgment Day

    7. If it bleeds, we can kill it. - Predator

    8. I eat Green Berets for breakfast. And right now, I'm very hungry! - Commando

    9. How dare you touch Hercules! - Hercules in New York

    10. Iced that guy, to cone a phrase. - Last Action Hero

     

    du glemte en!

    "You're fired!" - True Lies

    Sorry my good man. Herlig film btw...

  3. Har egentlig alltid foretrukket The Beatles, The Kinks, The Who og andre fremfor Rolling Stones. Jffeg liker jo en del sanger som: Sattisfaction, Paint it black, Mothers little helper, Honky tonk women og Angie og Wild horses. Jeg har kun en samlecd som heter "Jump back" elns og kan ikke si at den forbedret mitt inntrykk av bandet. Noen som ut ifra de sangene jeg liker kan anbefale meg et Rolling Stones-album? På forhånd takk!

    Du kan jo begynne med disse.

     

    - Aftermath (1966)

    - Beggars Banquet (1968)

    - Let it Bleed (1969)

    - Sticky Fingers (1971)

  4. Topp 10 Arnold Schwarzenegger quotes:

     

    1. I'll be back. - The Terminator

    2. Ice to see you! - Batman and Robin

    3. Stick around. - Predator

    4. See you at the party Richter! - Total Recall

    5. I'm a cop you idiot! - Kindergarten Cop

    6. Hasta la vista, baby! - Terminator 2: Judgment Day

    7. If it bleeds, we can kill it. - Predator

    8. I eat Green Berets for breakfast. And right now, I'm very hungry! - Commando

    9. How dare you touch Hercules! - Hercules in New York

    10. Iced that guy, to cone a phrase. - Last Action Hero

  5. Final Cut med Jude Law kanskje. Ta en titt på Human Traffic også.

     

    Ville også nevnt Dead Man's Shoes men vet ikke helt om den kan klassifiseres som en pøbel-film, mer hevn film kanskje.

     

    Jeg ser mange har anbefalt This Is England, synes Dead Man's Shoes var mye bedre. Slutten på England var platt mens slutten på Shoes var rett og slett tidløs. En av de bedre til Meadows.

  6. Californiacation albumet er en personlig favoritt av meg, liker også Blood Sugar Sex Magik. Synes Stadium Arcadium var litt for mye av det gode som men bra albumguide, Savage.

    Arcadium har vel litt for mye av det middelmådige...

    Med andre ord....ja

  7. Lurer på om jeg skal se Heat ikveld når jeg så dette her, en av tidenes beste filmer, lett...

     

    Tror heller ikke 50 Cent kan ødelegge denne filmen, han er visst en ganske habil skuespiller etter hva jeg har hørt.

    Righteous Kill kan enten bli veldig bra eller veldig dårlig. Pacino og DeNiro på skjermen igjen blir selvsagt veldig kult, men klarer ikke helt å se for meg 50 cent med dem. Jeg regelrett hatet Get Rich or Die Tryin.

  8. Rambo

     

    Fikk ikke meg denne filmen på kino, så det måtte bli på hjemmefronten. Jeg hadde rimelig høye forventinger og disse ble infridd, noe så inni helvete også.

     

    Selv har jeg alltid vært fan av Rambo-filmene og det var spennede å se hvordan en relativ gammel Stallone ville gjøre det ut av en ny en. Han holder koken og er fortsatt like dreven i det han gjør. Filmen er ekstremt rå til tider og volden er dypt realistisk, noe ala volden i Saving Private Ryan. I disse PG-13 tider er Rambo et levende bevis på at det fortsatt runger i innholdet til actionfilmene. Etter å ha sett Rambo skammer jeg meg dypt over Live Free or Die Hard, har faktisk ikke ord.

     

    Temaet er også dypt aktuelt, spesielt i disse dager. Det eneste jeg ikke likte var at spilletiden var litt for kort og noen av birollene var litt klisjefylte men dette er kun småpirk. Stallone skal ha ros for at han setter lys over en slik konflikt som pågår i Burma i dag. Hadde han tatt en Bay der amerikanere løper i slow-motion og dundrende helte-musikk forurenserer hele lydbildet ville jeg blitt kvalm og direkte skuffet. Men det gjorde han ikke. Puh! :new_woot:

     

    Den siste halvtimen høynet opplevelsen seg betraktlig. Dæven, har det aldri vært verre å være skurk på film?

     

    Solid underholdning!

     

    8/10

  9. Rip This Joint klarer jeg ikke å like, det er mange låter på Exile som er bedre enn den, men sånn er det jo med denne subjektive smaken. Når det gjelder Aftermath har den for mye fyllstoff, jeg setter heller på Flowers, som inneholder mye av det samme og gir en bedre totalopplevelse (men som dessverre mangler Under My Thumb).

     

    Har "selvsagt" sjekket ut Let it Bleed, og det er en gromplate... bortsett fra Country Honk. Ergo er den ikke feilfri :)

    En smaksak mellom lyttere selvsagt. Ingen tvil om det. Jeg er litt lettet over at du nevnte Country Honk. Har egentlig aldri vært helt fan av den, foretrekker heller Honky Tonk Women. Monkey Man deriomt er virkelig en knall låt fra Let it Bleed, en av de låtene jeg har hørt mest på fra Bleed.

  10. Er enig i at Exile og spesielt Aftermath er oppskrytte. Exile er til dels veldig bra, men det er så mye ræl der også, spesielt i starten. Rocks Off er en av tidenes Stones-låter, men de tre neste er på grensen til utålelige. Resten av albumet er en mixed bag med mye bra.

    Er enig at Exile er oppskrytt, den eneste som er verdt å høre på er Rip This Joint men Aftermath? Aftermath er jo sinnsyk bra! Jeg sikter til US-versjonen som er klart den beste. At trådstarter ikke liker Paint it, Black er jo veldig pussig, ihvertfall for min del.

     

    Det er i det hele tatt et problem at de fleste Stones-platene er så ujevne, bortsett fra Flowers (som er et slags samlealbum) så er det vel bare Sticky Fingers og Beggars Banquet som er bortimot feilfrie. Disse albumene er til gjengjeld fantastisk gode og slitesterke rockalbum.

    Sjekk ut Let it Bleed. Feilfri, gode sanger kommer bare på løpende bånd.

  11. Spennende at Jan De Bont skal regissere, han har jo imponert med Speed og Twister før, samtidig som han var cinematographer tidligere i karrieren.

     

    Vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg tror ikke Reeves blir med men Swayze tror jeg kan joine gig'en. Spørs egentlig, han har jo kreft. Men det blir spennende. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sett nummer 1, det er mange ganger.

     

    Er fan men det kan enten bli bra eller veldig dårlig.

  12. Kan noen si om denne filmen er bra eller ikke og kanskje komme med en liten begrunnelse? Jeg vurderer nemlig og kjøpe den, men liker bare å ha filmer som er verdt å ha i samlingen min, så vil ikke "sløse" med tid og penger på en dårlig film. ;)

    For å svare på spørsmålet ditt, så vil jeg si ja, go for it! Spørs hva du egentlig liker av film.

    Personlig synes jeg den er en av de beste fengselsfilmer som er laget, i samme rang som The Shawshank Redemption og The Great Escape. Filmen er veldig dramatisk og spennende samt provoserende. Den er fra 1978 men ikke la deg skremme, den er sjokkerende nok til dagens standarder, hvis du kicker på det. Og btw, det er ikke en film du ser med noen kompiser og øl, ingen negativ mening bak det, ville bare påpeke det. ;)

     

    Alt jeg kan si er at du bør kjøpe den og se den. Jeg vil anbefale den videre, men nå vet jeg ikke helt hva du liker men jeg anbefaler å ta en titt. Jeg så den helt uforventet og fikk en total a-ha opplevelse.

     

    Fra mitt ståsted: Anbefales!

  13. Unforgiven er knall, Raging Bull dørgende kjedelig med en karakterisering av hovedpersonen som var over-the-top. En film jeg anser som veldig oppskrytt, men innser at jeg er i mindretall.

    Du er ikke i mindretall, Dotten! ;) Er helt enig med ditt utsagn. Prøvde å sette på filmen for noen uker siden, ga meg etter en halvtime. Klarte det bare ikke.

  14. Har lurt litt på det samme og er enig med deg i at masse blod og lettskremte kvinnfolk utgjør essensen i mange av de filmene som er ramset opp over. Ikke mange filmer som tar for seg det psykologiske ved ren ondskap ved siden av som etter min mening bør finnes i enhver "god" film om temaet :)

     

    At Rambo og Robocop nevnes er etter min mening mening nesten en fornærmelse mot min oppfatning av brutalitet, men det kan jo ha med min misforståelse av overskriften å gjøre, avhengig som sagt av hva trådstarter er uter etter.

     

    Mye vold i filmer som The Crow og Resident Evil også, men ikke spesielt skremmende ;)

    Det er opp til trådstarter om hva han er ute etter. Jeg vil ikke si at disse filmene har en ren ondskap bak seg (det er tross alt mye action-vold som ble nevnt) men at de er brutale er det ingen tvil om. 4 av filmene var rated NC-17 før de ble kuttet over til R, til ettertanke for hva du påpeker.

×
×
  • Opprett ny...