Gå til innhold

Rescon

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rescon

  1. Heisann. Ønsker å dele noe jeg skrev i dag! :)

     

     

     

    "The precious fault in me"

     

    My eyes are in a wandering trance, giving a critical glance over the rugged terrain that is me.
    Oh my soul of fury and dust, is it not better to let me die with a segregating lust?
    Because to comprehend myself in a wholesome glance, the pain of it all lends me no chance.
    I dont want to know where the dead people go, but I have a feeling they will never show.
    Is this the legacy from my mother of tears, the yearning and greeving that my soul bears.
    So let it be easy for me as i ponder my execution, as I lay may head down on the pillow of pollution.
    Now I see the solution to every filthy letter that had been engraved in my forehead with extrution.
    Written with only capital letters, why did I not let myself be with this in peace and just settle?
    Hate has an odour that reepes of that segregating lust, now I will name it, its just.
    Just like I will never have a chance to love the precious fault in me.
  2. Hey. Jeg er overvektig av natur,og kjører rundt på en Derbi Boulevard. Jeg misstenker at støtdemperen er ødelagt, fordi når jeg starter scooteren og setter meg på den, så vil den ikke gi gass, den bare putrer og klarer ikke å komme opp i turtall, men når jeg da går av mopeden og gir gass, så kjører den fremover hehehe. Jeg tenker at det kan være noe som kommer i klem når jeg setter meg på den pga støtdemperen er gått. Noen som kjenner til eller kan komme med forslag til hva jeg skal gjøre for å få dette fixet før jeg eventuelt går til verksted med den?

     

    Takker for innspill!

  3. Kontrollspørsmål: Du fokuserer med øyet til søkeren, ikke sant?

    Bruker du fokusering i liveview og dermed kontrastbasert autofokus fungerer det dynge på Canon. Fokuserer du med øye til søkeren, så brukes det "skikkelige" fasedetekterende autofokussystemet, og så skal det fungere skikkelig.

     

    Antar videre også at du har valgt riktig fokuspunkt - at du har valgt "alle" fokuspunkter, det midterste eller lignende - at det ikke for eksempel bare er valgt et fokuspunkt helt på siden.

     

    Hei :) Takk for innspill! :) Jeg fokuserer med øyet til søkeren, med alle og midterste fokuspunkt. Men det fungerer allikevel ikke. Jeg prøvde objektivet i et fotostudio som jeg jobbet tidligere, og der fikk jeg opp error på kameraet (20D). Så jeg har valgt å sende objektivet i retur til selger. Takk for alle innspill! :)

     

    Kontrollspørsmål: Du fokuserer med øyet til søkeren, ikke sant?

    Bruker du fokusering i liveview og dermed kontrastbasert autofokus fungerer det dynge på Canon. Fokuserer du med øye til søkeren, så brukes det "skikkelige" fasedetekterende autofokussystemet, og så skal det fungere skikkelig.

     

    Antar videre også at du har valgt riktig fokuspunkt - at du har valgt "alle" fokuspunkter, det midterste eller lignende - at det ikke for eksempel bare er valgt et fokuspunkt helt på siden.

     

    Hei :) Takk for innspill! :) Jeg fokuserer med øyet til søkeren, med alle og midterste fokuspunkt. Men det fungerer allikevel ikke. Jeg prøvde objektivet i et fotostudio som jeg jobbet tidligere, og der fikk jeg opp error på kameraet (20D, et annet kamera). Så jeg har valgt å sende objektivet i retur til selger. Takk for alle innspill! :)

  4. Heisann. Jeg har nylig kjøpt et Canon ef-s 17-85mm, som jeg bruker på min Canon 40D. Problemet er at når jeg fokuserer på noe som er lengre vekk fra objektivet enn nærgrensen (35 cm) og ved en brennvidde fra 50 og opp til 85mm, så vil den absolutt ikke finne fokus. Fokuset spretter frem og tilbake hele tiden, og det hjelper heller ikke med hjelpelyset fra blitzen. Jeg lurer derfor på om noen av dere har hatt samme problemet, og i såfall, hva kan jeg gjøre?? Jeg skal teste objektivet på andre Canon kamera i morgen på et studio, men trenger hjelp nå, er frustrert :p

     

    På forhånd, takk for hjelpen!!

  5. Heisann.

    Er det noen av dere som vet hvor jeg kan få tak i selve lcd skjermen til en laptop? Det er snakk om en Dell Inspiron 9400 som jeg har fått av en kamerat, han klarte å tråkke på laptopen, så selve skjermen er gått i brist...jeg undersøkte, og fant ut at jeg kan bytte ut selve skjermen inne i lokket på laptopen. Eventuelt, om det er dyrt å kjøpe en slik?

     

    Mvh Meg...

     

    ps: takker på forhånd for svar! :D

  6. Har du prøvd Vuescan?

     

    Scannersoftware som har innebygd drivere for en mengde forskjellige scannere.

     

    Scanneren din er listet opp på listen over støttede Canonscannere.

     

    Bruker selv Vuescan i W7 med en Nikonscanner som ikke har driver for dette.

     

    Har du prøvd Vuescan?

     

    Scannersoftware som har innebygd drivere for en mengde forskjellige scannere.

     

    Scanneren din er listet opp på listen over støttede Canonscannere.

     

    Bruker selv Vuescan i W7 med en Nikonscanner som ikke har driver for dette.

     

    Takk for svar :) Men etter å ha innstallert programmet, så finner den ikke scanneren...noen råd til? :)

  7. Det er alltid forskjellige drømmer, men det er samme person i drømmen. Handlingen har alltid noe med den personen å gjøre. Husker ikke så mye fra drømmene, men vi prater og får øyekontakt.

     

     

    Heisann. Det er nok veldig enkelt å legge en sterk paralell til forelskelse i det du skriver, men jeg tror at drømmene dine handler rett og slett om deg selv i forhold til deg selv. Har du noe vagt minne om hvordan personen ser ut? Og hvilke følelser er det forbundet til personen? Kanskje hvis du finner dette, så finner du mer deg selv? Jeg tror personlig at drømmer er ditt indre menneske som bearbeider inntrykk en har fått av omgivelsene i våken tilstand, for så å tolke dette og få et klarere bilde av en selv. Forelskelse handler i første omgang av å ville gi. Dette virker mer ut av å ville ha?

     

    Mvh Meg.

  8. En ting til...halvveis av wire`en er det en liten boks som deler wire`en i to. Så er spørsmålet, hvordan får jeg ut den første wire`en??? hmmm...setter veldig pris på om noen kan hjelpemeg med dette. Jeg ringte til et verksted, men de forstod heller ikke hvordan det skulle gjøresut fra tegninger. På forhånd takk. :)

  9. Du mener at den går fra håndtaket som 1 wire, ned til en svart plastikkboks, som deler den opp til 2 kabler?

    1 går til forgasseren og 1 til oljepumpa.

    Du må nok kjøpe helt ny wire, koster ikke mer enn hundrelapp.

    Send mail eller ring til mc-deler.no og crash.no

    Hvis de ikke har, hør med forhandler.

     

    Takk for hjelpen! :D Var ikke dårlig pris det nei :)

  10. Hei. Er det noen her som har kunnskap om overnevnte moped? Gasswire har røket oppe ved gasshåndtaket, eller hva det kalles. hehe Jeg er grønn når det gjelder mopeder. Jeg skrudde litt på den, og fant ut at jeg må løsne hele wire fra håndtaket og helt ned til motor. Jeg hadde håpet at den var 2delt, og det er den, men den er innelukket i en plastikdings, som IKKE går an å åpne??? Hjelp ønskes sårt!!! :S

×
×
  • Opprett ny...