Gå til innhold

zilch

Medlemmer
  • Innlegg

    358
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zilch

  1. http://www.dagbladet.no/2009/01/05/nyheter...israel/4252940/

     

    Er de helt dumme eller?? Ja, da er det vel ikke lenge til vi får se Nordmenn, verdier, eiendom blir knust til helvete i Oslo...

     

    Sympatien vil neppe stige...

    Hva i helvete holder disse palestinske hundene på med? Hvordan skal vi reagere når palestinerne begynner å skyte nordmenn på gaten i Norge? For det er nettopp det de oppfordrer til her, vi har norske statsborgere med jødisk opphav. Hva har de gjort for å fortjene slike drapstrusler?

  2. Konflikten vi har i disse dager er en direkte konsekvens av terror handlingene til hamas og palestinerne. Når de slutter å skyte raketter inn mot israel vil israel slutte med sin militære gjengeldelse.

     

    Palestinerne kan skylde seg selv for tapene de nå har blitt påført. De virker ikke interesert i fred eller viser noe takknemlighet for at de fikk gaza. Hjertet mitt blør ikke for disse palestinerne som har dødd.

  3. Tidligere var man nødt til å søke borretslaget om tillatelse dersom man ønsket å leie ut leiligheten i mer enn 3 år. Noen venner fortalte at loven er endret slik at man kan leie ut i en mye lengre periode. Er dette riktig?

     

    Grunnen til at jeg spør er at jeg vurderer å kjøpe en slik leilighet for å bo i den i ett år. Etter dette året ønsket jeg å leie den ut.

  4. Syntes det er flott at Israel har atomvåpen. Nå har de muligheten til å nuke istykker fienden dersom de kommer under massive angrep igjen. Håper dette er avskrekkende nok til å averge enda et snikangrep fra den arabiske verden.

    Vi får se om de har guts nok til å bruke de dersom araberene velger å utføre nok et snikangrep.

     

    Go ISRAEL !!

  5. Jeg er for høye bygg, syntes vi må få mere av det i Norge. Dette blir bra  :w00t:

    7406177[/snapback]

    Jeg regner med du bor i en mørk bakgård og har sorte gardiner for vinduene. Evt. at du bor en annen plass i landet og har skadefryd for Oslo-innbygerene.

    7406271[/snapback]

    Neida, jeg bor i et byggefelt i Bergen. Men jeg syntes byer som New York, Toronto osv med sine skyskrapere er veldig fine. Dette er noe jeg ønsker mer av i Norge.

     

    edit: leif

×
×
  • Opprett ny...