Gå til innhold

sierra90

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sierra90

  1. jeg og gir en blanke i 100 lappen din men trenger å vite vilken maskin det er for å kunne gi deg noe svar som helst. prøvd å google feilmeldinger? vist du får blåskjerm er det bare å notere deg feilmeldingen å skrive den direkte inn i søkefeltet på google så finner du nok svar ;) vist det er en acer kan det høres ut som at du har åpnet et å annet deksel. jeg vet acer hadde en ganske teit greie på stasjonære maskiner som gjorde at den "krasjet" vist uønsket personel åpnet kabinettet skulle ikke forundre meg om de har gjort det på laptoppene sine og :( isåfall skal det gå an å nullstille dette i bios på et vis.

     

    mvh Medsoldat :p

  2. det er fortsatt mektig teit av ati å gi ut gammel teknologi med nytt navn.

    må nesten sitere en klok man i denne sammenhengen "om man polerer en dritt er det fortsatt en dritt"

     

    fin forklaring simen1 likte skjildringen. minnet meg litt om en kompis som prøvde å forklare en an kompis fordelene med 2 disker i raid :p han forklarte som at en disk transporterte data med en stor lastebil mens 2 disker transporterte data med 2 litt mindre lastebiler :p

  3. Vel, vi lever strengt tatt ikke i et fritt samfunn.

     

    Lurer på hva EU trenger penger til nå, skulle tro alle pengene fra MS holdt til (*salt i maten) for noen år.

     

    Jeg er forsåvidt for et begrenset regelverk, som f.eks at man ikke kan gå inn kontrakter der man kun kan selge varer fra en leverandør.

    Men hvordan man skal hindre dette er ikke enkelt, da det kan "bestemmes" om ikke annet muntlig.

     

    Er jo en gjenganger i alle industrier, du klør meg på ryggen, jeg klør deg på ryggen. Gutteklubben grei og like priser i forskjellige butikker osv (uten at det står sort på hvitt at det er samarbeid, se bensin f.eks).

     

    Selv om det er litt offtopic, vil jeg ta med at jeg mener EU bør holde seg for gode til å leke barnehage tante i stor skala. F.eks det at MS ikke skulle få lov til å sende med IE og WMP i sitt os er bare latterlig, da det ikke er noe som hindrer folk i å hente ned andre. Det at EU heller ikke har gitt apple et spark bak, viser jo også hvor kraftig dobbeltmoralen regjerer i korridorene.

     

    Men nå går jeg veldig offtopic her. Tilbake til saken, folk vil fortsette å kjøpe intel, EU vil få litt penger, og Intel vil tjene mer penger. All pr er good pr sies det. Får bare håpe EU ikke ødelegger no industri sånn de durer frem som bedrevitere de leker de er.

     

     

     

     

    *salt i grøten :p

  4. å da er vi inne på ganske mange forskjellige begreper som kan få ganske stor andel av befolkningen til å klø seg måne når de ser etter et bra skjermkort... pluss dette med sli?? crossfire?? er temmelig sikker på at hovedtanken bak konseptet ikke var at 2 skjermkort kunne doble ytelsen for forbrukeren men at 2 skjermkort doblet intekten til produsenten som klarte å lure en hel røys med stakkars top hardware jegere til å kjøpe 2 kort istedefor ett... er dobbelt salg pr kunde det.... data og elektronikk er et skittent marked.

  5. nvidia har gjort dette lenge da... de kjøper seg inn i spilltitler for å få "the way its meant to bee played" logoen sin med i reklamesnutten... har hørt rykter om at de også får spill produsentene til å legge inn en form for "brems" i spillet når det blir kjørt på for eksempel ati kort.... å er bombe sikker på at både intel å nvidia har en finger med i futuremark.... men det er bare misstanker... har ikke sånn super innsikt i dataverdenen men har en viss peiling på slu markedsføringstriks å en ting er hvertfall sikkert.... intel og nvidia stinker av sleipe løsninger!

  6. sorry for alle sitatene av sitatene... så etterhvert selv at det så ganske så teit ut...

    men gir meg ikke på å få frem mitt poeng her... folk sier jeg er er en treig neil men det får heller være....

     

     

     

    her er specsene på 3 vidt forskjellige kort i 3 helt forskjellige prisklasser (fra ca 600kr til ca 2000kr) ... vilket er best? hvor mye tror dere de tallene som er ramset opp her egentlig har å si? hva tror dere ytelses forskjelden er?

     

     

    kort 1:

    Shader-modell: 4.1 (DirectX 10.1)

    Kjernefrekvens: 668 MHz

    Minnemengde: 1024 MB

    Minnebåndbredde: 256-bit

    Minnefrekvens (effektiv): 1656 MHz

    Grensesnitt: PCI Express 2.0

     

    kort2:

    Shader-modell: 4.0 (DirectX 10)

    Kjernefrekvens: 825 MHz

    Minnemengde: 1024 MB

    Minnebåndbredde: 256-bit

    Minnefrekvens (effektiv): 1800 MHz

    Grensesnitt: PCI Express 2.0

     

    kort3:

    Shader-modell: 4.0 (DirectX 10)

    Kjernefrekvens: 700 MHz

    Minnemengde: 1024 MB

    Minnebåndbredde: 256-bit

    Minnefrekvens (effektiv): 1900 MHz

    Grensesnitt: PCI Express 2.0

     

     

    liten gjettelek og? vilket kort koster mest?

  7. *** Unødvendig sitat av innlegget over er fjernet ***

     

    poenget var å lage et eksempel på hvordan produsenter kan lyve deg mitt i fleisen å så referere til et måfå tall som ikke har noen som helst verdi egentlig. å poenget med inlegget mitt var å si min mening om at produsenter av div utstyr markedsfører gammel dritt under nytt navn.

  8. noe jeg har erfart etter å ha brukt mangfoldige titusener på å "holde systemet oppdatert" til enhver tid er at det er egentlig ingenting annet enn fjusk å fanteri som foregår i "data verdenen" det er så sinnsvakt mye forskjellige "specs" å kombinasjoner av all mulig tull å tøys som "mann i gata" ikke har snøring på i det heletatt.... det blir lagt inn begrensninger i software/hardware som gjør at man er nødt for å oppgradere å kjøpe nye produkter hele tiden for å kunne bruke ny teknologi... det er rett å slett så ufattelig lett å lure folk med å vise til meningsløse tall at det meste av salg baserer seg på slikt svindel... å da mener jeg ikke bare datakomponenter. alt som kan selges for penger selges med tall..... jo høyere tall jo høyere *specs (*pris) folk blir lurt hver eneste gang de kjøper noe nytt... det som er om å gjøre er å bli minst mulig lurt... slik er "produsent vs forbruker forholdet" å slik kommer det alltid til å være...

     

     

    har foresten et lite eksempel... meg og en kompis bestemte oss for å teste ut hva som er "best" av et intel/nvidia opsett å et amd/ati oppsett i ca samme prisklasse

     

    pc1

    Asus p5e

    Intel e8500

    gForce 8800gt

     

    pc2

    Asus m3a32mvp

    AMD Phenom 9850 (4kjerner)

    2x Radeon 3870 crossfired

     

    identisk ram/hdd/dvd brenner/psu/

     

    ca pris 8000 pr pc

     

     

    kjørte 3dmark 06 på begge maskinene å endte rett rundt 13000 marks begge 2 synest det var rart så vi fjernet det ene radeon kortet å fyrte løs en gang til intel opsettet landet på rett rundt 13000 enda engang mens amd riggen falt til 7000-8000 marks det fikk oss til å lure enda mer.. vi anstallerte Crysis/f.e.a.r/AoC/s.t.a.l.k.e.r å endel andre titler å kjørte litt manuelle tester... med 1 skjermkort installert kjørte amd riggen ca 3-7 fps under intel i snitt men med 2 kort i lå amd på pluss siden med rundt 20 fps i snitt... så det vil jo egentlig si at 3dmark tallene egentlig ikke teller så mye allikevel da? å allikevel bruker nvidia 3dmark tallene som salgsargument....

  9. Da har du ikke kjørt på E6 innover mot Oslo i alle fall, for der kunne grensen med fordel vært høyere, også sydover mot Sarpsborg. Jeg skal ikke skryte på meg noe, men har vært oppe i 210 uten å ha følt det var uforsvarlig, bare pga at veien er bra..

     

    Når det gjelder temaet street-racing, så er det ikke barnslig, men til de grader så uforsvarlig. Om de får til å kjøre på garantert lukkede veier, da kan de gjerne kjøre som de vil for min del. Da er det bare deres ferdigheter som bestemmer kjøremåten, og de kan gjerne kræsje, kunne ikke brydd meg mindre. De setter egne liv på spill, og det er mange av de klar over!

    7828079[/snapback]

     

    er fra bergen jeg å har hørt at dere i oslo ikke liker oss med innlært talefeil så holder meg langt vekke fra oslo :p men men det kan godt hende dere har fine veier der men her er går det i grus med ifa smeltet å annet svart oppå.....

  10. hallo, i sommer begynte jeg og trene vekter,  etter noen måner såg jeg at det hele begynte og forme seg, også i styrke, gikk fra femti kg benkpress til 82.5, men i det siste har jeg ikke merket no forskjell, vekta mi forandrer seg ikke, volume er ca det samme og styrken er ganske lik. hva er det jeg må gjøre, noen av dere tenker sikkert at jeg må spise mer, men det tror jeg ikke er problemet siden det er noe av det eneste jeg gjør.

     

    ble litt rotete text men håper noen kan svare:P

    7821216[/snapback]

     

     

    vist det ikke har noe med matinntaket å gjøre kan du ha gått på en sperr

    du må bare tvinge deg over sperren.. du er kommet til et punkt der kroppen ikke helt vill følge deg... å det er kunn viljen som kan ta deg videre.. du kan også prøve med tilskudd som kreatin, protein (av god kvalitet) og slikt finnest mange andre produkter som funker men vet ikke vilke av dem som er lovlig eller ikke så tror jeg gir meg her :p

  11. Hmm det er ren idioti å kjøre i 180+ på vanelig veier,

     

    Men må nesten si at det ekke så ille det de driver med i norge i forhold til nede i saud arabia eller hva det heter(plassen med mange olje shaker)

     

    http://www.youtube.com/watch?v=oAdlsIwmf5E

     

    De er SJUKE i huet

    7711233[/snapback]

     

     

     

    ville nå si at det er ren idioti å krysse 100 på norske veier da.... tror ikke veien her i dette landet er laget for å kjøre bil på i det heletatt egentlig jeg men men.....

  12. hei... lurte litt på den diskusjonen dere hadde om cat å effekt økning.. jeg har en 90 mod sierra 2,9 gl å der hadde det seg slik at den maskinen som sto i eldre biler av denne varianten hadde tilsvarende effekt men med lavere volum 2,6, jeg har hørt rykter om at etter reglene med cat kom så borret ford opp motoren for at de ikke skulle miste effekt på caten?? kan det være tilfelle?? å en ting til?? forstår ikke helt poenget med måte n de har bygget eksosanlegget på bilen min... det kommer 2 rør ut fra man så går de sammen i en y før cat så er det 2 catter å eter det deler røret seg igjen å det er en potte på hvert rør før det samler seg igjen til endepotta? var det mye drikking på jobb hos ford på den tiden eller har det noe for seg at det ser slik ut??

  13. hadde planer å bygge banebil... har en 2,9 ford maskin jeg hadde tenkt å skru rett på kardangen uten mellomaksling p så bygge en ramme rundt det å sveise hele dritten sammen med en forstilling å sette karosseriet til en fiat uno oppå... går det på en måte? vet om folk som har gjort noe liknende før men de har litt mer peiling

×
×
  • Opprett ny...