Gå til innhold

marti9

Medlemmer
  • Innlegg

    497
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marti9

  1. 15 hours ago, Merko. said:

    Dual color er oppskrytt.

    Printe i 2 farger er ikke noe man vanligvis gjør.

    Fordelen med 2 extrudere er at man kan bruke den ene til feks ABS og den andre til PLA, så slipper man rengjøre extruderen når man printer med forskjellige materialer. Noe annet som er kjekt er at man kan printe med feks ABS og et annet materiale som løser seg opp i vann. Det fungerer bra når man skal printe litt komplekse ting hvor man bruker materialet som løser seg opp i vann til feks støtte ol.

    Ellers om man vil fargelegge noe så gjør man det bare selv med feks spray, maling osv.

    Vil du basert på dette anbefale A10M? Har du erfaringer med akkurat denne printeren opp mot Ender 3 Pro?

    Og hva med kjøp hos Banggood?

  2. Jeg har fått en interesse for 3d-printere helt ut av det blå. Har ikke noe erfaring med det fra før, og lurer derfor på hvor jeg bør starte. Akkurat nå står det mellom Creality Ender 3 Pro og Geeetech A10M. Har noen her erfaring med sistnevnte opp mot Ender 3? Ut fra videoer på Youtube og diskusjoner rundtom argumenteres det med at A10M kopierer mye av Ender 3, men forbedrer noen svake punkt som Ender 3 har. Dual Color virker jo også fristende, men er det så bra som det høres ut? Om jeg skulle ønske å skifte ut deler for å forbedre skriverene, virker det som A10M er best tilpasset dette, uten at jeg skal si at jeg helt har forstått alt jeg har lest.

    Jeg har funnet begge på Banggood, og tenker å bestille den jeg velger derfra. Har lest her at flere andre har gjort det med suksess. Hvilke ulemper er det eventuelt med å bestille derfra? Kan jeg føle meg trygg på å få varen?

  3. Hva er en drug server?

    Følgende er hentet fra Minecraftforum:

     

    WHAT IS A DRUG SERVER?

    A drug server is an SMP survival server with a twist, the main method of gaining money and progressing is through the buying and selling of drugs. You venture off into the wild and create a base and a farm, then take the drugs back into the city to sell to server shops. But it's not as easy as it sounds, other players will try and raid and kill you to take your drugs and the Law Enforcement on the server will confiscate and punish you if they see you with any drugs. As you advance through the ranks you will have more methods of getting money and gain the ability to sell the drugs for better and better prices.

  4. Jeg har en dør som skal åpnes med knapp, knappen er skjult, så det må være noen sekunder delay. Det er greit nok, noen repeatere fikser biffen. MEN, jeg må ha lengre tid på å komme meg inn, siden jeg ikke rekker å springe inn før døra lukker seg igjen.

     

    Noen som har tips til det?

     

     

    Bruk en "RS NOR Latch" der "SET" får signal direkte fra bryter og "RESET" får signalet gjennom en del repeatere.

    • Liker 1
  5. Hei.

     

    Har satt opp en server som jeg og broderen skal spille på. Vi finner serveren når vi legger den til i serverlisten, men når vi skal logge på kommer følgende feilmeldinger:

    • "Took too long to log in"
    • Connection Lost
       
      Internal exception: java.net.SocketTimeoutException: Read timed out

     

    Jeg kjører serveren fra en 5 år gammel stasjonær PC med Windows 7. Denne er koplet til nettet med kabel, via en switch og så til modemet. De to PCene vi spiller med er koplet til direkte, en med kabel og en trådløst. (tror ikke noe av dette har noe å si, men slenger det med i tilfelle).

     

    Håper noen vet hva som er problemet. På forhånd, takk :)

  6. Dette var beste måten å gjøre det på før Creative Mode kom, men skjønner ikke hvorfor du vil gjøre det slik nå. Er det en grunn, eller er du ikke oppdatert?

     

    Dersom du bruker creative mode så er det vanskeligare å gå tilbake til survival mode, i tillegg mangler enkelte moment som blandt anna behovet for mat.

    Dersom du lager din eigen server så får du tilgang til alt gjennom kommandoer, så kan du bygge under peaceful vanskeligheitsgrada og når du er ferdig så kan du enkelt sette verdenen din til survival mode slik at enten du sjølv eller andre kan utforske den i survival mode.

     

    Bruk NBTEDIT til å skifte mellom creative og survival ;)

  7. Hvordan kan jeg på best måte leke sandkasse med dette spillet slik som å spawne alt jeg vil ha, flymode osv slik at å bygge min egen by ikke tar måneder, men dager heller?

     

    Det finnes mange modder som du kan ta ned som gir deg slike ting. Men det lettaste er nok å lage din eigen server. Alt du treng å gjere er å logge deg inn på minecraft.net og ta ned fila for server hosting. Deretter legger du til Nicket ditt i fila ops.txt slik at du får OP på serveren.

     

    Deretter starter du minecraft og kobbler på serveren med "localhost" som IP adresse. Du kan no bruke dei vanlige kommandoane for å gi deg ting:

    /give *nick* *ID nummer på gjenstanden* *antall gjenstander*

    kommandoen /give *Nick* 1 64 gir deg 64 blokker med smootstone.

    Oversikt over alle kommandoane finner du here: Minecraft block IDs

     

    Dette var beste måten å gjøre det på før Creative Mode kom, men skjønner ikke hvorfor du vil gjøre det slik nå. Er det en grunn, eller er du ikke oppdatert?

  8. Hva skal forresten disse brukes til? Er det loddetinn i spesiell form?

     

    Man kan bytte dem ut med spissen på bolten slik at man får annen spiss. Og nei, man trenger ikke mer en bolt, tinn og noe og rengjøre med. Men hvorfor ikke vare kjøpe fra Biltema ? De selger et stett med alt man trenger uten om noe å rengjøre med for 99,- Da er det også med en sprøyte til å suge opp tinn med.

     

    Har dessverre ikke Biltema i nærheten, og finner bare loddeboltstativ på nettsiden deres.

  9. Hei.

     

    Har tenkt å kjøpe meg en loddebolt, og ser at de har en god del på dealextreme. Derfor spør jeg: har noen her prøvd noen av disse, og/eller kan anbefale en?

     

    Ser at de har både elektriske og gass-baserte loddebolter, og personlig heller jeg mest mot gass (lurer også på om dere vet om et sted jeg kan kjøpe butan på flaske). Jeg må også ha en del annet utstyr knyttet til lodding, som loddetinn og noe å rengjøre med. Flere ting? (jeg har stativ)

     

    Hva skal forresten disse brukes til? Er det loddetinn i spesiell form?

  10. En kamerat av meg kjøpte en JG AUG, funka finfint den, tålte fint en betydelig oppgradering også.

     

    Har selv hatt Cyma AK-47, absolutt et godt kjøp, en av de beste riflene jeg har hatt faktisk. Pålitelig, treffsikker og passe skuddtakt. Kroppen var av plast og sånn, så ikke no særlig "ekte" følelse, men å få kuler til å lande på motstandere, det var den god på.

     

    Man kan ha både flaks og uflaks med kinakloner da, noen er gode, noen er søppel.

     

     

    Får vel bare satse på et av de, og håpe på det beste ;)

  11. Takker for svar :)

     

    Etter å ha sett over begge svar konkluderer jeg så langt med at det blir ett kjøp av elektrisk rifle fra Hong Kong. Skal se litt på WGC og Redwolf om jeg finner noe jeg liker til behagelig pris. Jeg tar gjerne imot anbefalinger av spesifikke rifler.

     

    Tenker også på å slenge med en gasspistol når jeg først skal kjøpe fra Hong Kong. Ser at mange koster rundt 200-400 kr. Man får vel god kvalitet for det?

     

    (må forresten også spør hvorfor du, Northern, ikke ville kjøpt SportLine)

  12. Hei.

     

    Tenker på å kjøpe en airsoft-rifle. Dette blir den første airsoft-enheten utenom et par-tre forholdsvis billige plastpistoler, så trenger ikke vere allverden. Snakket med en kompis, og han har ville anbefale meg å kjøpe en såkalt SportLine-pakke på nettsport, altså M15 A4 Tactical Carbine Set eller M15 A4 Carabine Complete set. Hva forskjellen på disse to, og vil dere anbefale dem?

     

    Måtte i samme slengen søke etter riflen på utenlandske airsoft-sider for å sjekke pris, og fant den på UNCompany. Er ikke dette akkurat det samme? Hvor bør jeg i tilfelle kjøpe den: nettsport eller UNCompany?

     

    Ett par spørsmål til:

    1. Har dere forslag til andre rifler i samme eller lavere prisklasse som er av kvalitet?

    2. Hva er best av gass og elektriske rifler, sett fra alle sider?

  13. Til den prisen så er det nok ikke et dumt kjøp, ville ikke kjøpt den selv da, men jeg er generelt ikke særlig glad i gassvåpen. Gasspatroner, evt. gassflasker kjøper du bare i nærmeste airsoft butikk, de burde vite hvilken type du må ha.

     

    Når det gjelder kuler så er ICS G&G og KSC produsenter jeg har gode erfaringer med. Anbefaler å styre langt unna Ecel kuler hvertfall. Det står ikke hvor mange m/s den skyter, så bare sats på 0.20g kuler. Ikke fullt så presist som 0.25g kuler, men mulig 0.25g blir i tyngste laget.

     

     

    Takker for svar. Kan bestille litt av hver type kule, så ser man det.

×
×
  • Opprett ny...