Gå til innhold

Avenius

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Avenius

  1. Jeg har hatt mye problemer bare med demoen, med crash to desktop stadig vekk. Har flere opplevd noe liknende, eller kan det være hos meg feilen ligger? Jeg gleder meg til å kjøpe spillet, men vil jo helst at det skal fungere ordentlig også.

  2. De siste par årene har hovedhobbyen min vært gitarspilling og opptak. Siden det er grenser for kreative genistreker begynte jeg å lage coverversjoner av musikk fra spill, og trappet det opp når jeg oppdaget nettstedet Dwelling of Duels (der det er månedlige konkurranser rundt det). Jeg føler jeg begynner å komme meg, og at jeg får såpass feedback på det jeg poster at kanskje flere kan ha interesse av å høre det.

    tl;dr versjon: Spillcovere. Her.

    Feedback er alltid kjekt :)

    Websiden har jeg også utviklet fra scratch selv, bortsett fra selve designet og flash-spilleren.

  3. Dark Messiah, sier du!? Jeg kjøpte det, men fikk aldri spilt det pga for dårlig PC den gangen (har det også på Steam, så klar til å installere når som helst, -kanskje sette opp prioriteten litt!) :)

     

    Artig å lese om dine typer, for de er helt forskjellige fra mine.. Jeg har aldri valgt rogue noen gang, tror jeg.. har alltid på følelsen av at de bare surrer rundt med en liten dolk, og ikke gjør så mye skade! Men, har jo aldri prøvd en sånn karakter, så jeg vet jo ingenting om saken, hehe.. :) Jeg kan gjerne være mage uten noen problemer, det er ikke førstevalget mitt, men den er på en "god tredjeplass"! Når man bruker erfaringspoeng så går de jo først og fremst til hunting og fighting, men har jeg noe overs hender det at jeg putter de i magi! Litt sånn bakgrunnskrefter er bare kjekt å kunne! :)

     

    Som mage, "må" jeg være kvinne, føler av en eller annen grunn at det passer best.. men warrior og hunter hender det at jeg spiller som mann også!

     

    For å utdype det med Dark Messiah litt: Det er langt ifra et perfekt spill, men det gjør mye som f.eks Oblivion kanskje også burde ha gjort. Men det er også motsatt. Den viktigste forskjellen i mine øyne er muligheten til å bruke omgivelsene mot fiendene, klatring, og måten fiendene oppfører seg på.

     

    Jeg vil også utdype at i spill som f.eks The Witcher, der du utvikler karakteren fritt med et mix&match system fokuserer jeg oftest kun på en warrior-type build, og supplementerer kun med spesialisering innen magi hvis jeg får poeng til overs.

     

    Jeg føler merkelig nok at en rogue passer bedre som kvinne enn en mage gjør. Aner ikke hvorfor, kanskje det er ideen at kvinner i tettsittende klær er mer appellerende enn i kjoler ;)

  4. Fascinerende emne!

    Spesielt dette med moral i spill varierer veldig for meg. Jeg liker å spille karakterer som for meg føles mer realistiske, f.eks satt i D&D-systemet havner mellom chaotic good og lawful evil. Problemet er at alt for mange spill legger opp til at en skal være en goody two-shoes type karakter, med quests som bygger på at du VIL hjelpe en tilfeldig person med noe en vanligvis ikke ville brydd seg med.

    Vel, uansett baserer jeg moralske valg på hva jeg ser for meg karakteren's bakgrunn er.

     

    Jeg spiller som regel mannlige karakterer, men har ikke noe problemer med å spille en kvinnelig karakter. Som oftest gjør jeg det hvis jeg spiller igjennom spill for andre gang, for å se om spillet har noe annerledes å by på da.

     

    Klasser? Jeg foretrekker rogue og mage erketypene, men ender ofte opp med warrior rett og slett fordi de førstnevnte ikke fungerer etter mine preferanser i enkelte spill. Stealth er noe av det jeg liker best, i hvert fall når det er gjennomført bra. Det er som regel menneske jeg velger å spille, med mindre alver har racial bonuses jeg føler jeg kan dra nytte av.

     

    Når det kommer til spillestil er jeg vel en utforsker. Jeg går systematisk igjennom alle ganger og rom i dungeons, og tar meg heller ekstra god tid. Forsåvidt avhenger dette litt av spillet igjen, men gjelder i hvert fall spill der det er mulighet for å snuble over spesielle (gjerne unike) items på den måten.

     

    Mine favorittspill i sjangeren er vel Planescape: Torment, Baldur's Gate (både I og II), Final Fantasy spillene i den grad de kan kalles rollespill, Dragon Age: Origins, Arcanum, Dark Messiah of Might & Magic (virkelig, verden trenger flere spill av denne typen) og TES: Morrowind.

     

    Ikke like utfyllende som ditt innlegg, men det er en begynnelse.

  5. Utrolig at ingen har nevnt Quake 2 soundtrack her. Mer badass musikk til skytespill finnes ikke. Følte meg temmelig mann når jeg spilte igjennom Quake 2, og hørte på denne bakgrunnsmusikken da jeg var 13 år. Komponert av Sonic Mayhem.

     

    Jeg må si meg så enig i dette! Jeg hører fortsatt på denne til stadighet, selv om den gamle Q2-CDen begynner å bli ganske slitt nå.

  6. Det er jo verdt å nevne både Castlevania-spillene og Final Fantasy serien. For de som ikke kjenner til det allerede kan jeg jo nevne nettstedet OverClocked ReMix, hvor brukerne/artistene covrer og remixer spillmusikk. En god indikator på favoritter innen spillmusikk er vel at hovedvekten av låter der er Castlevania, Final Fantasy og Chrono Trigger/Cross.

  7. Jeg vil si meg enig i alt Spetsnaz har å si her. Jeg er personlig ingen stor fan av Dr. Dre produktene, der fokuset på bass faktisk går litt utover detaljene i lydbildet. Men mennesker er forskjellige, og noen synes akkurat det er herlig.

     

    Jeg kan også gå god for Native Instruments, jeg har brukt eksterne lydkort fra dem tidligere og vært veldig fornøyd med resultatet. Utover dette har jeg vel ikke stort mer å bidra med, Spetsnaz har vel allerede skrevet alt jeg kan bidra med og enda litt til. Kudos for det ;)

  8. Oh, ny tråd.. Må på plass under mine innlegg.

    Slutten av sesong 5 ble veldig brå, mens jeg tror ingen serier noensinne vil kunne toppe den siste episoden av sesong 4.

    Saken med Quinn blir spennende, og jeg vil gjette på at det vil bli en sentral problemstilling i neste sesong. Quinn vet jo at det er lyssky aktiviteter på gang, siden Liddy ble så fokusert på å følge opp saken og alt.

  9. Jeg må innrømme at jeg ikke helt forstår PDF-formatet.

    Mitt inntrykk er at det er ment for å "preservere" dokumenter med riktig utforming, så det rett og slett er lagret tekst, bilder og evt noe markup av noe slag. Dette virker ikke som noe som kan utgjøre noen stor sikkerhetstrussel, ergo må det være mer som ligger bak. Hvorfor er det i det hele tatt nødvendig?

×
×
  • Opprett ny...