Gå til innhold

Jens viking

Medlemmer
  • Innlegg

    1 041
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jens viking

  1. vel, nå står det ubekreftet levering 15 oktober på telenor sine hjemmesider.

     

    jeg bestilte i hvertfall 30 juli på kvelden. da stod det ubekreftet levering 15 august (hos djuice). disse leveringsdatoene er virkelig kaos. har ikke fått noen update fra djuice utenom ordrebekreftelse heller. har heller ikke fått tilsendt noen simkort, men dette kommer vel ca. samtidig som telefonen.

     

    edit: fikk faktisk denne telenor mailen nå (riktignok med djuice som avsender), bare at i min står det forventet leveringsdato 15 september :(

  2. jeg har brukt det nye nettverkskortet i under 24 timer, og det er allerede blitt ødelagt! akkurat samme symptomer som om jeg kobler nettkabelen til hovedkortet i stedet..

     

    dette skjedde helt plutselig. jeg brukte pcen som vanlig, INGEN unormale ytre faktorer, så bare på en film - så skrudde jeg av filmen og skulle surfe litt, men da var plutselig det nye nettverkskortet også ødelagt. Noen som har noen som helst peiling på hva som kan være feilen? noe spiser tydeligvis nettverkskort her hjemme.. kabelen plugget jeg umiddelbart i den bærbare for å se om den virket, og ja det gjorde den :/

  3. ok, da bestiller jeg et slikt kort, og kommer evt. tilbake dersom jeg ikke skulle få det helt til :)

     

    edit: var bare å plugge i kortet og starte opp og surfe med engang! trengte ikke gå inn i bios osv. regner med dette kan være til hjelp for andre som også har vært utsatt for lynnedslag f.eks.

  4. heisann.

     

    har en rimelig ny selvbygd pc, men når jeg skulle starte den opp i går dagen etter tordenværet (som forøvrig fikk inn en skikkelig fulltreffer utenfor), så fungerte alt utmerket, foruten at internetten er fullstendig drept. bak på hovedkortet lyser det en lampe når nettverkskabel er koblet til modem, men denne er fullstendig død, selv om jeg har prøvd med kabler jeg VET fungerer (ja, jeg har prøvd de i andre pcer som ikke var koblet til da det lynet). jeg sitter dessuten i skrivende stund og surfer gjennom modemet som sannsynligvis knertet dette nettverkskortet. dette nettverkskortet er innebygd i hovedkortet.

     

    er dette mulig? at lynet KUN knerter nettverkskortet og ingenting annet? kan jeg i så tilfelle bare bestille et slikt kort http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=120787 og starte å surfe igjen med dette?

  5. hei!

     

    vi skal ha et heftig lydanlegg i russebilen vår neste år, men har ikke fullt så høy kompetanse på dette området så trenger litt hjelp.

     

    *vi skal ha PA anlegg. inne i bilen tenker vi på 2 subber og 2 topper. pris ca. 15 000 brukt. vi har sett oss ut noen gode anlegg på finn.no

    - Dette blir koblet til et eget aggregat oppe på taket, men hvordan skal kabelen gå inn i bilen? borre hull eller trekke gjennom et åpent vindu? Er det forresten vanskelig å feste aggregatet på tak-railsa (lovlig?)

     

    de siste dagene skal vi leie et ekstra anlegg som skal stroppes fast på tilhenger. Vi har innhentet 1 tilbud, men aner ikke om dette er noen god pris.

     

    3 dager fra Ace lyd

    Subbene er B-52 MX-18S 18"

     

    550W RMS per sub

    130dB Peak

     

    Toppene er B-52 SR-12 12" 2 veis.

     

    300W RMS per topp

    pris: 5500 kr

     

    Konsertsystemer har dette anlegget til dagsleie på 1500kr:

    JBL SRX rigg 2/2

    2x JBL SRX-715 topper + 2x JBL SRX-718S subber m/Crown forsterkere, innebygget delefilter og limiter, 4800W.

     

    Hvilket er best? :)

  6. HAHAHAHAHAHA når en mito greier rundt 140 orginalt? så jadaa en SM greier både 160 og 175 helt fint :roll: må ikke stole på speedo fart. Må nesten måle med laser, men exc'en tar jo det meste på aks da.

     

    Vet ikke om jeg tolker riktig nå, men jeg summerer med at du brukte ironi rundt toppfarta på en SM. Nå snakker vi faktisk ikke om orginal toppfart, da alle orginale nyere KTM'er har "maks konstruktiv hastighet 75km/t". Og nei, man skal ikke snakke om speedometerfart som om det er den ordentlig farten, men i 90% av alle tilfeller, utenom fabrikkdata, hvor toppfart blir omtalt er det toppfart lest av et speedometer.

    Ja, brukte ironi rundt toppfarten på SM, men en 125cc greier ikke 160 uplombert, må mye mer til for at den skal greie det. Og maks konstruktiv hastighet ligger ikke den på 110? Mener jeg leste det i vognkorte til en kompis, men det var vel 04 mod. Måler de ikke toppfarten av gps som er mye mer nøyaktig i stede for speedometer?

     

    hmm.. da spør jeg deg; Hvorfor klarer min uplomberte cagiva mito 125cc 160 km/t på flatmark? (og nei, nå legger jeg ikke til 10-15 km/t. dette er dog speedo fart.) Det er ikke endret noe annet enn at jeg har fjernet plomberingen og satt på større dyse (pga motoren trenger mer bensin). Dersom jeg drever den om (noe som er meget simpelt) vil den gå enda fortere enn 160 km/t.

     

    edit: regner med du prater om SM ?

  7. Hei hei godtfolk.

     

    Det har seg slik at jeg føler 143 hk er litt for lite power i min 2004 Bmw 318. Ess har jeg kontaktet, men disse leverer ikke supercharger til 4 sylindrede bmwer. jeg har nå tittet litt på firmaet SS performance og sendt de mail angående pris for total ombygging til M3 (har sett på tidligere prosjekter og de ser råbra ut..).

    da det er påske har de selvsagt ikke svart meg, og siden jeg ikke klarer å vente på svar til over helgen, spør jeg dere!

     

    - Noen med erfaringer hos SS performance, eller kjenner noen som har bygd om bilen sin der? noen som kjenner til pris..?

  8. må vel legge til at jeg var å så chelsea - arsenal forrige helg. Bestemte meg for å kline til da jeg aldri har sett engelsk fotball. Billettene er som sagt vanskelig å få tak i, men det viste seg at firmaet "Euroteam" hadde billetter (ja, flere av dere tenker nok "idiot" nå..). men anyways, billettene kom på formidable 370 pund (pr stk, 3 bill). fikk mailer fra firmaet om at leveransen ble utsatt og utsatt men couriern kom etter mye masing sendt lørdag kveld til hotellet. Hotellet ville heller ikke ha noe med billettene å gjøre da det var euroteam som var leverandør av billettene. 2 av billettene var på Matthew harding og 1 på langsiden (øverst).

     

    de på matthew var sesongbilletter og den på langsiden var vanlig billett som det stod 46 pund på..

    vakta kom dessuten og hentet person nr. 3 ned fra tribunen i pausen for å få alle detaljer om kjøpet av billetten da dette var et ulovlig kjøp og blabla (hvordan kunne han vite dette?). uansett, stemningen på matthew harding var helt sinnsyk. Britene vet hvordan man lager liv!!!!!!!!

     

    Kort oppsumert: UTROLIG fett. helt sinnsykt å stå på matthew harding når jeg først var på stamford bridge. aldri finn på å kjøp billetter av Euroteam, selv om siden ser seriøs ut.

  9. halloen!

     

    har nå fått meg en ny flott skjerm, men har problemer med å få riktig oppløsning på skjermen. jeg bruker HDMI, og skjermen er koblet til et radeon HD 5770, så 1920*1080 skal ikke være noe problem. jeg har også satt skjermen til denne oppløsningen, men jeg får bare svarte kanter rundt skjermen og fargene ser ikke ut til å være så skarpe de skal være. jeg har en mistanke om at forholdet er feil, altså at det egentlig skal være 16:9. problemet er bare at jeg ikke får til å finne ut hvordan jeg skal endre dette! auto adjustment fungerer ikke med digital overføring :dontgetit:

     

     

    EDIT: problemet er løst. måtte inn i catalyst og endre der.

  10. Jepp, maskinen er totalt rensket. jeg bygde den selv i starten av november og første kortet jeg puttet i var XFX HD5770. jeg bruker nyeste driver 9.12. Virker som om problemene har blitt noe mindre nå, men de er fortsatt alt for store til at jeg gidder å bruke kortet! har oppdatert hovedkortet nå, så neste gang skjermen fryser bestiller jeg en av disse kortene jeg har listet :)

  11. Ok, så jeg må ha nytt skjermkort. Jeg har hatt 3x hd5770, men problemet var rett og slett driverrot med dette kortet, så jeg skal nå ha en annen modell, enten GTX 260 eller Hd 4890.

     

    jeg hadde egentlig bestemt meg for Hd 4890, men er nå veldig skeptisk, mtp om jeg skal få like mye rot med driverne da dette også er ATI. (link til problemet med HD5770 http://www.tomshardware.com/forum/273753-3...lines-problems)

     

    er det veldig like drivere til HD4890 og 5770, eller er det to helt forskjellige drivere?

  12. har nå trukket en konklusjon om at mitt problem med HD 5770 er driver relatert. virker som om driverne ikke liker pcen min. alt av drivere på hele pcen er oppdatert uten hell :(

     

    er ikke alene om dette problemet ser jeg: http://www.tomshardware.com/forum/273753-3...-lines-problems

     

    MEN, nå er jeg ferdig med denne saken. case closed. nytt skjermkort bestilles i kveld.

  13. jeg skrudde all grafikk og oppløsning på lavest nå, hjalp ikke! når den loader oppdraget, og tracker det stedet i usa med firkant rundt så klikker spillet. var det slik hos deg også?

     

    Ikke helt, til meg var det på siste oppdraget. Spillet stoppet bare opp liksom når loadingen var nesten ferdig.

     

    Vet ikke hvordan du får avinstallert bare singleplayeren heller. Men du kan jo avinstallere alt og installere på nytt, online profilen din lagres på steam så den blir ikke borte.

    sletta hele steam jeg, så installerer på nytt nå!

     

    btw; AC130 i aksjon IRL

    når man får AC130 ingame, tiden man får bruke det, er den begrenset av ammo eller av en bestemt tid?

  14. Halloen!

     

    viser seg nå at det begynner å arte opp med problemer i COD arkivet mitt.

     

    1. Når jeg prøver å starte Derail banen, så kommer jeg ca. halvveis på loaden før spillet krasjer og jeg faktisk får en CD Read error. (dette er pc versjon, så spiller uten CD..)

     

    2. når jeg prøver å starte siste oppdrag i act 2, så loader oppdraget, og når loaden tracker hvor jeg befinner meg så krasjer spillet og jeg detter ut, kommer altså ikke videre. har forsøkt laveste grafikk og starte på ny game.

     

    3. nå får jeg også "main/iw_12.iwd is different from the server". denne fikk jeg ikke i går kveld, så mon tro hva dette spillet har prestert å få til på egenhånd. jeg fikk spilt 1 runde i stad, men når jeg spilte med samme gutta og den bytta bane så fikk jeg feilmeldingen igjen.

     

    håper noen har en viss peiling på disse problemene :)

  15. blir veldig mye mas fra min side her nå: men, noen ganger, når skjermen fryser altså, så venter jeg ca 10 sek så detter jeg ut til skrivebord. her får jeg en feilmelding som lyder "skjermdriveren har sluttet å virke og har blitt gjenopprettet." kan det virke som om driveren til dette kortet rett og slett fungerer dårlig med Windows 7? for etter alt jeg vet så har så og si ALLE de jeg har lest om med samme problem nemlig Windows 7.

     

    edit: ser også at jeg får en Direct X error. Både direct x og Drivere er nyeste.

  16. jeg må slette singleplayer fordi det er en bug som har lagt seg i arkivet virker det som. når jeg starter siste oppdrag i act 2 kommer jeg ikke videre, jeg får en error om at spillet har sluttet å virke så detter jeg ut. mener slette hele singleplayer, for så å laste ned igjen :)

     

    @ Jens viking

     

    Den stopper under loadingen av oppdraget? Hvis det er det du har kan du prøve å skru ned på AA, shadow og lignende, burde iallefall prøve det før du avinstallerer. Det funket for meg (for meg ble oppdraget nesten ferdig loadet så stoppa alt i en error og jeg kom ikke videre, da skrudde jeg ned instillingene og alt har gått fint etter det).

    jeg skrudde all grafikk og oppløsning på lavest nå, hjalp ikke! når den loader oppdraget, og tracker det stedet i usa med firkant rundt så klikker spillet. var det slik hos deg også?

×
×
  • Opprett ny...