Gå til innhold

kanonkent

Medlemmer
  • Innlegg

    943
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kanonkent

  1. Hei!

     

    Bumper denne, da det ligner veldig på problemet jeg fikk i dag.

     

    På vei til jobb i dag, rett før jeg var fremme (kjørt ca 30 min) så begynte bilen å streike. Dvs at gassen ikke ville gi på mer enn at jeg kunne holde 30-60 km/t, men den døde ikke helt. Kunne fint stoppe opp i lyskryss, for så å løse bilen igjen. Men på et visst punkt når jeg trykker inn gasspedalen så bare fusker den, og akselererer ikke mer. Bilen er en Audi 80 -92 modell.

     

    Har fint lite peiling på bil. Er dette noe som kan fikses på stedet? Eller er det kanskje problemer med LMM eller Lambda som tidligere har blitt nevnt i tråden?? Har hatt dette vraket på verksted et par ganger nå, håpte å unngå mer utgifter.... :(

  2. Det Brann presterer i dag er noe helt annet enn det vi har sett i hele sesongoppkjøringen!! Det er helt sykt å se ting stemme så bra, med tanke på hvor crappy lite forventninger jeg hadde til Brann før denne kampen. Og at de nyinnkjøpte viser styrke fra første kamp, det er helt herlig å se! Ojo har herjet på topp, og er frempå gang på gang. Torp har jobbet godt på midten, vært løpsvillig og vist at han også kan holde på ballen. Og Guastavino leverte et liten smakebit av hans magi med skuddet i tverren. Og sist men ikke minst så har Holmvik vist en helt ny side av seg selv, både treffsikker og løpsvillig.

     

    Jeg håper og ber om at Brann ikke legger seg nedpå i 2. omgang, da taper vi. Hvis vi unngår det, så gleder jeg meg til 2. omgang!!!

  3. Hei. Fullfører videregående neste år og er sinnykt giret på GSV-tjeneste. Satser på Juli 2011, hvis alt går etter planen. Pleier man som regel komme seg der man ønsker å komme?

     

    Har gått i speideren så lenge jeg kan huske, og har noe erfaring fra RødeKors HK, og er i ganske god form. Lurer litt på de fysiske kravene for å komme seg ut på grensa, eventuelt for å komme på de feteste plassene oppe i nord.

     

    Har også slitt en del med beinhinnebetennelse i leggen (et jævla helvette), og erfaringen er at det aldri gir seg, men kommer alltid tilbake igjen på et tidspunkt. Kan dette gi meg problemer under tjenesten?

     

    Nå er det kanskje litt spesiellt mtp min kontigent, da vi hadde et syykt stort frafall på Sessvollmoen, samt masse dimmiteringer den første måneden grunnet skader o.l, men for oss har det vært strengt tatt null fysiske krav for å havne på grensen. Har du tingene noenlunde greit plassert under topplokket, og ikke har fedme så tror jeg du fint skal komme deg på grensen. Om ikke formen er helt tilstede, så får du ihvertfall kjørt deg litt i GRKP/U :)

     

    Men det er klart en fordel å trene litt før man kommer inn, og som Herr brun sier, gå litt i skog og mark, type ulendt terreng. Å gå med sekk er ikke superviktig, da du aldri har en særlig tung sekk på ryggen på grensen. Med visse unntak. I GRKP/U blir det nok noen runder med tung sekk, men jeg klarte meg fint uten noe særlig trening på det før jeg rykket inn.

     

    Beinhinnebetennelse er det verre med. Mange som er dimmet pga det i min kontigent. Har selv hatt det, 1-2 år før jeg reiste inn. Det eneste som hjalp for meg var å holde meg i ro, samt knaske noen tabletter. Men tror det varierer fra person til person, så snakk med en lege.

     

    Lykke til, du vil få et år med mange gode minner dersom du havner her oppe :)

     

    Og for de som lurte, hokusstøtte på grensa/GSV generellt er ikke-eksisterende. Alle er ute på oppdrag andre steder

  4. Hvilken albue er det Fagermo snakker om da? Hvis han snakker om situasjonen rett før kneet til Dokken, hvor Arneng bryter ballbanen hans så er det jo ingen albue der. Det er kontakt, men herregud, fotball er en fysisk sport.

     

    Jeg deler synet til flere her inne, men gjerne ikke like sterkt. Men Odd har dessverre hatt noen episoder i år, som setter dem i et dårlig lys. Og Fagermo gjør det ikke bedre, den mannen er ufordragelig og snørrhoven. Men jeg vil ikke trekke hele Odd under en kam, men mener bare at det har vært noen situasjoner som setter Odd i et dårlig lys.

  5. Denne saken irriterer meg:

    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=594470

     

    Ihvertfall når jeg kommer til følgende setning:

     

    "Da den første av de tiltalte forklarer at kameraten blant annet stjal skoene til et av ransofrene - etter nærmest å ha banket ham bevisstløs og truet med en pistollignende gjenstand - bryter kameratgjengen ut i høylytt latter, og dommeren må to ganger be om ro i salen."

    Er det rart nordmenn får fordommer mot sånne folk?

  6. Dama: Jeg kan jo aldri lage avtaler med deg, du vet jo aldri når du er ferdig på jobb!

     

    Meg: Det er fordi jeg ikke har noen planer, og når jeg da har flexitid så sitter jeg på jobb så lenge som jeg gidder. Og du spør jo bare om når jeg er ferdig, aldri om vi skal avtale noe

     

    D: Ja men når jeg ringer og spør når du er ferdig på jobb, så betyr jo det at jeg vil avtale noe

     

    M: Jeg er da ingen tankeleser, du må FORTELLE meg at du vil lage en avtale!

     

    D: Ja men det går ikke, for du vet jo aldri når du er ferdig på jobb!

     

    M: Hvis jeg har en avtale å forholde meg til, så kan jeg planlegge når jeg er ferdig på jobb!

     

    D: Ja men hvordan skal du planlegge det når du aldri vet når du er ferdig på jobb?

     

    ....................................

     

    **Oppgitt**

  7. Det endte med Bestått. En liten smule skuffet over at jeg ikke klarte meget, etter at jeg jobbet hardt og lenge med oppsettet. Det var minimalt med ting jeg ikke fikk gjort/ikke fikk til, men det var noen spørsmål jeg ikke klarte å svare så godt på. Så de sa at jeg var slett ikke langt ifra Meget Bestått, men jeg nådde ikke helt opp.

     

    Anyways så er jeg fornøyd da :) Deilig å kunne gå på jobb i morgen som en fagarbeider og ikke lærling :)

  8. Hei

     

    Jeg driver og lager et loginscript for brukere på et Windows server 2003 domene, med en Win XP klient. jeg har koblet opp flere fellesområder, skrive o.l, men det er en liten sak som feiler, en liten kommando for å koble til brukere som hører til en viss gruppe:

     

    IF INGROUP("OyaneHelse") = 1
     use I: "\\oyane-srv1\helse"
    ENDIF

     

    Hva er det som er galt med denne? Jeg har kommandoer som er kliss lik, sett bort i fra gruppetilhørighet og stien til mappen som skal kobles opp. Men akkurat denne feiler gang på gang!

     

    Noen som har et hett tips?

     

    EDIT: Jeg fant ut av det. Hadde glemt en " bak helse. Herrejesus man gjør mange banale feil når man har fagprøve :p

  9. Mon tro om Gylfi får fortsette på midten om når Bakke er tilbake fra karantene..

     

    Jeg håper det, jeg føler Bakke ikke bidrar med så mye mer enn kort for tiden. Misforstå meg rett, han er en god spiller, men nå om dagen vil jeg si at når Gylfi og Jaiteh først har fått sjansen, så har de gjort en bedre kamp enn det Eirik bakke har gjort i år. Men nå ser vi ikke hva som skjer på treningsfeltet heller. Men håper på mer av både Gylfi og Jaiteh, de er spillere jeg gjerne ser at holder seg i Brann :)

     

    Forresten en veldig flott debut av Guastavino, gleder meg til å se mer av han!

  10. Sitter og gjør et par totalt banale feil, som jeg først oppdager løsningen på omtrent en time senere! ARGH! Men men, i følge skjema så ligger jeg ikke så langt bak, så jeg får drikke litt kaffe og skjerpe meg litt.

     

    EDIT: Min sensor var forresten veldig grei. han var veldig positiv og støttende, og forklarte meg en del ting før jeg begynte. Som at f.eks dokumentasjonen jeg skulle skrive var ment til it-kyndige, så jeg slapp å skrive det slik at andre folk hadde forstått alt sammen. Takk og lov! Og i tillegg sa han at screenshots ikke var så viktig, det var helst når jeg skulle lage noe ekstra dokumentasjon til vanlige brukere.

  11. Det jeg mener er at man først må prøve å få eget spill, så bruke det til å få poeng, ikke først og spille dårlig men ta poeng, for på ett sted må du endre spillet til noe positivt spill. Det har jeg ikke sett mye tendenser til i år, mulig han mener han ikke fikk lang nok vinter, og vil bruke kommende vinter til å trene inn ett spill, men en positiv ting er det, spillet kan bare bli bedre.

     

    For får du spillet bra, kommer resultater over tid.

     

    Det kan jeg være enig i. Er spent på neste sesong. Får han ikke noe bra spill eller tilsvarende gode resultater, bør vi kanskje se oss om etter noen andre til å styre skuta.

  12. Kjenner den. Om det blir f. eks akkurat 50,- så kan noen kunder finne på å bare slenge fra seg en femtilapp og stikke. Og så er femtilappen krøllete as hell og bruker 3 minutter på å bli godtatt av cashguarden. Stress!

×
×
  • Opprett ny...