Gå til innhold

Hockax

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hockax

  1. Prøv med annet nett først, slik at du er sikker på at tlf er i orden.

     

    Jeg har også en DIR-615, og den funker fint med mange mobiler av ulike merker, flere spillkonsoller, samt iPod/iPad og 6-7 PC og Mac. Aldri vært problemer med routeren. Du kan ev. ta en "reset to factory default" og sette den opp på nytt.

     

    Da får jeg ta meg en internett-runde rundt i området og finne ett som ikke er låst :p

  2. Bare for å teste, fungerer det når du står rett vedsiden av ruteren? Jeg har problemer med min telefon nå at jeg må stå helt vedsiden av den for at det skal fungere. Fungerer det på andre nettverk? Riktig passord?

     

    Vilken ruter?

     

    Fungerer ikke helt ved siden av, riktig passord, har ikke testet andre internett da det ikke er noen i nærheten av meg :$

     

    Ruteren heter D-link DIR-615

  3. Skaffet meg i dag en ny mobil som jeg vil leke med, men dette ble det lagt en liten demper på når jeg fant ut at jeg ikke kan koble meg på wifi hjemme.

     

    Hadde en kompis på besøk også og han fikk det heller ikke til med sin mobil: Sony Ericsson Xperia Arc.

     

    Når jeg skal koble meg på står bare wifi og *Skanner*, får ingen kobling. Dette er til ett passord-beskyttet nett, noen svar ? :)

  4. Vel det Borbra sier er faktisk ganske viktig for Minecraft også, med utgangspunkt i at Notch også har kommentert problemet på sin blogg: Blogg

    Dog jeg ser ikke ett stort problem akkurat for Minecraft med tanke på at vår ekstra søta bror nevner at Mohjang vil legge inn en spesiell klausul i deres rettighetsavtale for nettopp dette :thumbup:

     

    Men jeg støtter også Pokey og Svelemoe når de sier at det ikke trenger å tas opp spesifikt i en minecraft-tråd (kanskje litt dumt at jeg gjør det da, men ville bare få frem at Borbra også har ett poeng)

  5. Jeg håper forresten du mener "The Flying Graysons"?, isåfall er jo det en fin implementering for oss Batman-nerder ^^

     

    Mesteparten av "The Flying Graysons" er vel døde, så det kan kanskje hende det er noen som prøver å etterligne dem. Men hva vet vel jeg, vi får vente å se til spillet kommer. ;)

     

    Det kan du ha rett i. Ser jo nå etter de andre smakebitene jeg har blitt servert av Arkham City at det virker litt usannsynlig å se Robin trappe opp :p Hadde dog vært gøy

  6. Det hjalp kjempe mye ;)

     

     

    Her er skjermkort driveren :)

     

     

    http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.25&lang=us&rev=10.2&ostype=Windows%20XP%20-%20Professional/Home

     

     

    Bare følg linken der å rull ned til option 1 :)

     

     

    Tusen tusen takk, da skal jeg se om det funker. Tusen takk for hjelpen, selv om jeg ikke eier greie på det så har du hjulpet meg. Veldig hyggelig :)

  7. Serienr eller produktnr hadde vert kjempe kjekt å fått.

     

    Da skal vi her på forumet hjelpe deg :)

     

    Haha, jeg er så fantastisk dårlig på sånt som det her...

     

    Uhm, det eneste nummeret jeg finner på pcen som kunne tilsi produknumemr er 0487996

  8. Har allerede søkt på spørsmålet, men det er ingen av de svarene som kan hjelpe meg ./

     

    Fikk den snodige ideen med å starte opp en gammel pc jeg har for å begynne å spille litt på pcen igjen (ikke snakk om nye titler, men de gode gamle). Tok en clean install, fjernet alt som var der fra før av og la inn en ny xp (XP 2002 sp 3). Alt gikk knirkefritt inntil jeg skulle laste ned drivere til skjermkortet mitt, jeg finnner det ikke...

     

    Fikk alikevel tak i en driver til kortet når jeg åpnet pcen og leste på kortet inni, installeringen av driveren gikk fint, men når jeg prøver å bruke spill som jeg vet har fungert tidligere får jeg en feilmelding på at driveren ikke er oppdatert.

     

    Ingen av løsningene på nettet har vært til noe hjelp, finner ikke skjermkortet med directX, finner det ikke med kontrollpanel-system og finner det heller ikke med enhetsbehandling. Enhetsbehandling gir meg jo noe da jeg ser at jeg har to skjermkort med en feilmelding på at driverne ikke er oppdatert på disse. Men det gir meg jo ganske lite hvis jeg ikke finner ut hva slags driver det skjermkortet skal ha da, regner med at den driveren jeg har prøvd å installere ikke hjalp så veldig mye.

     

    Har dere en idé jeg kan prøve? Begynner å gå litt tom selv... Forresten er jeg rimelig grønn når det kommer til pc så kan hende jeg trenger litt enkle forklaringer :p

     

    PS! pcen er kjøpt sånn som den kom, har ikke bygd noe selv så det er det originale skjermkortet som sitter inni, veit ikke om det hjelper noe?

    Pcen er en packard bell,

    AMD Sempron Processor

    3000+

    1.81 GHz, 512 MB RAM

  9. Det ser ut til at jeg har fått fikset det nå. Etter litt mer masing på de service ansatte er oppdateringen innstalert og routeren fungerer tipp topp. Vil forresten anbefale routeren, var både billig rask og servicen var til slutt upåklagelig :thumbup:

     

    Så vil jeg også takke deg trn100 for at du var villig til å hjelpe meg og for det raske svaret. Flott å vite at menneskene på diskusjon.no er såpass hjelpsomme :wee:

  10. Som tittelen sier så har jeg noen få problemer med internett hjemme. Jeg bruker trådløst internett (logisk nok) og oppnår internett-kontakt i ett kvarter-halvtime av gangen. Det kan også strekke seg til en time, men så blir det gjerne borte igjen i tilsvarende tidslengde. Jeg har alltid forbindelse med routeren, men internettet er ikke der. Verken internettlesere, msn, spotify eller andre nettbaserte programmer får kontakt. Lurer på om noen har noen løsning på dette?

     

    Lurer på om dette har noe med routeren å gjøre ettersom problemene først oppstod etter at jeg gikk til innkjøp av en ny router.

     

    Routeren er D-Link DIR-615

     

    Jeg har ringt kundestøtte og som svar fikk jeg at jeg skulle laste ned den seneste oppdateringen til routeren. Her oppstod enda ett problem; jeg får ikke lastet den ned, jeg trykker på kanppen for å laste ned, men det gir ingen virkning. Får ikke opp noen nedlastnings-rubrikk eller konfirmasjon på att nedlastningen er underveis. Håper dere kan hjelpe meg med dette også :)

     

    På forhånd takk

  11. Jeg satt her en kveld og mimret litt om gamle spill til noen venner, selvsagt satt det jo noen der av den yngre garde som følte seg ønsket i samtalen (noe de ikke var). De nevnte et gammelt smurfe-spill, navnet inneholdt Smurfine og var cirka 10 år gammelt, mer info hadde de ikke. Jeg påtok meg ansvaret for å finne igjen spillet. Dessverre har jeg ikke kunnet lokalisert det, men håpet på noe hjelp. Er et kjøpe-spill så har leitet litt på internett etter en butikk som selger det, men har ikke funnet det.

    Ettersom det er rundt ti år gammelt så er jo ikke sikkert at det er mulig å få tak i igjen, men tenkte jeg skulle prøve...

     

    Håper på litt hjelp, på forhånd takk^^

     

    EDIT:

    Har nå sett at spillet heter Smurfene: Operasjon Smurfine (etter en post i spill man aldri glemmer på dette forumet). Men nå er neste spørsmål, er det noen som kan finne det i en buikk/nett-butikk????

  12. ...skulle ønske Rockstar kunne utvide firmaet sitt, ansette flere å lage flere spill GTA-serien, det er jo en av de mest populære spillserier i verden.

     

    Nei takk du, jeg er glad for at de bruker god tid mellom spillene. Øyeblikket blir større.

    NÅR JEG TENKER MEG OM HAR DU RETT.

     

    Veldig bra at du tenkte deg om, men kunne du ikke tenkt deg om litt mer og skrevet det uten Caps lock??

  13. Som tittelen sier får jeg CTD (Crash To Desktop) når jeg spiller SW Battlefront 2, det kommer ikke før jeg skal starte et spill Eks. Hvis jeg starter en Instant Action eller vanlig Campaign eller no sånt... Derfor får jeg ikke spilt, og lurte på om noen hadde et svar på det problemet... Sååå i korte trekk, hvordan kan jeg fikse CTD i Star Wars Battlefront 2??

     

    På forhånd takk :)

     

     

    EDIT: Har forsåvidt fiksa det, men for å spille det må jeg slå av lyden :thumbdown:

    Så lurte på om noen hadde en bedre idè?? Har lasta ned siste patch også...

×
×
  • Opprett ny...