Gå til innhold

Osiric

Medlemmer
  • Innlegg

    208
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Osiric

  1. Bryr meg ikke om grafikken, men Blizzard er kjent for å lage spill som ikke holder vann i lengden, jada jeg vet at Sc2 er et flaggskip, men det går dukken sakte men sikkert, alt Blizzard er nå er WoW(som få spiller noe mer) og Heartstone, begge 2 er casual spill, forventer ikke noe annet av dette overgreiene heller dessverre.

     

    Hva er dette for noe møl? Lager ikke spill som holder I lengden? Blizzard er det firmaet som har greid å holde lengst på folk. Med flere millioner som fortsatt spiller det etter å ha vært ute I 10 år. Hva samme ligner du det mot? De fleste går lei av et spill i løpet av den første uken/måneden. Du ser på wow og hearthstone som casual, men wow har fortsatt den største brukerdatabasen og Hearthstone er en av de mest populære spillene på Twitch (top 5).

     

    Dere er flink å dømme ting som dere ikke engang har prøvd.

    • Liker 4
  2. Vi ser jo på for eksempel World of Warcraft, at folk liker det såpass simpelt at det er en mulighet for alle som spiller, å få utviklet en bra karakter uten at man må ha ordentlige ferdigheter. Blizzard har jo prøvd å gjøre det sånn at alle typer folk skal få bra karakter, om man spiller litt eller mye.

     

    Hele tingen er at andre utviklere ikke har noe annet enn å følge fotsporene til de som har satt dype spor i sjangeren de satser på.

     

    Jeg gleder meg til å se hva Funcom greier å gjøre med The Secret World, noe som har innhold som mange gamers har stor interesse i, altså fabelhistorier og konspirasjons-teorier.

     

    Det skal sies at de fleste populære MMOs har drager, sverd etc. Og veldig få folk tør ta steget videre for å utvikle interessene sine. Alt det jeg har sagt nå er veldig MMO-basert, men se på retningen MMOs går i. Tingen er det at folk vill ha spill som ikke plutselig tar slutt, og man til slutt sitter der med et tomrom av at "dette vil jeg spille mer, men da må jeg gjøre alt på nytt.. bare vanskeligere". Derfor mener jeg at utviklere må ta for seg nye aspekt, som kan fatte interesse. Ikke bare satse på dragedreping og levle, grinde etc.

     

    Det finnes andre muligheter. Men folk tør ikke ta store skritt fordi de er redd for at det blir et for stort sprang fra de populære sjangerene.

     

    Dette er bare fra mitt perspektiv. Godt å se at det sitter så mange personer bak skjermene med gode konstruktive kommentarer. Om vi hadde satt sammen en del av de kloke folkene som er her, og med ressursene så tror jeg vi kunne ha fått til noe stort. Men det er start-gnisten som setter det store spranget fra å dømme spill, til å faktisk lage et selv.

    • Liker 1
  3. Hmm... klarer ikke levle for jeg :/ (skal vel nevnes at jeg ikke har spilt xbox før nå. kjøpte det for å spille MW2), noen som har noen tips til hvordan jeg kan unngå å bli drept før jeg klarer å trekke av? xD merker at jeg ser folk også før jeg klarer å skyte dem så har de løpt 300 meter og skutt meg i trynet før jeg får snudd rifla :/

     

     

    Kommer litt ann på våpen du bruker osv. Øv deg på aimen, du :) Gjør nok challenges med et våpen til du får heartbeat sensor, og i tillegg så ikke bruk silencer, steady aim er også kjekt hvis du ikke helt greier å treffe med all rekylen. Er nok bare å teste litt av hvert å se hva du liker. Refleks er en god til å ha i dette spillet :)

  4. Skulle ønske det hadde vært jeg som hadde opplevd noe sånt :) Dere har virkelig god kjemi, værtfall når dere er på fest sammen. Det at dere drikker hver gang har jo ikke noe å si, folk blir mindre sjenert når de har drukket, og noen får også frem følelsene sine. Jeg syns du skal få han med på noe når dere er edru, så ser du hvordan det går. Det er en flott start dere har ihvertfall. Lykke til! :D

  5. Jeg anbefaler at du får henne til å stole 100% på deg. Hvis hun vet at hun kan stole ordentlig på deg, så vet jeg at hun før eller siden vil fortelle deg hva som er galt. Og jeg er helt sikker på at hvis hun får ut det hun har holdt så lenge på, så vil hun på en eller annen måte få lettet sinnet sitt, og fått ut de onde følelsene hun har inni seg.

    Jeg snakker da fra egen egen erfaring. Jeg har møtt flere kvinnfolk som har hatt problemer i oppveksten, noe som fortsatt sitter godt inne og tærer på sjelen. Og hvis du viser forståelse for hennes problemer så er det stor sjanse for at hun blir enda mer glad i deg.

  6. Har de siste 2 ukene fått en og en kvise på nesa, eller nederst ved neseborene. Først kommer det en, så klemmer jeg hull på den så den forsvinner, så kommer det en til som jeg klemmer hull på osv. Kommer ALLTID en ny, er det noe jeg kan gjøre? Jeg har ikke kvise noen andre steder på kroppen og bruker heller ikke å få det. Sist kvise klemte jeg så hardt at jeg halvveis klemte av nesa så nå ser jeg nesten ut som rudolf >_< Er det noen måte å motvirke det på?

  7. Hehe, for en uke siden var jeg hos kjæresten. Vi lå i senga og hun var dautrøtt. Ho lå halvveis å sov mens jeg kyssa henne på halsen. Plutselig så sier hun "ikke gjør sånt, jeg blir så kåt da". Jeg hadde jo ikke forventa at hu sku si noe sånt og brøt ut i latter, deretter våknet hun og spurte hva som var arti. Så fortalte jeg henne va hun hadde sagt og begynte deretter å le og sa at hun ikke sa det med vilje^^

×
×
  • Opprett ny...