Gå til innhold

torbaad

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av torbaad

  1. Har nettopp kjøpt MOH Heroes 2 til Wii, og spillet er slett ikke verst det! Men en viktig grunn til at jeg ville ha det var muligheten til online multiplayer. Problemet oppstår når jeg forsøker å joine et spill fra "lobbyen". Jeg velger spill, "loading" vises, og plutselig får jeg beskjed om at "you have been disconnected from the server". Har forsøkt flere ganger med samme resultat. Må også nevne at jeg har spilt online med både FIFA 08 og Mario Strikers, så det burde jo fungere... Meget takknemlig dersom noen har forslag til hva som kan gjøres her!

  2. Helt enig med anmelder her. Lenge siden jeg har hatt det så morsomt med et spill, og det må vel være hovedsaken? Det er enkel, men ekstremt effektiv underholdning, og kontrollen sitter som et skudd!! Musikken er dog rett og slett grusom, så fyll opp et SD- kort først som sist... Hvis vi mens vi er inne på det skal trekke sammenligninger med musikk, så er dette spillet helt klart mere AC/DC enn f.eks. Pink Floyd: No-nonsens moro, som treffer deg rett i magen! Kjøp det og rån ivei.

  3. Hmmm. Lastet ned news channel igår, men har enda ikke fått testet den ut. Får bare meldingen: "unable to download the latest information". Været og wii- shop fungerer greit, så oppkoblingen skal fungere den. Er det noen andre som har samme problemer? Har i og for seg ikke så enorme forventninger til denne kanalen, men når den først er der, så vil jeg jo at den skal fungere..

  4. Hvar i byen(Trondheim) i dag å lette etter Zelda TP men fant ingen ting :(

    Noen som vet om det er noen butikker i Trondheim som har det??

    7649609[/snapback]

     

    Hadde samme problem (bor også i Trondheim). Var overalt og spurte uten hell. Men under en handletur på gode, gamle OBS! på Lade, fant jeg en hel haug TP- spill for Wii i spillhyllene deres. Glad ja... Dette var den 30/12, men det skader ikke å prøve?

×
×
  • Opprett ny...