Gå til innhold

clubaudi

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av clubaudi

  1. lystige summer dette ja. Men visste vel igrunnen at det ble dyrt.

    7659317[/snapback]

     

     

    Gjør det på merkeverksted du ;)

     

    De vet hva de driver med og så legger du deg om natten med en god magefølelse.

    Er dumt å ha en så ny bil og ikke få noe service stempel fra møller eller dahles.

  2. Vurderer å kjøpe en A2 -03 modell med 1,4 motor ,bensin,(inkassobil)-noen som har erfaring med disse/denne modellen, rent teknisk mener jeg da...??

    7347011[/snapback]

     

     

    Tja Hva skal en si. Kjører A4 selv. Dama har A2. A2 går greit til hverdags. Det er ikke mye feil med dem og de bruker minimalt med bensin. Alt kommer som sagt helt an på formålet med bilen. Rent tknisk er en nyere A2 helt topp som "konebil" som det er kjent for. Som alle her sikkert vet er A2'en ikke akuratt aerodynamisk bygget og heller ikke meget stiv. Dette resulterer i en del krenging ( men ikke noe nevneverdig negativt ). Et annet problem er at man kommer ikke under panseret på en A2. JA du hørte riktig. Det er en liten luke forran slik at man kommer til , spylevæske, motorolje osv. Panseret må man derimot ta helt av om man skal nedi der.

     

    En annen nevneverdig ting er jo at A2 er såvidt jeg vet ofte en 4-setersbil. det er også delt bakrute (noe al av Honda CRX som noen vet) Så ved rygging er det litt uvant i førsten.

     

    Nå skal jeg ikke være personlig for da hadde jeg skrevet ganske mye negativt om denne bilen, men hvis man holder seg på et nøytralt nivå er det en helt grei bil med mye funksjonalitet. Ikke så veldig dyr er den heller.

  3. I know!! Du har kjøpt deg et problem!

    Drittbil..A4 altså.. har aldri vært så plaget som det året jeg hadde en 97 A4. :(

    7649723[/snapback]

     

    Er egentlig en super bil, men skal inrømme jeg har hatt mange søvnløse netter pga. den kjærra..

  4. Hei alle sammen!

    Jeg har en Audi A4 1.6l -96mod som av og til stopper rett etter motoren har startet. dvs jeg vrir om tenningen og den starter, men motoren stopper plutselig av seg selv etter 1-2sekunder. Hva kan dette være? Noen ganger merket jeg det ikke på flere uker, andre ganger skjer det flere ganger etter hverandre...

     

    Hva kan være galt??

    7645479[/snapback]

     

    Det som ofte er problemet med Audier er at gasspjellet ikke er riktig innstilt. Denne funksjonen må stilles inn via diagnoseprogrammer.

     

    PGA. gasspjellenheten er elektrisk. (enten via vaier + elektromotor, eller helelektronisk)

     

    En liten motor justerer spjellet og også tomgangen på bilen. Det er et kjent problem at serlig VAG-biler sliter med at "standardinstillingen" faller ut, eller at gasspjellenheten ikke fungerer slik den skal.

     

    Mitt råd. Stikk oppom et verksted og ta en diagnosetest.

  5. Har en Audi A4 97-98 1.8 T.

     

    Det som er problemet er at batteriet tømmes kontinuerlig på den.Dette skjer kun i løpet av noen få timer når bilen er 100% inaktiv. Batteriet er helt nytt og alt annet enn bilens elektronikk er koplet av strømkretsene.

     

    Kjenner en til med samme feilen.

     

    Hva kan være problemet?

     

    Noen flere som har hatt samme erfaring?

×
×
  • Opprett ny...