Gå til innhold

Verloen

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Verloen

  1. Det er jo uansett en definisjonssak. Er vel veldig individuelt hva som er for stort, for lite og akkurat passe.

     

     

    Jeg står fortsatt på mitt når det gjelder gutters utseende. Manne-menn! Litt skjeggstubber, sånn dressmann-kar. Og han mannen i reklamen for, et eller annet (tror det er noe TV-greier), som sitter i sofaen ved siden ungen, med hånda i boksern. Når han resier seg opp og går og vi ser ryggen hans. Nam :] Forakter heller ikke stumpen...

  2. Ja, blir nok det. Men jeg får vel kanskje ikke billige telefoner med smarttalk?

     

    Du får kjøpt mobil med Smarttalk Mobil. 99,- i mndsavgift i et år, så forsvinner den. Ellers gjelder det samme som vanlig smarttalk. Det er kanskje ikke den beste subsidieringen netcom har, men jeg har regnet på det og det er ikke rare forskjellen i totalpris på telefonene og det lille som er igjen tar du igjen fordi det er billigere pr minutt.

     

    Ellers kan du jo som tidligere nevnt kjøpe en subsidiert tlf med nytt nr og bare betale faste avgifter, men det er ikke nødvendigvis det beste alternativet. :)

  3. Spesialnr er nr som har sin egen takst. Uansett om det er fem-sifret eller et 815-nr eller noe annet. Det er nettopp derfor det er spesialnr.

    Det at noen kundesenter har en dyrere takst for enkelte abo til sitt kundesenter, er det riktignok sant. Men å ringe til nettbanken sin er ikke annerledes om du har champion, killbill eller djuice. Operatørene tjener ikke noe særlig på at folk ringer spesialnr. Det er de som eier numrene som tjener penger og bestemmer taksten. Operatørene tar oppkoblingsavgiften så vidt jeg vet. Det er mulig taksten på abo kommer i tillegg, men det tror jeg ikke.

    Det du sier er riktig i forhold til teletorgnr, 820 og 829. Samtaler til 815 og 0xxxx koster ca 40 øre pr minutt fra fastnettet, og det er ingen grunn til at mobiloperatørene skal ha høyere produksjonskostnader for slike samtaler. Årsaken til at de er overpriset er at operatørene på en eller annen måte må ta igjen tapet på samtaler som terminerer i andre mobilnett.

     

    Forresten er dette en gjentakelse av argumentasjonen et par poster høyere oppe.

     

    I stand corrected :)

  4. Spesialnr er nr som har sin egen takst. Uansett om det er fem-sifret eller et 815-nr eller noe annet. Det er nettopp derfor det er spesialnr.

    Det at noen kundesenter har en dyrere takst for enkelte abo til sitt kundesenter, er det riktignok sant. Men å ringe til nettbanken sin er ikke annerledes om du har champion, killbill eller djuice. Operatørene tjener ikke noe særlig på at folk ringer spesialnr. Det er de som eier numrene som tjener penger og bestemmer taksten. Operatørene tar oppkoblingsavgiften så vidt jeg vet. Det er mulig taksten på abo kommer i tillegg, men det tror jeg ikke.

  5. Største ufordelen med Ucan2Soho er vel at de har oppkalt abo etter et horestrøk... Men men ;P

    Nei, det er et veldig ålreit abonnement. Forskjellen til Owners Buy er jo at de der ikke har gratis ringing til Netcom, som ucan2. Men etter at owners smart kom på banen jevner det seg jo litt ut.

    Men, jeg sporer av. Ucan2 er jo et veldig greit abo. Og hvis flere du kjenner har abo så kan du jo sende gratis sms og mms til dem :)

  6. har ikke onecall mulighet til å hurtigportere meg? trodde det var fra nutel sin side det med hurtigporteringen kom inn?

     

    Det stemmer det. Er nutel som bestemmer hurtigportering eller ikke. De andre operatørene sender bare en forespørsel. Og i og med at de ikke akkurat sitter og svarer på telefoner eller har noen form for stor kundeservice, så har de god tid til å svare på mailer angeående hurtigportering. De er mennesker, de skjønner at folk ikke vil stå uten dekning i jula.

     

    Når det gjelder det onecall sier om å stå uten telefon i noen dager så stemmer jo ikke det hvis du går til en operatør hvor du kan kjøpe sim hos forhandler. Da er jo problem solved. Gå over til en operatør du kan fikse sim på dagen, så kan man jo heller velge en annen operatør over nyttår. Netcom smarttalk f.eks er vel et greit abo å ha bare over jula, ingen binding :) Eller så har sikkert telenor også et eller annet uten binding.

  7. Noen som har hørt om Nutel godkjenner hurtigporteringer? Eller vi får vel kanskje ikke vite det før om noen dager..

     

    Nutel sitter og svarer på hurtigporteringer hele tiden nå for å få alle kunder ut før 17.des.

     

    Dere bare kontakter operatøren dere skal til, ber de legge inn hurtigportering og sier dere ringer fra nutel. Da skal det i grunnen gå greit. I hvert fall gjør det det hos oss :)

×
×
  • Opprett ny...