Gå til innhold

Polkagris

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Polkagris

  1. Vet noen om det er mulig å bruke den norske ordboken når man skriver på det fysiske tastaturet? Altså at den retter opp ordene når du f.eks. skriver "Når" eller "Soke" så kommer det opp "Når" og "Søke"? Hadde vært veldig greit.

     

    Om ikke er det virtuelle tastaturet helt klart å foretrekke..

  2. Ok, får vel klare meg med Engelsk. Hadde jo det en god stund på min Magic også. 9 skjermer er jo fantastisk! Ikke at jeg kommer til å bruke mer enn 5, men 3 var i minste laget synes jeg. Da er det bare å smøre seg med tolmodighet. Synd det er en søndag like rundt hjørnet :/

  3. Heisann!

     

    Jeg venter på min Milestone i posten og gleder meg som en unge!

     

    Men jeg lurer på en ting. Er det mulig å innstallere norsk språk på den? Om ikke- noen som vet om det vil bli laget i fremtiden? Hadde jo ikke gjort noe, selv om det sikkert går helt fint med engelsk også.

     

    Edit: Er det noen mulighet til å legge inn HTC Sense på telefonen? Eller er Motorola sitt brukergrensesnitt så bra at man ikke vil savne de 7 skjermene fra Sense?

  4. Jeg sendte deg dermed en annen e-post hvor jeg ville ha ytterligere svar på spørsmål om DVDn, som jeg ikke fikk noe svar på, dette syns jeg var litt skuffende, men du hadde sikkert viktigere ting å svare på. Og vi vil jo alltids få svar på spørsmålene når DVDn er ute til salgs ;-)

     

    Stemmer nok det! Bare jeg som surrer litt igjen! :roll:

  5. Hei folkens!

     

    Høres bra ut at Mot i Brøstet blir utgitt på DVD, men har dere fått noen bekreftelse på at det er hele serien? Jeg har fire VHS filmer av Mot i Brøstet (pluss tusenårsfesten og absolutt da...), de heter "Mot i Brøstet 1,2,3,4". Jeg har alltid trodd at det var de 12 første episodene på disse filmene, men da jeg i går så andre episode i serien på TV2 sebra, var det ikke den som var episode to på videokassettene!

     

    Det kan være at denne DVD lanseringen av Mot i Brøstet i mars er en fornyet utgave av de filmene som allerede er utgitt på VHS. Er det noen som kan avkrefte dette? Hadde jo ikke vært så artig med enda en "Best of" utgivelse mener jeg...

     

    Har iallefall sikret meg; jeg begynnte å ta opp Mot i Brøste på DVD på mandag, og nå har jeg bestilt 200 DVD-R CD`er, bare for å være i det sikkre hjørnet :thumbup:

     

    Har alle episodene hulter til bulter på diverse VHS kassetter, noen har jeg kopiert over på DVD. Men nå som DVD opptakeren har kommet i hus skal det bli slutt på den elendige lyd og bildekvaliteten!

×
×
  • Opprett ny...