Gå til innhold

Enojo

Medlemmer
  • Innlegg

    731
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Enojo

  1. Hei dere med god greie på dette med TV!

    Vurderer å slå til med ny TV etter mange år med samme gamle. Når kan man forvente enda mer prisnedgang på fjorårsmodellen som Q7FN 65" (som er i kikkerten). Ser den ligger på rundt 15-16k nå, kan jeg forvente at den dropper nærmere 10k før den er helt ute av sortiment og umulig å få tak i?

     

    På forhånd takk for svar, regner med dere kjenner markedet.

  2. Da hadde jeg hentet min 7-er 128 GB gagatsort eller Jet Black om du vil. Bestilte fra Apple så fort jeg kunne på forhåndsbestillingsdagen.

     

    Veldig fornøyd med valg av finish, selv med fare for skrap og fingermerker. Lenge siden jeg har sett en så flott telefon. Og så kjapp den er! Himmel og hav!

  3.  

    Spørsmål her fra en som ikke er så langt inne i Playstation universet og nettopp handla en PS4S. 

     

    Hvor eller eventuelt når kan få man få kjøpt de nye Dualshock 4-kontrollerne her i Norge? Har bare sett de på Amazon til nå. Skulle jeg hatt to kontrollere hadde vært tøft med to like, liksom.

     

    Den skal vel følge med PS4S?

     

     

     

    Følger med kontroll, ja, og så kommer de nye for salg nærmere lansering tenker jeg.

     

     

    Ja, tenkte nemlig på muligheten til å kjøpe en til av samme slag. Men ja, det burde vel skje snarlig nå nærme lansering. Takk

  4. Spørsmål her fra en som ikke er så langt inne i Playstation universet og nettopp handla en PS4S. 

     

    Hvor eller eventuelt når kan få man få kjøpt de nye Dualshock 4-kontrollerne her i Norge? Har bare sett de på Amazon til nå. Skulle jeg hatt to kontrollere hadde vært tøft med to like, liksom.

  5.  

     

     

     

     

    Er dette et problem som har oppstått etter iOS 9 anbefaler jeg deg å ta en nye telefon til kundestøtten, mener at det har blitt oppdaget et problem i iOS 9 som faktisk kan være programvarerelatert. Har problemet vært fra før iOS 9 så bare hold på ditt.

     

     

     

    Alle gode ting er to! Andre gangen inn på service, denne gang hos Eplehuset - nå venter jeg på erstatningsenhet! Virket som de kjente til at det var et reellt problem der. Takk for meg.

  6. "Kjent feil" er det vel kanskje ikke. Men slet med det samme på min iPhone 6S Plus som etter mye krangelig med verkstedet tilslutt ble byttet. Ende med at jeg måtte filme at det skjedde, før de endte med å bytte den for testene gav ingen indikasjon på at batteriet var dårlig. Den nye har ikke problemer i det hele tatt.

     

     

    Sliter med akkurat det samme! Ingen feil på batteri, og slår seg av under 15 grader i lufta og 50% strøm. Ofte starter det ved at jeg åpner en kamera-app av noe slag. Hvilket verksted sendte du til? Har tidligere sent til Apple, fikk igjen min gamle telefon - nå skal jeg sende den til Eplehuset.

  7. Trenger litt synspunkter på min situasjon som er som følger:

     

    Har en iPhone 6S, kjøpt ved lansering via Apple. Har slitt med at den har slått seg av utendørs i alt fra 5 grader og opp til 15, med rundt 30% og mindre igjen på batteriet. Dette skjer spesielt ved åpning av kamera, eller bruk av flere apper frem og tilbake.

     

    Tok kontakt med Apple, prøvde full restore og bruke telefonen som ny, kjørte diagnostikk via Apple uten å finne feil uten nytte. Ble enige med Apple om å sende den på reparasjon, noe som bare resulterte i at samme telefon ble sent tilbake med beskjed om at de ikke fant noe feil.

     

    Var utendørs i går og gikk en tur. Med 49% strøm og 15 grader i luften. Opplevde da det samme, plutselig avslåing, denne gang igjen ved åpning av apper som bruker kameraet. Har lite tro på at det er appene som er problemet, da det aldri er noe problem om ikke jeg er utendørs.

     

    Har noen av dere forslag til hva jeg burde gjøre videre? Synes jeg har en nokså god sak, og vil ta kontakt med Apple igjen snart - men dette er jo også et problem som er utrolig vanskelig å fremprovosere for dem.

  8.  

    Innbiller meg også at 6S er litt mindre glatt enn 6 (endte opp med å oppgradere i går), så jeg er mindre bekymret for at telefonen skal skli ut av hånda nå enn jeg var med den gamle.

     

     

    Opplever akkurat det samme. 

    Telefonen min er forøvrig så ofte som mulig helt uten skjermbeskytter eller deksel, men jeg hiver på et fint Apple Leather-deksel når jeg skal ut på byen eller på treningssenteret. Ellers ingenting, om mulig. :)

  9. Mens jeg generelt er enig med dere to over her - vil jeg gjerne legge til som tidligere eier av iPhone 6, at iPhone 6s som jeg har nå, er betydelig forbedret på flere nivåer.

     

    Jeg skjønner folk som ikke vil bytte hvert år, men denne gangen synes jeg s-versjonen hadde mye å by på. Merker veldig godt at det er dobbelt med ram, jeg har bedre batterilevetid enn tidligere og den er betydelig mer snappy. 3D Touch og det som hører med er kult, men ikke like stor grad en grunn til å bytte.

     

    My two cents. Det er jo så klart opp til enhver.

    • Liker 1
  10. Finnes det overhodet noen gode spill i mengden der ute? Føler det er så mye av det samme bare i forskjellige settinger osv. Har ikke brukt telefon til spilling på flere år da, er liksom ingenting som frister i det lange løp.

     

     

    Prøvd "Threes!"? Mest fantastiske spill jeg noen gang jeg har prøvd på mobil. Spiller det aktivt her og der ennå, og jeg kjøpte det for et par år siden. Passer perfekt til fem minutters spilling her og der.

×
×
  • Opprett ny...