Gå til innhold

neea

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av neea

  1. Hei,

    Jeg har koblet en ekstern HD til min Wii U (en Western Digital), men får ikke Wii'en til å formatere den som lagringskilde. Regner med det er en type sperre på WD mot å formatere til riktig format.

    Jeg lurer derfor på om noen har prøvd med noen andre typer eksterne HD som fungerer, da selvfølgelig en som det fortsatt går ann å få tak i.

  2. heisann, fant ingen hjelpetråder til zalda tp her, så jeg starter en nye en :)

     

    Selv lurer jeg på hva jeg skal gjøre i den første landsbyen? Har samlet geitene, og fått et par småquests. Kurven som randt ned kurven, og katten. Hørte også noe om en iskestang? har løpt rundt i byen lenge nå, kommer meg ingen steder. Hvordan får jeg katten til butikken?

    7455289[/snapback]

    det frste du må gjøre er å ta kontakt med mannen som står på en påle like ved vannet, han viser deg et slags gress som er ute på en av de andre pålene. Du må hoppe så langt du kommer ut på disse pålene, ikke bare til gresset, men helt ytterst. Her er det også blåsegress. blås i gresset og ugla kommer (eller om det er en ørn/ravn what-ever). sikt ugla ut til en påle som er laaaangt ute hvor noe beveger seg (hopper opp og ned). ugla henter her en barnekrybbe som du får. denne skal til den gravide damen ved vannet. siden du gav henne krybben får du fiskestangen, med fiskestangen skal du fange en fisk for katten ved vannet og så gå inn i butikken som katten løper til. her skal du kjøpe en slingshot får 30 rupies og deretter skyte på vepsebolet. løp fort ut til dypt vann for ikke å bli stukket. hvis du har en flaske til overs, gå op til der vepsebolet falt og plukk opp vepselarver.

     

    håper dette hjelper deg litt på vei :):thumbup:

×
×
  • Opprett ny...