Gå til innhold

Dareius

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dareius

  1. Canon printere som sjelden blir brukt bruker mye blekk ved rensing av dyser, dessuten tørker patronene ut av bare å stå også. Hvis du derimot skriver ut ofte vil Canon printerne være en av de mest kostnadseffektive. Når det gjelder hallfulle patroner, så bruker ikke Canon det, veldig lett å se da patronene til Canon er gjennomsiktige.

     

    Antall utskrifter kan forøvrig overvåkes også, både med auditing og med System Monitor.

    7632533[/snapback]

     

    Tusen takk for svaret. Jeg kan imidlertid ikke finne noe om auditing eller System monitor i brukermanualen (som er på norsk.) Er dette noe jeg må skru på eller blir antall sider logget så jeg kan sjekke det nå i ettertid?

     

    Og ellers burde jeg vel sørge for at automatisk dyserensing ikke blir gjort så ofte? Vet du om dette kan disables og bare gjøres manuelt ved behov?

     

    Dareius

  2. Mine foreldre har en Canon MP800R der en fargepatron har gått tom mistenkelig raskt, og alle patronene er 2/3 tomme etter bare noen få utskrifter. De har hatt printeren siden i sommer men nesten ikke brukt den.

     

    - Hvordan kan jeg finne ut hvor mange utskrifter som er gjort med printeren siden den ble kjøpt? Finner ikke noe i brukermanualen som hjelper meg her.

     

    - Er printeren trolig blitt solgt med halvtomme patroner?

     

    - Har hørt at Canon-printere ofte kjører dysetester o.l. dersom den blir stående ubrukt. Kan dette forklare saken?

     

    Takk på forhånd.

     

    Dareius

×
×
  • Opprett ny...