Gå til innhold

larsli

Medlemmer
  • Innlegg

    420
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larsli

  1. Får håpe IKEA faktisk gjør Trådfri litt "smartere" etterhvert da. Er ikke mye smart med det systemet nå dessverre. Kjøpte meg noen pærer og gateway for litt over ett år siden i håp om at det skulle komme mer funksjonalitet, men etter det har det vel ikke kommet en eneste funksjonsoppdatering i appen. Det har kommet noen få endringer på brukergrensesnitt og stabilitet, men det eneste som fortsatt er "smart" er at du kan skru lyset av og på til faste tider.

  2. Bare litt redd for at opplevelsen blir dårligere på nettbrett. F.eks. er charmsbaren veldig hendig med bare et lite sveip fra høyre (er nå erstattet med notifcation center) og sveip fra venstre bytter mellom åpne apper (er nå erstattet med et snapshot av alle åpne apper og krever et ekstra trykk for å bytte.) Og håper de beholder adresselinja nederst i IE/Spartan for det er mye kortere å bevege hånda dit enn til øverst på skjermen.

  3. Kjøpte en sånn på tilbud på black friday. Driverne som lå på den medfølgende CDen var nyere enn de jeg finner på nettsiden. Og krybbeløsningen er ganske dårlig. Skal ingenting til før den tipper over til siden. Men virker som den gir veldig god ytelse. Har bare n-ruter, men gikk fra en Netgear WNDA3100 som ga rundt 160 mbps til denne som ligger jevnt på 300. Maskinen er et stykke unna ruteren som også står i en annen etasje.

  4. Alle vinduer i fullskjerm på Windows? Jeg har nå 5 Explorer-vinduer, en Chrome, Outlook, Console, 2 visual studio, en Qt Designer, 5 Linux terminaler fra Exceed, programmet jeg utvikler på og Gimp oppe samtidig og ingen er i fullskjerm! Jeg hater forøvrig Mac OS X sin linje på toppen av skjermen som forandrer seg etter hvilket program som er aktivt. Er så logisk å ha et bittelite vindu åpent nederst på skjermen, og så må man flytte seg helt til toppen for å forandre noe i menyene.

    • Liker 3
  5. Visst det er frivillige som jobber med siden, så kunne de ha filtrert ut uploadere som skriver 1080P på videoer som er 800P å Stereo lyd. Går til topp 100 listen å finner bare YIFI videoer som som ikke er 1080P selv om han skriver at det er det å kun stereolyd.

     

    At de ikke er 1080p har jo med aspektet på filmen å gjøre. 1920x1080 er 16:9 format. Ingen kinofilmer som er i 16:9. De er stort sett i 2.39:1 som gir ca 1920x800.

  6. Ai. Dette blir spennende. Problemet for MS er at de må ha med seg masse legacykode for å støtte gammel software, noe som gjør Windows unødvendig tungt å drive. iOs og Linux har ikke dette problemet.

     

    Ideen er dog god, og den samme som både Android og iOs baserer seg på. Del kjerne og biblioteker mellom de forskjellige plattformene, og kjør forskjellige drivere i bunn og forskjellige grensesnitt på topp.

     

    På hvilken måte er ikke dette et problem på Linux? Vi har en del software for Linux som vi verken har ressurser eller tid til å modernisere fullt ut, og tro meg, det er ikke en enkel installasjonsprosess for å få dette til å gå på en nyinstallert Linux.

    • Liker 3
  7. Føler meg alene om å like Windows 8 sin metro start skjerm.

    Men dette ser jo unektelig bra ut. Så gledes til å teste oppdateringen. :)

     

    Du er ikke alene. Er bare de som ikke har likt den som har hylt noe fryktelig. ;-) Jeg håper man fortsatt kan velge å bruke Modern UI start-skjermen så kan man få det beste fra to verdener. Liker veldig godt hvordan man kan organisere programmer/ikoner på Modern UI start og har blitt helt avhengig av dette.

    • Liker 1
  8. Går noe ræl, greit at den er billig, men jeg får du definitivt ha du betaler for. Og det skyldes først og fremst mengden RAM, sov om Windows i teorien kan kjøre på 1GB RAM merker jeg at selv med 4GB kan det bli for mye lagg med nettleser og Spotify oppe. Den ser ok ut til Office, men om har både Facebook og YouTube kjørende så lykke til med å få gjort noe som helst.

     

    Ville helger anbefalt en eldre iPad med tastatur siden den vil kunne gjøre mer enn denne for de aller fleste som er i målgruppen.

     

    Kjøpte meg akkurat en Acer W511. Atom Z2760 og 2GB minne. Intet problem med å gjøre flere ting på en gang her. Enorm forskjell fra mitt «gamle» Android brett og tror nok den glatt gruser en eldre iPad på ytelse.

  9. Som hai for film/musikk-bransjen er det nok å gå til The Pirate Bay, og starte nedlastning av en piratkopiert film. Dermed kan de lagre alle IP-er til fil, og de har det de trenger av logger. Dette visste du vel allerede, eller prater vi forbi hverandre?

     

    Akkurat det skal jo bli spennende å se. Det er vel ikke lov i Norge å framprovosere en ulovlig handling. Politiet kan f.eks. ikke stille seg på gata og selge hasj for å ta kjøpere (noe de kan f.eks. i USA.)

×
×
  • Opprett ny...