Gå til innhold

T-ooT

Medlemmer
  • Innlegg

    456
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av T-ooT

  1. For meg ser det ut som at du er glad i Horror, så kan komme med et par anbefalinger i den duren;)

     

    Hvis du vil ha litt "nyskapende" horror og svart humor så kan jeg anbefale Nightmare on Elm Street serien, der den første og nummer tre setter seg ut som de sterkeste. Ellers vil jeg anbefale Jeepers Creepers, Leprechaun, Childs Play, The Thing fra 1982.

  2. Alone in the Dark fra 1982, med Donald Pleasence og Martin Landau som forøvrig er også er debut filmen til Jack Sholder, som lagde The Nightmare on Elm Street 2 og Wishmaster 2.

    Har ingenting med spillet og gjøre men følger en historie om et par gærne psykopatiske mordere som rømmer og skal drepe en doctor.

     

    Utrolig spennende film, er litt usikker om jeg skal sette den som slasher eller annet kategorien, men tror ikke de fleste har sett denne og er garantert verdt og se.

  3. Har også samme skjermkort og samme opperativ system, samt et noe lignende problem. Det som skjer her at jeg spiller foreksempel wow i rundt 10 minutter før lyden på spillet klikker helt og skjermen blir svart, skjermen prøver da og få til en connection ved å gå fra analog til digital tilkobling, uten at det funker.

  4. For meg er det bare EN "tidenes BM-album": Emperor-In the Nightside Eclipse.

     

    Alt er perfekt på den skiva, har sikkert hørt den 1000 ganger gjennom årene. Derfor ble jeg hysterisk glad når de spilte Into the infinity of thoughts på Inferno.

     

    What he said

×
×
  • Opprett ny...