Gå til innhold

Robåt

Medlemmer
  • Innlegg

    343
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Robåt

  1. Sorry man, men gullstandarden har ikke vært i funksjon siden 70-tallet, richard nixon fjernet den for å kunne øke stats budsjettet i usa.

     

    Som har mye av skylden til dagens økonomi krise. Og det eneste som anslår verdien til en valutta ganske så enkelt forklart er mengde med mennesker som vil ha valuttaen og statens egen utregning.

     

    BitCoin baserer seg kun på hvor mye bitcoin det finnes iforhold til hvor mange som vil ha de, så ja, bitcoin er en valutta med ekte verdi som du kan bruke til å kjøpe mer og mer ting.

     

    Ja for bitcoin er jo så praktisk og stabil! :thumbup:

  2. Jeg så på finn.no at det er folk som gir bort hester. Hvis man er sulten kan man lett ta imot en slik hest for å så slakte og spise den. Jeg har ikke spist hest, men jeg hører at det er godt og skal prøve det neste gang jeg drar til Vollan. Det krever bare litt planlegging:

    • Transport for hesten til sitt nye hjem.
    • En måte å avlive hesten på.
    • Mye fryserplass.

    Transport er ikke vanskelig hvis man får leiet en hestehenger. Problemet er nok å få avlivet den uten mye søl. Hvis man har naboer kan man ikke skyte den uten av politiet kommer. Jeg tenker at man kan feste en maske på fjeset dens og så fylle masken med nitrogen. Hesten besvimer og dør etterhvert. For å være sikker kan man kutte strupen og ha bøtte under såret.

     

    Hesten er nå død. Den bør flås slik at skinnet kan brukes som frakk eller teppe. Etterpå trenger man kniver og øks for å dele den opp i mindre porsjoner. Nå har du kilovis med biff, file og andre kjøttbiter. Små og dårlige biter kan brukes til hestekjøttdeig og hestepølse. Frys det som ikke kan spises før det blir dårlig. Så er det bare å steke hestebiff og hestespareribs!

     

    SkFWb1dm.jpeg

    • Liker 8
  3. "Spillet er dog ikke uten feil, og ved siden av frustrerende nærkamper og helt middelmådig skyting preges spillet av en noe ubalansert kunstig intelligens, samt en skuffende avslutning."har du betalt for 'ranger mode'? som er "the why the game should be played'?... hører ikke ut som du har spilt det i 'ranger mode'. du får bare spytte i de ekstra 50 kronene så skal du se at det blir mye bedre.
    Skjønner ikke hvorfor du i det hele tatt vil støtte opplegget dems ved å betale for noe som burde vært der fra starten av uten ekstra kostnader. Ta seg betalt for en vanskelighetsgrad, fysj!
    du har ikke kjennskap til ironi eller sarkasme?.... men vær trygg jeg boykotter dette spillet fra dag en. jeg betaler ikke for denne idioti dlc'en her... hvis folk på død og liv må spille det her, skaff det fra piratbukta, så får dere til å med 'ranger mode'...

     

    Og alternativet til å boikotte spillet senere enn dag én er?

    Kjøpe det og så slutte å spille det etter to dager?

  4. Uten å ha sett videoene som det ble linket til har jeg en ting jeg lurer på. Om dette er på atomnivå, hvor er atomene sidenav dem? Har de klart å skape et 100% vakuum hvor de så har plassert disse fåtalls atomene?

     

    Det er jo alltid fritt for atomer mellom atomene, bare at avstanden varierer. Feks verdensrommet med noen atomer pr kubikkmeter, tunge stoffer hvor de er tettere.

     

    Hvis man tar et lite nok område kan man jo si at det er vakum.

  5. Får håpe jeg får grønn slik at jeg har to i samlingen min. :ph34r: Må man ha med laptop selv, eller får man utlevert? Hvis man får, hvilken er det man får?

     

    Du får utlevert. Forsvaret har innkjøpsavtale med HP, så blir nok en EliteBook av noe slag du ender opp med. Skolen kjøper inn nye modeller fortløpende. Vi speccer de for det behovet elevene har, altså god prosessorkraft og mye RAM (For VM). Grafikkort er ikke prioritert, så du får ingen super gamingmaskin, men for alt mulig annet duger den godt! ;)

     

    Skulle det stå noe mer enn bare sitat?

     

    Wops! Nei, trykte bare feil på mobilutgaven.

  6. Får håpe jeg får grønn slik at jeg har to i samlingen min. :ph34r: Må man ha med laptop selv, eller får man utlevert? Hvis man får, hvilken er det man får?

     

    Du får utlevert. Forsvaret har innkjøpsavtale med HP, så blir nok en EliteBook av noe slag du ender opp med. Skolen kjøper inn nye modeller fortløpende. Vi speccer de for det behovet elevene har, altså god prosessorkraft og mye RAM (For VM). Grafikkort er ikke prioritert, så du får ingen super gamingmaskin, men for alt mulig annet duger den godt! ;)

×
×
  • Opprett ny...