Gå til innhold

Ovatius

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ovatius

  1. Uff, starte Bioshock. Jeg syntes det var et fantastisk spill, men jeg har aldri fått fullført det. Hver gang jeg har lyst til å starte igjen for å runde det er det et svare styr å få det til å starte - og når jeg først får det til å funke er det typisk ikke lyd i spillet.

     

    Gru. Bare tanken på å skulle forsøke å spille Bioshock gjør meg irritert. :hrm:

  2. Stemmer, det er jo som i Anarchy Online. Fett! Det er som sagt perfekt, for det tillater at du kan stort sett tilpasse det slik at karakteren heter det du ønsker, bortsett fra nicket som må være unikt. Det, kombinert med at du kan kle deg som du vil uten å tenke på beskyttelse, gjør at the Secret World om ikke annet ligger an til å bli et konge RP-MMO.

  3. Hvor kjøpte du Explorer Edition til den prisen?

     

    Spaceworld. Var heldig med at jeg var tidlig ute i august eller noe slikt, før sidene deres hadde noe informasjon om pakka - med unntak av den litt undervurderte prisen på 995 og produktnavnet. En liten stund senere ble siden oppdatert med informasjon og prislappen på 1495. Perfekt timing. :new_woot:

     

    Var nesten litt redd for at bestillingen min skulle falle i gjennom eller noe, så sendte mail til dem en stund etterpå for å forsikre meg om at det var i orden.

     

    Var også litt nervøs da postdama ikke fant pakka mi i dag. Venta ca 20 minutter før de klarte finne den på posthuset. Tenkte, "Nå er det en lur postansatt som har fått seg Uncharted 3 Collectors edition." Takk og lov for at det ikke var tilfelle.

     

     

    Må samtidig sies at det er et tyveri jeg kunne hatt, om enn ikke aksept, så forståelse for. :roll:

  4. Hehe. Prøv 995,-. Mottok Explorer Edition i dag. Vanligvis er jeg ikke noe fan av å betale ekstra for samme spill med noe tilbehør til.. men når det gjelder Uncharted kunne jeg ikke la være, særlig når jeg fikk en ålreit pris på den. Blant tidenes beste spillserier!

     

    Gleder meg som en unge til å komme i gang med det i kveld. Selvfølgelig med beltespenna på og ringen rundt halsen. (Kommer til å se så dust ut :!: )

  5. Fant ikke ut av hurtigknapper i går. Satt stort sett og brukte bare mus - noe som fungerer helt greit på tutorials, men i PvP ønsker man gjerne å ha litt bedre kontroll.

     

    Ser ctrl+tall fungerer fortsatt. A-command osv ser ut til å være borte? Nå spilte jeg aldri mye AoE3, men hurtigtaster er vel elementært i alle strategispill etterhvert?

     

    A-move fungerer. A - left click gjør at de angriper alt i sin vei.

     

    Enig i at det var knot med hotkeys. Du får en oversikt over alle i Hotkeys-menyen - men jeg savner at det står på selve ikonet. Det pussige er at det gjør det, bare ikke på alle.

  6. Nintendo fokuserte på alt mulig, men siden det eneste andre utviklere sendte ut på Wii var uberbillige Wii Sports-kopier, så ble hele biblioteket totalt dominert av det, til tross for at Nintendos ressurser i all hovedsak har gått til kjernespill hele generasjonen.

     

    Til en viss grad er det sant, men hovedvekten ligger på de samme gamle, hyggelige Nintendo-titlene. Man fikk da to problemer. Det mest kritiske var jo at det stort sett bare var Nintendo som produserte kvalitetsspill, med noen få gode unntak. Det resulterte jo i særdeles få gode titler til konsollen, med dertil hørende ventetid på det gode.

     

    Konsekvensen av det igjen, var at alle kvalitetsspill stort sett var revamps av det samme vi har sett før. Mangelen på kvalitetsutgivelser for Wii ble ikke bedre av at de gode spillene som kom ut ofte føltes litt som om man hadde sett det før. Noen av de nyeste er jo også nærmest rene remakes. Ikke noe direkte galt med det, men det holder ikke når man ikke har gode 3. parts spill som kan fylle opp med mer variasjon.

     

    Microsoft har her fordelen Wii ikke hadde - andre selskaper tar seg bryet med å lage kvalitet til konsollen. Så de kan dra så langt inn i casual kinect-land de bare vil, og fortsatt ha en konsoll som er relevant for alle. :new_woot:

     

    Med Café har riktignok Nintendo sjanser til å snu dette.

  7. Ble lei meg etter Microsoft konferansen. Ingenting å skryte av bare masse casual on rail kinect spill og kinect støtte til 2 spill som er så som så. Håper ME 3 blir bedre enn 2, fordi 2 var jeg dypt skuffet over. Ikke særlig begeistret over Halo annonseringen pga jeg ikke er noen Halo fan. For meg holdt det med 1 og 2 så var Halo over for min del. Venter egentlig bare på Nintendo sin konferanse i morgen.

     

    Hah, ja.. Fable railshooter var litt nedtur. Generelt så alt med Kinect forholdsvis labert ut, med unntak av Ryse, som kan ha mulighet for å være artig.

     

    Disneyland Kinect? Jeg har sjelden hørt så falsk barneglede som hos de utvalgte skuespillerne :) Og jeg forstår det godt - det så jo fryktelig stusselig ut.

     

    Konferansen var stort sett dominert av slike ting. En miks av ting vi vet kommer, som kommer til alle plattformer, og Kinect-saker som for det meste var kjipe, med noen lyspunkter. Litt skuffende, men greit nok for så vidt. Kan ikke forvente å bli imponert hver eneste E3. :!: Halo 4 var i hvertfall en passende avslutning.

     

    Enig med det som blir sagt om at Nintendo og Microsoft nærmest bytter plass. Det er sikkert mange som liker Kinect-påfunnene deres, men mange av oss vil bare ha solide, gode spill. Og så lenge spillene de presenterer med Kinect (Gears of War, f.eks.) funker like fint uten Kinect, er vel alle fornøyd. :thumbup: Nintendos problem var jo at de fokuserte på artige, familievennlige spill, mens konsollen deres var teknisk såpass dårlig at den ble litt nedprioritert av utviklere utenfor Nintendo.

  8. Må si meg veldig uenig i det. De var kanskje litt mer varierte i innslag før, men men de hadde jo strengt tatt også da mange karakterer som gikk igjen, og noen som også dukker opp i dag. Jeg ser på det mer som at de har funnet ut hva som funker, og bruker det mer. Vet ikke hvordan andre har det, men jeg gliser hver gang jeg hører Spencer, søstra til Tore (å herrreguuud..) eller Peter Childcock i telefonen. Og dynamikken dem tre i mellom, den kameratslige humoren og tonen, går jeg aldri lei. Mye morro.

     

    (for øvrig glad for at de nå gir seg med sigarettesten. Likte i utgangspunktet at de gjorde noe slikt halv-kontroversielt, men jeg røyker ikke, så det ble kjedelig i lengden. Kryddertesten var en herlig, og humoristisk, test.)

     

    Å se dem på scene syntes jeg var dritkult, selv om de riktignok var litt.. tja.. urutinerte og nervøse til å begynne med. De vokste jo fort inn i rollen, og det ble jo bare veldig kult. :)

     

    Radioresepsjonen er fortsatt kongen.

  9. Alright! Fikk også en mail her om dagen som sa de hadde noen 60Gb fra første parti til overs :) og fikk bekreftelse i dag på at den var bestilt. Lykke!

     

    Nå er jo 40GB-tilbudet også meeeget bra :) så jeg hadde ikke grått uten 60GB.. men det er kjekt tilbud det med. Fint at de også sponser frakten.. en pakke som ville kostet meg 5100 med frakt fra siba, til 3999 =) Herlig.

     

    Strengt tatt hadde de ikke trengt å senke prisen så veldig mye som de har gjort. Holder jo å være noen hakk billigere enn konkurrenten for å selge.

  10. Jeg mener at gameplayet er sinnsykt heftig. Når du tar en bil å kjører på et steinhopp, krasher inn i 2 hus, sprenger bilen og det ligger lik overalt.. Å alt ser helt forjævli ut der, folk, alt er knust, sprengte ting.. ja du klarer ikke å kjenne igjenn basen du så igjennom kikkert 1 minutt siden.. så ja. Da vil jeg si gameplayet er helt sinnsykt!

     

    Sant :) på demobrettet, hvor du kjører en pickup, og ser en liten gruppe soldater med en jeep borti veien, pleier jeg kjøre pickupen med fullfart inn i jeepen, hoppe ut og skyte i filler bensintanken på jeepen. Vips, så er alle døde :)

  11. Synes Iron Sight er veldig fint.. synes det er lettere å orientere meg om hvor jeg skal sikte når jeg går fra våpen til iron sight enn til et helt annet sikte. Men det er bare i tilfeller hvor jeg ikke trenger zoom.

     

    Synes gameplayet er fantastisk :) men spillet virker mer smak og behag enn jeg hadde trodd. Passer meg veldig bra, men kanskje ikke så mye de som foretrekker run&gun. Samtidig, hvis du mestrer nanosuiten kan du jo få tidenes feteste run&gun.. Problemet er jo at du dør så fort, så du må være flink. Og da er det artig :)

     

    Synes fiender tåler litt mer enn de burde i kroppen, men ellers er det bra. Kan godt hende det tweakes, men det er ikke så farlig.. skyter dem bare i hodet i stedet :). At man selv dør fort er bare fint. Foretrekker det + autohealing fremfor å plukke opp helsepakker hele tia. Fin trend som har dukket opp i senere spill.

     

    Jeg liker så godt friheten i dette spillet :) og hvordan man faktisk kan bli skikkelig flink i kampene, på en litt annerledes måte. Har ikke opplevd samme følelsen av "tenke fort" i kamp så mye før. Hadde nettopp en opplevelse hvor jeg stod ansikt til ansikt med noen koreanere helt knusktom for ammo. Det ble til å bli usynlig, hoppe unna, bytte til strength -> plukke opp en og kaste i den andre.. får så å ta ammo fra dem og skyte flere.

×
×
  • Opprett ny...