Gå til innhold

djupvannselg

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av djupvannselg

  1. da trenger du en forsterker til, for den 4 kanalern du har der holder bare til ett par høytalere.. kan jo gjøre det på måten jeg gjorde det på, jeg kjøpte meg en god forsterker til subbene mine også kjøpte jeg en sånn billig forsterker på torshov til front og bak settene, det er jo ikke optimalt men er mye billigere i starten:)

  2. veit dette muligens er feil sted og poste detta men jeg fant ikke noe sted som passa jeg..

     

    her er hvertfall problemet, hver gang jeg ser en film så er ikke videon og lyden synkronisert, hva kan problemet være, det skjedde for et par dager sidne og blir ikke bedre:S

     

    det rare er at hvis jeg setter inn en dvd og spiller av den så spiller den akkurat som den skal..

  3. jeg ville aldri kjøpt meg en sånn crosser, jeg har kjørt aktivt cross i 8 år og har aldri sett noen sånne billig crossere bli brukt mer enn 2 ganger før noe er galt med de, hadde jeg vært deg hadde jeg heller spart litt til og kjøpt meg en ordentlig crosser, de koster mer men holder også MYE lenger:)

  4. Jeg driver nå og skal ha meg en sony ericsson w880i, og jeg finner den klart billigst på telenor sin egen side (1299kr) men det jeg da lurer på er om noen veit om jeg da kan få forsikring på den?

     

    jeg veit at sjefen har skaffa seg sånn "idiot" forsikring som dekker så å si alt, utenom hvis han bader med den. jeg veit jeg trenger det samma, for jeg er en smule vimsete av meg:P hehe.. men får jeg det hos telenor, eller får jeg no forsikring i det hele tatt?

  5. Jadda, har kjørt cross i 6 år men, slutta nesten for 4 år siden for jeg syns det blei litt ensformig :p så da begynnte jeg med enduro og supermotard :D men nå har jeg tenkt til og ta opp cross kjøringa igjen:)

     

    kjører forresten på Eksismoa (bjørkelangen) ;)

     

    har en KTM 450 EXC -04mod men skal hente den nye KTM sx-f 450'n snart :D

  6. jeg drikker ganske ofte melk rett fra kartongen, bryr meg veldig lite om det egentlig, for sjekker at den ikke har gått ut på dato før jeg drekker den så jeg slipper slimete og klumpete overaskelser^^ også er jeg den eneste i huset som drekker melk også da, så er ikke redd for at andre skal gjøre det samme:P

×
×
  • Opprett ny...