Gå til innhold

Multicom

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Multicom

  1.  

    Ja, det stemmer. Alle W740S som selges nå har nye tastatur.

     

    Kunder som har kjøpt W740S og har problemer med sitt tastatur kan ta kontakt med [email protected] hvor man da vil få hjelp til å bytte til nytt tastatur (kan enten gjøres selv eller sende inn til vårt serviceverksted).

  2. @Multicom: På alle sider jeg leser om denne laptoppen har den en oppgitt vekt på 2.0 kg inkl batteri. Er deres 2.4 kg feil?

    Jeg leser også at den har lignende skjerm som denne Asus Zenbooken; http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Zenbook-UX32VD-Ultrabook.75591.0.html

    Er dette riktig? Isåfall så ser denne meget fin ut. Er interessert i se hvor mye støy den produserer dog..

     

    W230S veier 2.1 kg, beklager feil vekt på web tidligere. Panelet på W230S er fra Chimei: 13.3" Full HD, Antiglare, N133HSE-EA1, LED, EDP, 2.8mm. Det er ikke IPS, men er likevel en veldig god skjerm.

  3. Er der mulig å oppgradere xishan w230s? Og det skal gjøres selv.

    Tenkte mest på å kjøpe den og litt mer ram ved siden av og en harddisk eller en ssd.

     

    Er det mulig og hva vil eventuelt passe?

     

     

    Takk på forhånd =)

     

    Siden ingen har svart deg, så kan vi hjelpe med svar. W230S kan ha maks 16GB minne (er 2 sokler for ram, bruker SO-DIMM DDR3 1600MHz). PCen har 2 stk mSATA SSD slot + 1 stk 2.5" 9.5mm SATA diskplass. Det er mulig å endre minne og disk selv uten at det går utover garanti.

  4. Hei!

     

    Det er klart vi følger med på forum. Det er viktig for oss hva dere tenker og mener. Det hender rett som det er at dere andre vet mer enn oss. Da lærer vi noe nytt! Når det gjelder denne saken, så legger ikke CLEVO med dette i sitt kit, så vi har gjort det tilgjengelig som OC-Freak viser.

     

    Det er tydeligvis for dårlig at ikke WIN 7 driverne ikke følger med i pakken, så skal jeg ta det opp med de andre på huset. Kanskje noe vil skje med saken i fremtiden! :-)

     

    Ha en flott kveld!

     

    Jørn

    Multicom

    • Liker 1
  5. Hei forumbrukere! Det har skjedd en feil her i et svar, da det er misforstått hvilken modell som var "denne".

     

    Multicom Arctic W740S har ikke IPS skjerm.

    Mulighet for bestilling vil skje så snart vi har en mer bekreftet leveringstid, trolig iløpet av juli.

    Prisen vil omtrent ligge som Multicom Xishan W650S (denne har forøvrig IPS skjerm).

     

    Beklager feilinfo!

    • Liker 1
  6. @Multicom Når kommer Clevo laptopen med 2 GPUer?

     

    Hei! Du har fått svar på egen mail. Vi snakker trolig sensommer eller høst. Det er dessverre alltid større sansynlighet for at komplikasjoner oppstår et sted i kjeden når det dreier seg om de mest avanserte maskinene. Håper alt går på skinner og at vi får barebones og skjermkort snart. Ha en flott dag! :-)

  7. Hallo Multicom. Bare lurer på om denne vil få IPS-skjerm som system76 sin lignende maskin? Isåfall er denne hva jeg leter etter; en stillegående, kraftig, linux kompatibel PC med skjerm for bildebehandling og grafikk for ikke-alt-for-krevende spill i ny og ne. Hadde maskinen kommet med mSATA-disk til OS og f.eks en 1TB-disk til lagring hadde den vært perfekt ;)

     

    Hei! Den kommer med IPS. Systemdisk og lagring på ferdigmodell av denne er faktisk ikke bestemt enda. Skal ta med dine synspunkter når vi diskuterer innhold. Ha en flott kveld!

     

    Redigert svar: Beklager feil informasjon, det ble blingset på hvilken modell som ble referert til. Multicom Arctic W740S har ikke IPS skjerm per idag.

  8. Sweet! Denne kan bli aktuell for meg hvis jeg klarer å vente så lenge, og hvis den er rimeligere en P150S'en. Intels nye skjermkort er et bra kompromi, spesielt for linux-brukere hvor det kan være kronglete å bytte mellom dedikert og integrert skjermkort. @Multicom: Når offentliggjør dere prisen? Det ville også vært snadder om maskinen kom med en 30 eller 60GB mSATA systemdisk og en 2.5" 500GB 7200RPM eller 1TB 5200RPM.

     

    Hei "messo" :) Prispunktet vil ligge lavere enn P150S. Vi slipper pris og "kjøpsknapp" så snart vi har fått en mer bekreftet leveringstid, noe som trolig skjer i løpet av juli.

    • Liker 2
  9. Hei!

     

    Vi på Multicom elsker bærbar gaming og vi liker de fleste av konkurrentenes maskiner. At det foregår diskusjoner om hva som er best skulle bare mangle. Det er både fornuftig og intelligent å lete etter det som gir best opplevelse for pengene.

     

    Det jeg reagerer/føler er at Dell sin representant her går inn i Multicom Kunshan P150S/P170S tråden og begynner å jobbe/selge inn argumenter. Er det passende?

     

    Er det fritt frem for oss som Multicom å blande oss inn i Alienware tråder eller tråder om MSI og ASUS? :)

     

    Vil gjerne høre hva dere mener slik at vi vet hvor aktive vi skal være i fremtiden!

     

    God helg alle sammen!

     

    Jørn

    Multicom

  10. Hei! Vedr. Enduro og oppdatering av drivere.

     

    På en ny Windows-installasjon så fungerer det helt fint etter hva vi har erfart.

    Men kombinasjonen av eldre drivere/programvare har vist seg å kunne føre til problemer i noen tilfeller. Derfor anbefaler vi følgende for å være sikker på å unngå problemer:

     

    - Reinstallasjon av Windows

    - Intel skjermkortdriver må installeres før AMD sin skjermkortdriver, da alt går ”via” Intel sitt integrerte skjermkort

  11. Da var Multicom tomme for 7970 :(

     

    Fikk mail om at det kom inn nytt parti i midten av juli.

     

     

    Edit: Altså til P170E.

     

    Til info:

    Det er riktig som Ceba skriver. Vi har gått tom for P170e med HD7970m pga. større etterspørsel enn forventet. Vi har selvsagt bestilt inn flere og de er forventet inn til oss i midten av juli.

     

    Når det gjelder Multicom Kunshan P150e, så er det noen igjen med HD7970m. Vi forventer inn flere P150e med HD7970m på forsendelsen som kommer i midten av juli.

     

    Ha en flott uke! :)

  12. Til SunnySR Installer Skyrim eller andre spill med en CD. Jeg lurer på om du får det samme som meg. En helevettes høy lyd jeg aldri før har opplevd. Føles som en jævela kompressor eller en ødelagt varmepumpe. Kan så vidt røre pcen, fordi når jeg tar på den under installasjon blir lydene anderledes det virker som man legger press på maskina! SÅ har du samme greia? Eller er pcen min ødelagt på den måten der? Edit: Ellers er jo pcen kjempe bra, men jeg så du skrev at i windows opplevelsesindeksen så viste den 7.9 eller noe på primær harddisk? Det er jo SSD'en, og jeg har SSD, men på meg viser den bare 5,9 hvorfor det?

     

    Hei KronenKarl. Dette høres ikke bra ut. Vennligst ta kontakt med vår supportavdeling [email protected]

  13. Jeg har ikke noe problem med det valget ihvertfall :)

     

     

    @Multicom:

     

    Hvis det bestilles med 7970m idag...når kan man forvente pc'en hjemme hos seg? (ca.)

    Får dere nok til å sende av gårde så fort dere får flere kort tilgjengelig?

     

    Vi venter inn 7970M til P150E i uke 25, og det skal per idag være nok til de som har bestilt og nye bestillinger.

     

    Vår PC-ansvarlig vil komme med antatt leveringstid etter ordre er lagt. Vi har nesten alltid god tilgang på komponenter, men ved helt spesielle skjermkort, avanserte prosessorer eller uforutsette hendelser, så kan leveringstidene gå noe opp. Kort fortalt: Synker skipet med nye grunmodeller på ruten eller postmannen går seg bort, så har vi ikke akkurat dykkere som står standby eller reserve postmenn i "skapet" . ;-)

     

    Vi vil alltid forsøke å gi informasjon underveis og skulle det glippe fra vår side, så ta kontakt med vår PC-ansvarlig på [email protected]

  14. Nvidia offentligjør GTX 680M, samtidig som Origin sjøsetter sine Clevo-builds EON 15-S (P150E) og EON 17-S (P170E) med dette kortet.

    Nvidia antyder en generell økning på opptil 80% i forhold til GTX 580M, og et forsprang på 15-20% i forhold til AMD HD 7970M. Men til hvilken pris? Kjenner man Nvidia rett, så kommer toppkortet deres også til å få en topp pris ...

     

    Det betyr forhåpentligvis at det ikke drøyer lenge før Multicom også tilbyr GTX 680M i sine.

     

    Origin har også Clevo's 11-tommer (W110ER) med GT 650M å tilby; EON 11-S.

    ... (Dulter Multicom i siden med albuen)

     

    Nvidia's egen side: GeForce GTX 680M.

     

    Dulting mottatt :) GeForce GTX 680M er nå mulig i P150E og P170E! Forventet på lager i slutten av juni

     

    Multicom Xishan W110E med GeForce GT650 2GB ligger også ute i nettbutikken.

×
×
  • Opprett ny...