Gå til innhold

hannis-91

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hannis-91

  1. Hei!

    Vurderer å kjøpe en relativt stor Sonos setup. En playbar, sub, og 2x play3.

    Er det noen som har testet denne sammensetningen? evt forkjell på 2x play1 vs 2x play3?

    Prisen havner på litt over 18 000 kr i disse dager. Er det noen andre alternativer som utkonkurrerer/bedre alternativ enn denne setupen til ca samme pris? Bruksområdet blir selvfølelig film og tv, samt musikk med hovedsakelig mye bass(EDM sjangeren). 

     

    Takk for alle svar!

    MVH

    En som har lite peiling på lyd ;)

  2. Hei!

     

    har en MSI GT70 dominator pro. plutselig for en ukes tid siden, så fikk jeg en massiv fps drop på alle spill jeg har. når jeg åpen dragon gaming center ser jeg at GPU står på 0%. antar at spillene kjører på det interne skjermkortet. har rotet inne på nvidia kontroll panel for å sette nvidia 880m som primær kort, men ingen endring skjedd.

     

    noen tips og triks som kan få dette til å fungere?

     

    takk for alle svar!

  3. Lys fra tastaturet - skal være en egen flat kabel fra undersiden på tastaturet til hovedkortet inne i bærbaren. Den er circa 0.5 cm bred, tastatur kabelen er ..2.8cm bred :p Iaf her. De er begge helt flate.

     

    nå oppdaterte jeg til en annen EC firmware en jeg egentlig skulle ha ifølge instruksjonen. da funket tastatur lyset og touchpanelet. men Steel series engine finner ikke tastaturet. tenkte jeg skulle oppdatere BIOSen men inne på msi.com så finner jeg ikke ut hvilken bios jeg skal ha.

     

    jeg har E1763IMS.50k

     

    den ligger ikke der, og det står ikke hvilken bios jeg skal ta :S?

     

    http://www.msi.com/support/nb/GT70-2PE-Dominator-Pro.html#down-bios&Win8.1%2064

  4. Lys fra tastaturet - skal være en egen flat kabel fra undersiden på tastaturet til hovedkortet inne i bærbaren. Den er circa 0.5 cm bred, tastatur kabelen er ..2.8cm bred :p Iaf her. De er begge helt flate.

    ja, det oppsto etter service.. har bare hatt problemer med datamaskinen. fikk den tilbake for femte gang siden juli. måtte komplett og infocare brenne i helvete! :p Aldri kjøp derifra!

  5. Har hatt litt lignende problemer med min bærbar. Står touch panelet noe ut fra bærbaren? 1 millimeter kan være nok. På undersiden av touch panelet, inni laptopen, på min så er det slik at hvis den skruen som er skrudd fast der går helt inn så blir touch panelet løftet litt opp. Vet ikke helt hvordan det hadde seg, men touch panelet fungerte igjen da jeg rett og slett skrudde ut skruen betraktelig og lot den stå halvveis i. Ble god som ny igjen.

    Har forøvrig ikke peiling på hvordan dette er på den du har.

    http://www.msi.com/product/nb/GT70-2PE-Dominator-Pro.html#hero-overviewdet er det panelet som ligger nærmest skjermen. ved startknappen. det som er problemet er at jeg ikke får connection med Steelseries engine. så tenker det kan være noe software som ikke er helt som det skal. er heller ikke ekspert når det kommer til dette, som du sikkert skjønner :p

  6. Hei!

     

    Har en msi gt70 Dominator pro. den har ett touch panel rett over keyboardet med forskjellige funksjoner. den har sluttet og fungere + at keyboard lyset har sluttet og virke. det kjøres via Steelseries engine og når jeg prøver og starte opp programmet kommer følgende melding " please connect a steelseries engine - compatible device to start".

     

    har googlet og styrt på i 5-6 timer og får det ikke til å fungere. har reinstallert SSE og SMC. har prøvd å oppdatere EC firmware. noen som har noen tips og triks for å få det til å fungere igjen?

     

    Takk for alle svar!

  7. hei!

     

    har en msi gt70 (kjøpt i juli 14) som over natten fikk ett oppstart problem. Jeg skrur på datamaskinen og og skjermen er svart i opp til 10 minutter før den starter opp. av og til kommer ikke skjermen på i det hele tatt. viften går og harddisk lyset blinker som et vilt helvete.

    når den skjermen først starter opp så starter slik den gjorde dagen før, altså ikke slik at den plutselig er på skrivebordet.

     

    når jeg er inne på programmer med svart bakgrunn ser det ut som det som "pikselfeil". bakgrunnen ser bølgete ut, som om du streamer en film med med med dårlig kvalitet.

     

    noen som kan hjelpe meg med dette?

     

    takk for alle svar

  8. Hei!

    jeg sendte inn pcn på verkstedet fordi jeg klarte ikke å finne ut av problemet. så for de som er nyskjerringe så flashet de VGA biosen, gjorde noe med "EC" som jeg ikke har peiling på hva er, også oppdaterte de nettverkskortet. De sa at scoren på benchmark tester dobblet seg.

    får den om ett par dager, så håper det funker!

    ellers går pcn ut vinduet! forsure!

  9. Det er korrekt, den skal ikke lade med mindre det er behov for det. Det ødelegger batteriet. Derfor lader ikke maskiner batteriet før det trenger lading (oftest er dette satt til når batteriet faller under 95% lading, på enkelte modeller enda lavere).

     

    Bruk den på batteriet en stund og den vil lade batteriet når du kobler den til igjen.

     

    Du kan jo evt prøve å tilbakestille til fabrikkstandard. i tilfelle det har blitt softwarekrøll.

    takk for svar, men fant ut akkurat det:) men fortsatt når jeg spiller BF4 så fungerer det bra i noen få Min også begynner det å lagge. lav fps. hadde på high settings og hadde mellom 80-120 i fps i ca 7-8 min. så faller det ned til 15-30. denne maskinen skal være kapabel til å drive det spille på ultra. det som er det opptimale når jeg starter spillet ifra Nvidia experience.

  10. Prøvd å oppdatere skjermkortdriver til siste fra nvidia.com?

     

    ja, det har jeg:)

    men for å skryte litt mer av denne forbanna pcn, så står det " koblet til nettstøm, lader ikke" når man klikker på batteri symbolet på oppgavelinjen. kan vel begynne å fikse på det?

    2 dagers bruk og MSI begynner å ta kvelden!

  11. Sjekk strøminnstillingene.

     

    Opplevde dette på en ASUS something something.

     

    jeg har skjekket innstillinger og det står på høy ytelse. kan det være skjermkort innstillinger? har ikke så god peiling så har ikke lyst til å begynne å stille på ting uten litt hjelp.

    men forventer at når man kjøper en pc til 18,500,- i 2014 at den klarer å drive bf4 på hvertfall high settings. det klikker jo fullstendig.

  12. Hei.

    har en Asus n61j. grafikk kort Nvidia Geforce gt 325m. tok en scann av pc på "Can you run it" for å se om jeg hadde systemkravet til et spill.. da står det fail pga at skjermortet mitt er Intel hd grafikk? Noen mulighet for at ikke skjermkortet ikke er koblet til eller at den ikke yter max av skjermkortet? Har nyeste driver fra nvidia.

  13. Hei!

     

    Kjøpte meg akkurat en HTC DHD og var helt i hundre til jeg tastet inn pin-koden! "Network locked" drar jeg ned "tastlåsen" kommer det følgende beskjed: SIM network unlock PIN (8 siffer)

     

    testet inn puk koden, som ikke fungerte. ringte netcom, men de hadde ikke peil på hva jeg skulle gjøre :S

     

    Noen som vil hjelpe meg?:)

×
×
  • Opprett ny...