Gå til innhold

xileh

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xileh

  1. Driver å ser litt på et nytt kamera som primært skal brukes til video. Men vil ikke ha camcorder. Hadde sett meg ut Sony A6400 og har faktisk bestilt dette fra en butikk som sa de skulle få inn et kamera. Men nå ser det ut som at de ikke får det inn likevell. Er det noe alternativer til dette kameraet i ca samme prisklasse som er mulig å få tak i nå?  Er på utkikk etter noe som filmer bra 4k video, med god fokus/følgefokus for ting i bevegelse. 

    -Skal brukes primært til å filme biler som kjører på bane, men også biler som står utstilt. Samt mulighet for litt vlog. 

    -Skal filme 4k

    -Skal kunne brukes sammen med en Zhiyun Crane m3 Gimbal. 

    Har idag et Panasonic GH4, og dette har en elendig fokus når det er litt bevegelse. 

     

  2. Hallo. 

     

    Driver å ser litt på et nytt kamera som primært skal brukes til video. Men vil ikke ha camcorder.

    -Skal brukes primært til å filme biler som kjører på bane, men også biler som står utstilt. Samt mulighet for litt vlog. 

    -Skal filme 4k

    -Skal kunne brukes sammen med en Zhiyun Crane m3 Gimbal. 

    Har idag et Panasonic GH4, og dette har en elendig focus når det er litt bevegelse. 

    Ser litt på Sony A6400,  Canon m50 mark2, Sony Rx100 mark7. 

    Prisklasse vil ligge i det segmentet. Gjerne under 15000 med linse. 

     

     

  3. 24 minutes ago, Nidar2 said:

    Jeg ville slått på VoLTE, uten VoLTE får man garantert dårlig lyd. Veldig merkelig råd fra kundeservice, men det kan være for å utelukke noe. Siden det ikke er noen endring så må du slå det på igjen. WiFi calling kan du ha avslått om det ikke skyldes dekningsproblemer.

    Har forøvrig en kompis som har klaget endel på sin Samsung, etter ett par fabrikkgjenopprettinger og nytt sim-kort ble på mirakuløst vis i orden.

    Jeg har ikke snakket med kundeservice. Problemet er ar volte ikke fungerer på jobb. Det er noe forstyrrelser der som gjør at samtaler hakker. Alle med volte påslått har problemer på jobb. Uten dette påslått fungerer det bra. Men ikke etter en stund i samtale til meg. 

  4. 2 minutes ago, mandela said:

    Hva mener du med vanlige samtaler, over 2G? Mener du 4G-anrop med voip? Har du hørt med kundeservice til din operatør?

    Jeg vet ikke så mye om hvordan samtale er satt opp. Wifi calling er slått av. Volte er slått av. Så regner med den ringer via gammeldags GSM oppringing? Problemer hele tiden med Samsung. Uansett hvor jeg er. Men ikke med IPhone med samme simkort

    • Innsiktsfullt 1
  5. 10 minutes ago, Theo343 said:

    Har du et abbonement som bruker Telia nett? Jeg har også dette issuet med S9 og må da ofte legge på og ringe opp på nytt. Det høres ut som man snakker inn i en isolert  bøtte. Alt blir veldig mumlende.

    Hos meg startet problemet når abbonementet ble flyttet fra Telenor til Telia nett for noen år siden og det er helt uavhengig av hvor i Norge jeg befinner meg. Oslo eller utpå landet.

    Hmm. Jeg har Telenor nett. Men  beskrivelsen av samtalen du sier er samme til meg. Dette gjelder i Trøndelagsområdet. Veldig irriterende. Hos meg begynte det når jeg gikk til Samsung. Hadde samme abb på iPhone 11 pro før og ingen problem da.  Vet ikke om det er bedre om jeg bruker voip men jeg bruker telefonen mye gjennom jobb. Og voip/volte fungere for dårlig inne på kontoretlokalet vårt så jeg har slått av alt sånn. 

  6. I lengre samtaler, så blir det plutselig dropp i samtalekvalitet. Høres nesten ikke den jeg snakker med. Akkurat som om den jeg snakker med holder telefonen langt borte. Ikke noe faste tidspunkt i samtale dette skjer. Og det har skjedd med forskjellige folk så det ligger i min telefon. Det skjer både når jeg snakker i telefonen., og via handsfree eller buds. Så tydeligvis noe software bug.

    Har slått av wifi og voip så det er på vanlig samtaler. S21

     

  7. 12 minutes ago, trym177 said:

    Vurderer en ny mobil. Har hatt iPhone de siste årene og vurderer android igjen. Har først og fremst vurdert Oneplus 9 Pro men er litt skeptisk til overoppheting, da mobilen blir brukt mye til bilder og filming, og jeg ønsker ikke å få varsel på skjerm om varme og plutselig lukking av kamera. Har lest at dette dessverre også gjelder S21, men kanskje mest Snapdragon versjonen?

    Det er sikkert mange av dere som har hatt mobilen en god stund nå og kan si noe om hvordan dere opplever denne som en mobil for filming? Får dere varsel om oppheting og tvunget lukking av kamera? Og hvordan er batteritid nå i dag?

    Jeg har filmet flere ganger sammenhengende i 25 til 35 minutter. Kjenner at mobilen blir litt varm ja. Men aldri hadd noen feilmelding. Men dette er filmet i UHD 4K 60fps og ikke 8k.

    Batteritiden har blitt bra til meg nå. Fornøyd med den.  Dette er vanlig s21. 

    • Liker 1
  8. Synes ladepluggen på min s21 er veldig følsom. På mange forskjellige ledninger både nye og gamle så er landingen litt av og på.  

     

    Har også merket at i lengre samtaler, så blir det plutselig dropp i samtalekvalitet. Høres nesten ikke den jeg snakker med. Ikke noe faste tidspunkt i samtale dette skjer. Og det har skjedd med forskjellige folk så det ligger i min telefon. Har slått av wifi og voip så det er på vanlig samtaler. 

     

  9. Dette er vel litt generelt og ikke kun Samsung S21. Men jeg bruker en del ScreenMirror. På S21 har jeg berukt SmartView for å screene telefonen på skjermen i bilen. Har BMW I3 elbil så bruker det de gangenen jeg lader på hurtiglader eller venter på noen for å se sport eller serier. Dette fungerte før på min S21, men etter siste oppdateringen får man bare sort skjerm og lyd. Jeg vet dette har noe med kopibeskyttelse/lisensbeskyttelse. Men er det noen måte å unngå dette på? :)

  10. 2 minutes ago, joakimbo said:

    Folk her har tydeligvis ikke fått med seg at i samtlige nettaviser har det stått skrevet om at februar-oppdateringen, ødelegger helt for batteritid. 

    Jeg var på denne oppdateringen i én uke og hadde akkurat samme som deg. Etter siste oppdatering som kom fredag, så er jeg tilbake til superbra batteritid. 6-7 timer skjermtid, og batteri varer over ett døgn. 

    Med andre ord! Oppdater til nyeste. Går ikke det, reset telefonen! 

    Har oppdatert. Er bedre.  Men synes fortsatt ikke den er bra. Men jeg bruker telefonen veldig mye

  11. Dette er for dårlig synes jeg. Ramler like raskt virker det som selv med oppdatering.  Hadde iphone 11 pro før denne, og den varte hele dagen med samme bruk. Nå er jeg ikke noe fan av apple så skal ikke forsvare det. Men batteritid var den mye bedre på.  
    Samma med tidligere Huawei telefoner jeg har hatt.


    Screenshot_20210213-124315_Device care.jpg

  12. Håper de fikser batteritiden snart på s21 i allefall. Med min bruk holder den kun en halv dag nå. 
     

     

    Er det forresten noen som vet om det er mulig å velge at den default åpner google assistant fremfor bixby når jeg er koblet til i bil. Om jeg trykker knappen på rattet nå for talekommando så åpner den Bixby, selv om jeg har slått av alt dette på telefonen. Skulle ønske det kunne gå til google assistant istede.

  13. Flere som synes telefonen takler kulde veldig dårlig?
    Jeg har en Samsung S5 også. Og kjører mye snøskuter. Med samsungen kan jeg bruke telefonen samt ta mye bilder ute på tur i -15grader. Mens huaweien slår seg av etter to bilder når det er kaldere enn 0. Sier den slår seg av pga tomt batteri. Når jeg kommer på hytta igjen og får litt varme i den så slår den seg på og det er da 70-80% batteri igjen.

  14. Jeg har ikke fått noe oppdatering enda på min P9, og heller ingen oppdatering via hicare :(

     

     

    En annen ting jeg lurer på, er det noe mulighet for og endre ikonene som er på statusbaren? Når jeg får varsel fra f.eks instagram eller messenger, så får jeg opp et lite ikon fra den som har sendt meg melding eller likt bildet på instagram osv.  På tidligere telefoner fikk jeg opp instagram logoen eller messenger logoen og ligndende på alle apper. Det er jo mer hjelpsomt en en lite bilde som man aldri vet hvilken app som varsler.

    Vanskelig og forklare men håper noen skjønner :)

  15. Er det noen som vet hvordan man slår av den hurtigtilgangen til stemmestyring om man presser volum ned to ganger når skjerm er låst? Har flere ganger ringt noen fra lommen på grunn av denne.

     

    Lurer også på om det er mulig og slå av det at om man holder inne hjem "knappen" så kommer det opp en google side.

×
×
  • Opprett ny...